Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Spy Photos: Hyundai HED-5 – Konkurent Scénicu

Ke vstupu do segmentu kompaktních MPV se schyluje u Hyundaie. Sériová podoba konceptu HED-5 se postaví celé řadě evropských modelů.
Zpět na článek
28. 8. 2011 19:18
neregistrovaný "sawo"
29. 8. 2011 12:49
neregistrovaný "sawo"
28. 8. 2011 19:18
celkom ujde
No na prvy pohlad vyzera dost dynamicky, urcite lepsie ako sucasny C-max, ak daju slusne sprevodovany turbodiesel .., skludnia hormon v interieri,.mozu premesiat karty...VW je uz out, zafira bude cenovo inde, scenic starne, C-max stratil dynamicku auru predchadzajucej gener.....uvidime
Rozbalit vlákno
1
Avatar - escorpion
28. 8. 2011 22:40
Re: celkom ujde
Zabijú to cenou ako pri každom novom modeli. Už si myslia, že v Európe prerazili naplno, ale opak je pravdou. Viď veloster, či "úchvatný" 100 kW diesel u i40. Sánka dolu nepadne nikomu. Za mňa :no:
29. 8. 2011 12:49
Co se vleče
Je vidět, že moc se toho za ty poslední dva roky nezměnilo, aspoň na pohled vůbec ne. Figura konceptu zůstává, typické zalomení linie na zadních dveřích pod okýnky zůstává, a tedy i boční prolisy, především ten diagonální , co stoupá od předního podběhu k zádi. Ani na propracování přední masky není vidět změna, spodní polovina je nadále krytá "pavučinou" jako na spřízněné ix20, takže těch obdobných znaků tam asi bude vícero. Tady je odkaz z loňského léta pro srovnání: [odkaz] Hyundai si s tímhle nižším středním MPV dává hodně na čas, jako by se mu do výroby moc nechtělo - odklad premiéry už je minimálně o rok, spíš o víc. Nemám tušení, co je za tím - jestli všeobecný pokles zájmu o MPV ve prospěch crossoverů, neochota napínat už hodně plné výrobní kapacity. Ale vzhledem k letošní úrodě premiér HKAG a chystané uspíšené premiéře nové generace i30 bych skoro řekl, že by s premiérou ix30 už Hyundai klidně mohl vydržet do příštího roku.
Rozbalit vlákno
0