Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: SEAT ukáže ve Frankfurtu nový koncept

Stánek španělské automobilky bude místem premiéry vize nového modelu.
Zpět na článek
Avatar - kopamt
31. 8. 2011 23:52
Re: Seat Toledo
takze, ak tomu dobre rozumiem Altei budu vyrabat dokym nebude ma svete Leon ST...hmm...mam v merku kratku ako alternativu...o rok dolizujem Ibizu a zvazujem nieco vacsie s vyssim posedom...ale aj Tribu sa mi pacilo... :-) ...ved este mam casu ako husa klasu... >:D
31. 8. 2011 11:34
Re: Někdo je taky dobře známý..
no jo, to bude zřejmě ten ocucaný bonbon zdejšího designového specialisty >:D :yes:

p.s. někdo to má hold všechno popletené
31. 8. 2011 11:07
Re: Někdo je taky dobře známý..
Jak se teď dívám na recenzci nového výstřelku jménem elantra tak mi podle popisu tady pana zkušeného do detailu připomíná jeho představy (světla u A sloupku a ocucaný bonbon) :-) :-)

ale takhle nový model Škoda + SEAT (a-entry) bude jen steží vypadat...
Avatar - nalimer
31. 8. 2011 00:18
Seat Toledo
Na obrázku je Seat Toledo, "brat" Škody A-Entry (*Felicie).
Seat Leon sa najprv predstaví ako 3 dv.. Nemal by byť však ešte sériový, skôr štúdia. Oficiálne predstavenie bude až v Ženeve spolu s modelom Mii.
Následovať bude 5 dv. verzia na rovnakom podvozku, aký bude mať nový Golf7 či Octavia3. A v roku 2013 príde do predaja aj Leon ST, teda kombi.
Modely Altea nebudú mať náhradu. Nepriamo ňou bude Leon ST.
V roku 2013 príde do výroby aj Tribu a koncom roka aj nástupca Exea.
30. 8. 2011 13:18
Re: Někdo je taky dobře známý..
Je to zcela zbytečné s tebou ztrácet čas, ostatně to, že se ti design Seatů nelíbí je tvůj názor, já ti ho neberu. >:D
Jenom si nejsem jistý jestli opravdu rozeznáš Peugeot od Seatu, protože to co tu "píšeš" o tvých tzv. designových výstřelcích (snad protažení světla téměř ke sloupku A nebo co se ti honí hlavou díky Bohu nevím a možná ani ty sám ne) >:-[] je v posledních letech charakteristickým designovým prvkem vozů Peugeot.
Avatar - Ada je zase tady
30. 8. 2011 12:34
Re: Někdo je taky dobře známý..
Umis cist? Psal jsem neco o tom, ze SEAT nema dobrou techniku? Ne, psal jsem o tom, ze je z celeho portfolia koncernu VW nejosklivejsi. A pochybuji, ze se na tom neco zmeni.
30. 8. 2011 11:59
Re: Někdo je taky dobře známý..
ty chytráčku už je to nějaký pátek, co jsme ve firmě měli Toledo I. 1,9d a to auto najelo přes 500 tis. km a motor byl při prodeji pořád ve skvělé formě a to se převodovka měnila jen jednou ve 360 tis. a to jen proto, že se neměnil olej,
nevim, co se ti rozpadá ... , ale tyto auta patří mezi nejspolehlivější ;-)
30. 8. 2011 11:35
Re: výroba v ČR
Naopak prodeje sedanu budou vyrazne vyssi nez kdyby to byl liftback. Pro tento model neni cesky (dokonce i eurounijni) trh az tak podstatny. A-entry je urceno primarne pro Cinu, rusko, a dalsi podobne trhy kde vyzaduji predevsim sedany.
30. 8. 2011 10:13
výroba v ČR
Tak na toto auto jsem docela zvědavý. Měla by to být IV. generace Toleda, která se bude vyrábět se sesterským modelem Škodovky v ČR. Snad to bude liftback, protože jinak budou prodeje o dost menší a vůbec sedanů je na trhu celkem dost, tak by to nebyla nejlepší strategie. Každopádně tak jako tak si myslím, že nový model již zřejmě nenaváže na úspěchy II. a především první generace Toleda.
30. 8. 2011 09:14
Re: A-entry
Taky to vidím na nový malý doufám že liftback a ne sedan... že by Toledo :-)

Jen tomu co udělali s Exeem se asi steží dá říkat facelift..
30. 8. 2011 09:10
Re: Někdo je taky dobře známý..
Teď popisuješ co? nějaký Hyundai i nebo nějakou novou Kiu nebo co vlastně?? Nevím že by někdy SEAT dělal nějaké ocucané bonbony nebo světla protažené k A sloupku pochopil bych to kdyby si mluvil o 207 nebo něčem podobném...
A ten kyblik si schovej do nějakého Frantíka až se ti bude dělat zle z toho jak strašně se to potácí po cestě..

Je vidět že o této značce nemáš ani páru kamaráde..

A pokud se týká výdrže tak na tom auta jsou o daleko lépe něž je průměr. Hlavně by mě zajímalo kdo z normálních lidí co jezdí na ty tvoje chalupy po polní cestě vůbec najedou těch 250tis. km to by to auto museli mít tak dobrých 15let.. >:D >:D

Jo a SEAT dělá vše pro to aby si získal spousty nových klientů nejen cenovou politikou a výbavou ale i několika novými modely, které tedy škoda že přijdou až příští rok..
Avatar - Ada je zase tady
30. 8. 2011 08:04
Nektere veci jsou uz dobre zname
Bude to mit prilis velka kola a bricho to bude vlacet po zemi. Vestaveny zastaraly benzinovy motor s nizkou energetickou ucinnosti, doplneny neskutecne pitomym systemem start-stop. Predni svetla budou protazena temer az k A sloupku a budou oblozeny LED pro vnejsi efekt. Zvenci to bude vypadat jako ocucany bonbon a pred ridicem budou pripevneny kbeliky... :no:

SEAT dela vse pro to, aby ztratil i ten zbytek zakazniku, ktere ma. :no: Normalni lide chteji prakticka, spolehliva, vzdusna a levna auta s dieselem - pokud mozno bez designovych vystrelku. Auta, se kterymi se da dojet i na chatu po polni ceste, auta, do kterych se pohodlne da nalozit slozeny detsky kocarek a ktere se nerozpadaji po prvnich 250 tisicich km. Design je az na druhem miste, nicmene pri pohledu na takovy vuz se cloveku nesmi udelat spatne od zaludku.
30. 8. 2011 08:02
A-entry
A nebude to spis sourozenec A-entry? Prislo by mi celkem logicke, ze se predstavi studie jak skodovky, tak seatu.