Novinky
CITroen DS (4) RS bude až ho JEDNOU výrobí, větší litrový VÝkon. Audi do prémie nepatří, protože MOTOR umí lip CIT(roen). >😁
>😁
Počkej, až to tu objeví jedna paní v "nejlepších" letech... >😁 :yes:
nazdar, nazdar, Este ze to -nejlepsich- si dal do uvodzoviek, ja by som ale dal dvojite "" >😒]
A co sa auta tyka...ani nemam co dodat :yes:
A co sa auta tyka...ani nemam co dodat :yes:
CHÁPU že "nemáte co dodat" - nebo vy už jste někdy řídil 295 koní? 😄
Ty asi fakt nevies s kym mas docinenia :-!
O 5 koni viac ma klasicka A6 4,2 Quattro, aj stara A8 na ktorych mam odjazdene stovky tisicov km 😉 Starucicka S6 mala seriovych 290, kamaratova RS6 v uprave od MTM /2003/ 564 ps/760 Nm, staci ?!
alebo este mam spomenut aj zavodne monoposty/GT3/ 1150kg / 450 PS?!
Tak sa radsej opaluj na tej dovolenke, nech si mozes dat krajsiu fotku >😁
O 5 koni viac ma klasicka A6 4,2 Quattro, aj stara A8 na ktorych mam odjazdene stovky tisicov km 😉 Starucicka S6 mala seriovych 290, kamaratova RS6 v uprave od MTM /2003/ 564 ps/760 Nm, staci ?!
alebo este mam spomenut aj zavodne monoposty/GT3/ 1150kg / 450 PS?!
Tak sa radsej opaluj na tej dovolenke, nech si mozes dat krajsiu fotku >😁
PROMIŇTE - vypadl mi závěr věty ".. 295 koní v hatchbacku nižší střední třídy" 😉
PS: Díky za přání (toho opalování 😄
PPS: Možná také "neviete s kym docinenia" (snad jsem to napsala dobře 😉 )
(kamaráda s RS6 v úpravě MTM tedy nemám, to asi NEbude špatné... 😄
.. já raději zůstanu u "své" značky "pro vysoké výkony" (s 450ti PS a GT3 mne zas tak moc NEohromíte - já bych OPĚT dala přednost 460ti PS v kultivovaném cabio, s nejlepšími sedačkami jaké jsem zatím kde potkala 😉
PS: Díky za přání (toho opalování 😄
PPS: Možná také "neviete s kym docinenia" (snad jsem to napsala dobře 😉 )
(kamaráda s RS6 v úpravě MTM tedy nemám, to asi NEbude špatné... 😄
.. já raději zůstanu u "své" značky "pro vysoké výkony" (s 450ti PS a GT3 mne zas tak moc NEohromíte - já bych OPĚT dala přednost 460ti PS v kultivovaném cabio, s nejlepšími sedačkami jaké jsem zatím kde potkala 😉
>😁 :yes:
>😒] A je vymalováno.
>😒] >😁 Štěstí, že je PRVNÍho září, tak musela s vládcem Buřtíkem, do školy. VŠUDE ty "bubé" zácpy. ALE "večer" tu bude "jako" na koni, protože R4 je prostě "lepší" než oooo. Takže "děkuji" (ZATÍM) NECHCI! Hezký den (třeba "za volantem" C5 (2,2 HDi). 😄
:yes: >😁 >😁 >😁
I vám, koukám, stačí HODNĚ málo.. 😄
Když mrknu (nejen) na tvé poslední čtyři příspěvky, tak jsi ten sarkasmus evidentně nerozdýchala, a to o co se teď snažíš je v principu podobné, jako chtít uhasit oheň foukáním do něj... 😉
Až se tu "sejde" takové vlákno JEN o vás - RÁDA "se přiučím" (a poučím 😉
>😒] >😁
Čím VÍCE válců, TÍM LéPe, ale cokoli s R4, je pořád MNOHEM lepŠÍ, než megaválcové AUdi s "vodotryskem"... a za všechno automobilové ZLO může Fery PIECH!!!
Čím VÍCE válců, TÍM LéPe, ale cokoli s R4, je pořád MNOHEM lepŠÍ, než megaválcové AUdi s "vodotryskem"... a za všechno automobilové ZLO může Fery PIECH!!!
Lepší než audi A4 2.7 TDi bude jak Mercedes C 250 CDi tak (nové) BMW 325d, tak Alpina D3 - o tom opravdu ŽÁDNÁ (a za skorostejnou cenu máte i Jaguar XF 2.2D - což je de facto motor 2.2 HDi navíc s 8mi stupňovou ZF, tak ten je TAKÉ lepší 😉
Je dost možné, že ani srovnání audi A4 2.7 TDi s C5 2.2 HDi by majiteli "prémiového" vozu "neudělalo moc radost" (+ 10 kW a 50 Nm trochu cítit budou 😄
(a C5 V6 Bi-turbo x audi A4 2.0TDi - to bych vám fakt PŘÁLA zažít, snad bych vám na to porovnání i SVŮJ vůz půjčila 😄
Též pěkný den (v C5 s "mňamkovým" motorem 2.2 HDi 150 kW/450 Nm - ehm, který je o DVĚ generace PŘED audi A4 2.7 TDi 140 kW/400 Nm >😒]
Před (mnoha) LETY při srovnání s 2.7 TDi jasně ZVÍTĚZIL (prozatím "nejkulitivovanější diesel všech dob" V6 2.7 HDi Bi-turbo .. to je taková ta technologie co s ní AUDi, díky náskoku díky technice, přišlo .. právě TEĎ) výkony i chováním a popravdě i (ne)poruchovostí (2.7 TDi - no to jako fandovwé jistě vwíte sami 😉
Čas běžel dál, evoluce ve vývoji motorů pokračovala a teď tu druhým rokem máme 2.2 HDi 150 kW/450 Nm, proti které "PRÉMIovÉ" audi nabízí (furt a stále ještě) ten starý 2.7 TDi 140 kW/400 Nm 8-s
Docela DRSNÁ "prémiová" REALITA, že.. "chlapi"? - tohle byl totiž textík pro vás vwšechny "hudiny" - ne(jen) pro Pekelnou Micinku, který alespoň autům rozumí.. 😉
PS: Jen úplnou drobnost na závěr, která je (možná shodou okolností) docela výmluvná😒br /> audi pro V6 2.7 TDi uvádí výkon 140 kW a 190 k (což asi mají být HP? koně/Pferdestärke už se NEpoužívají, ne?? - tady si RÁDA nechám "vysvětlit"), ale v přepočtu to je necelých 188 HP, zatímco Citroën u 2.2 uvádí 150 kW/200 HP, zatímco reálně to je přes 201 😄
(ale to je opravdu jen DROBNOST, za PODSTATNÉ považuji "to předtím" - raději "vysvětluji", to víte "zkušenosti"
😄
Je dost možné, že ani srovnání audi A4 2.7 TDi s C5 2.2 HDi by majiteli "prémiového" vozu "neudělalo moc radost" (+ 10 kW a 50 Nm trochu cítit budou 😄
(a C5 V6 Bi-turbo x audi A4 2.0TDi - to bych vám fakt PŘÁLA zažít, snad bych vám na to porovnání i SVŮJ vůz půjčila 😄
Též pěkný den (v C5 s "mňamkovým" motorem 2.2 HDi 150 kW/450 Nm - ehm, který je o DVĚ generace PŘED audi A4 2.7 TDi 140 kW/400 Nm >😒]
Před (mnoha) LETY při srovnání s 2.7 TDi jasně ZVÍTĚZIL (prozatím "nejkulitivovanější diesel všech dob" V6 2.7 HDi Bi-turbo .. to je taková ta technologie co s ní AUDi, díky náskoku díky technice, přišlo .. právě TEĎ) výkony i chováním a popravdě i (ne)poruchovostí (2.7 TDi - no to jako fandovwé jistě vwíte sami 😉
Čas běžel dál, evoluce ve vývoji motorů pokračovala a teď tu druhým rokem máme 2.2 HDi 150 kW/450 Nm, proti které "PRÉMIovÉ" audi nabízí (furt a stále ještě) ten starý 2.7 TDi 140 kW/400 Nm 8-s
Docela DRSNÁ "prémiová" REALITA, že.. "chlapi"? - tohle byl totiž textík pro vás vwšechny "hudiny" - ne(jen) pro Pekelnou Micinku, který alespoň autům rozumí.. 😉
PS: Jen úplnou drobnost na závěr, která je (možná shodou okolností) docela výmluvná😒br /> audi pro V6 2.7 TDi uvádí výkon 140 kW a 190 k (což asi mají být HP? koně/Pferdestärke už se NEpoužívají, ne?? - tady si RÁDA nechám "vysvětlit"), ale v přepočtu to je necelých 188 HP, zatímco Citroën u 2.2 uvádí 150 kW/200 HP, zatímco reálně to je přes 201 😄
(ale to je opravdu jen DROBNOST, za PODSTATNÉ považuji "to předtím" - raději "vysvětluji", to víte "zkušenosti"
😄
sorry, ale toto je už úchylka >😁 >😁 >😁
Po to co jste na celém tomhle vláknu "udělali" (včetně VÁS) si to ZASLOUŽÍTE! >😒]
(a navíc jsou to jen fakta 😄
(a navíc jsou to jen fakta 😄
Jen nevím, jestli zrovna v tomto případě není slovo "úchylka" příliš slabé... >😒]
>😒] :yes:
Když je jeden chlap, možná dva - občas jim to ujede (ale "budiž/jde to"). Když se jich sejde "parta"/dav - ani pak už neví který "začal" - a říkají případně dělají věci... :no: ;-\
PS: Ti nejbubější a nejubožejší si to nepřipustí ani teď/ani zpětně (a budou na SEBE "hrdí" - když nemají znalosti o autech, tak "alespoň takhle", že? 😄 ), snad alespoň někomu (jednomu? nebo jsem OPTIMISTkA?) to (alespoň "zpětně") to příjde "trochu moc"
Sbohem
PS: Ti nejbubější a nejubožejší si to nepřipustí ani teď/ani zpětně (a budou na SEBE "hrdí" - když nemají znalosti o autech, tak "alespoň takhle", že? 😄 ), snad alespoň někomu (jednomu? nebo jsem OPTIMISTkA?) to (alespoň "zpětně") to příjde "trochu moc"
Sbohem
To je česky?
Spíš to vypadá, jako by to překládal google z němčiny >😁
Spíš to vypadá, jako by to překládal google z němčiny >😁
No - možná, ale ROZHODNĚ to je popis "skutečnosti" 😉
To, že si něco neumíš představit ještě nic moc neznamená.
Ten výkon nemusí přece být použit jen na maximálku, ale přece ke zkrácení doby zrychlování a ke zpříjemnění takového zrychlování.
Přál bych Vám někdy zažít tu volnost v pohybu, když chcete předjet 3 kamiony za sebou :-!
Jen brnknete po levém pádle, plyn do podlahy a jste tam, kam jste se před okamžikem jen dívali.
BTW ta S4 je jinde úplně vším. Je to čiré zlo v tom dobrém slova smyslu. GT-R je digimašinka, která prostě jen funguje jak má a servíruje s bohorovným klidem výkony, které si jiná auta a řidiči vůbec nedokážou představit jako realitu.
Se 110PS člověk předjíždí ve vyšších rychlostech pocitově tak dlouho, že mu stihnou dorůst vlasy a nehty. U GT-R stačí jeden nádech a výdech.
Píšu o tom proto, že S6 je přesně k tomu. Prostě učiní pohyb radostným.
Navíc u turbobenzínů této kategorie je tlak do sedadel nekonečný, ne jen půl sekundy těsně nad volnoběhem na první 3 kvalty >😁
Ptáš se, proč je nová 2011 BMW 740d tak divná a proč je nový 2011 Range Rover Sport 5.0 Supercharged tak neohrabaný, pomalý a tak BRUTÁLNĚ plave...
Ale co chci říct, že 600PS je podle mně rozumný strop i přes to, že rozhodně chci časem po záruce upgradovat klidně na 850 nebo víc. Ale to už je spíš mou technickou posedlostí.
Asi se na to do té doby i vykašlu... Doufám.
Protože když Ti 4WD při řazení z 1 na 2 zahrabe všemi koly, tak je to znamení dostatku >😁
Co víc říct, závist, taky bych chtěl takhle přesedávat :yes: