Videa
white label
0
Přesně tak... :yes:
Přejít do diskuze
Já bych zas řekl, že Méně je někdy (v případě Fordu ovšem dost často) více a ačkoliv oči nepochybně mám, koule jsem nenalezl ani na jednom z modelů ST. 😉
Každopádně je pro mě MK2 v téhle "srovnávačce" vítězem co do vzhlednosti.
Každopádně je pro mě MK2 v téhle "srovnávačce" vítězem co do vzhlednosti.
Místy má opravdu větší "koule", jenom škoda, že se mu někde tak roztekly... [odkaz]
>😒]
>😒]
Jsem moc rad, ze nove ST nema uz ty pujcene koule od Volva.
[odkaz] MK2
[odkaz] MK3
Kdo ma oci, vidi, ze nove ST ma tak 30x vetsi koule nez to stare.
>😁
[odkaz] MK2
[odkaz] MK3
Kdo ma oci, vidi, ze nove ST ma tak 30x vetsi koule nez to stare.
>😁
Napsal jsi "v kombinaci s "focusovskou" pistáciovou barvou " ....Focusovská pistáciová....neexistuje pro model ST...Jeslti si to někdo přestříkal dle sebe budíž... A nazývat nové STéčko neštěstím....to je k smíchu 😄
Navíc Focus ST statý versus nový ST...o tom který z ních má "větsí koule" by se dalo hodně polemizovat.....prosím neplést s RSkem
Navíc Focus ST statý versus nový ST...o tom který z ních má "větsí koule" by se dalo hodně polemizovat.....prosím neplést s RSkem
Ne, myslím ST. Na googlu najdeš pěkné fotky. Ale o barvu nejde. Ten nový Focus prostě nemá takové koule jako ten předchozí a přijde mi proto nesportovní. Především ta záď je divná :no:
Nauč se laskavě číst. Nic o "typicky" pistáciové jsem nepsal. Psal jsem o kombinaci pistáciové se starou verzí, kterou jsem několikrát viděl a zaujala mě. Jinak díky za strašně inteligentní reakci sire.
Tak mě se líbí a sportovně vypadá......a jsi si jistý že minulý generace byla v pistáciové??? Co vím tak typická pro minulé ST byla oranžová...a tá má do pistácie daleko....tak zpět na strom ju? >😁