Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Design

Zpět na článek

Citroën Tubik: Luxusní MPV inspirované dodávkami

17 komentářů

PeterLuk
Odvazny koncept. Urcite sa mi paci viac ako vw bulli concept. Preco? Volkswagenu chyba odvaha - jednoduchy interier aj tvary, klasicky zadok... Zato dizajneri Citroenu maju odvahu aj fantaziu... :yes:
Ada je zase tady
Bravo za tak perfektní vystihnutí ducha francouzského designu :yes:
Dylan McKay
:yes:
Dinar
Nejen interier, celý je to... komický. 😉
Blue Sun
To by moc připomínalo VW mikrobus a ne Citroën, řekl bych.
Blue Sun
Taky jsem si při pohledu okamžitě vzpomněl na tenhle typ, spíš než na odkazovaný TUB.
Interiér je trošku kosmický, ale jinak paráda.
czvlkoun
Jak se každému líbí něco jiného. Mi to auto přijde naprosto úžasné a jak nemám MPV v lásce, o tomhle bych určitě uvažoval 😄
Karel6
😲
Tohle je primárně prase, podobnost s HY je spíše náhodná (obojí je kapotová dodávka, a tam to moc jinak neuděláš). HY by to bylo, když by nedali ty diodový světla do "výše úrovně očí" a spodní mřížku netvarovali do úsměvu. Berme to tak, že je to ulítlej koncept.
beibej
Fuj to je humus.
Pekelná Micinka
brutaaaal? [odkaz]
Pekelná Micinka
:yes: Ale je to moc germánsky chladné, chtělo by to kulatá světla, nebo něco jiného, čím by to dostalo přívětivější pohled.
Pekelná Micinka
Sice to prasátko v tom taky vidím, ale je mi s podivem, že v tom okamžitě nevidíte HY. [odkaz]
Starfighter
Citroen kdysi býval synonymem pro originální design. Teď tu máme neslušně naservírovanou pravou boční siluetu prolisu a předních dveří ala Roomster. Singleframe předku ukazuje, jak se to opravdu dělat nemá. Inspirace jedním zvířetem je až moc silná, bohužel. Tohle zachrochtání se mi tedy nelíbí :no:
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
salamoon
😲 :yes:
gld
Pripomína mi to staré povojnové dodávky od citroenu v retro podaní. Čo nie je na škodu. Keby ten predok použili na novú generáciu dodáviek jumper/boxer tak je to špica :yes: