Ekonomika
“Volkswagen může ze společného projektu velmi snadno vystoupit a poohlédnout se po jiném spojenci pro Japonsko a Indii." Tak a teď mi pane analytiku ještě řekněte, po kterém jiném spojenci pro japonsko a indii, který je na úrovni Suzuki.. >😁 Nebo že by snad VW koupil Toyotu? >😁
Bojím se, že na tuto otázku odpověď nedostanete... Už jsem po přečtení podobné subjektivní blbosti autora tuto otázku sám položil... a přiznám se, že sem nenašel odpověď..., páč buď ten hráč (bude-li menší než Suzuki bude skutečnou myší) a nikdo větší než Suzuki už není, co by šel do holportu s VW...
Stále mě napadá Mahindra (a to je teda výhra).
Nissan je s renaultem, Honda je a bude samostatná (je to prototyp společnosti co by se s VW nidky nespojila a dovolím si říct s nimi na ničem nespolupracovala, přičemž má úplně jiné zájmy a cíle než VW), Mazda je ráda, že se zbavuje vlivu Fordu (i když kdo ví, když ohlásili spolupráci s Audi na Wanklech, ale myslím, že z toho nakonec sejde), Tata je s Fiatem... Kdo další se nabízí? (myslím z hráčů co by stáli za článek, či za rozbor?) Tak asi koupíme tu Toyotu... 😄
Stále mě napadá Mahindra (a to je teda výhra).
Nissan je s renaultem, Honda je a bude samostatná (je to prototyp společnosti co by se s VW nidky nespojila a dovolím si říct s nimi na ničem nespolupracovala, přičemž má úplně jiné zájmy a cíle než VW), Mazda je ráda, že se zbavuje vlivu Fordu (i když kdo ví, když ohlásili spolupráci s Audi na Wanklech, ale myslím, že z toho nakonec sejde), Tata je s Fiatem... Kdo další se nabízí? (myslím z hráčů co by stáli za článek, či za rozbor?) Tak asi koupíme tu Toyotu... 😄
Vidím to tak, že VW není vhodným aprtnerem pro nikoho.
- nic neumí
- všechno chce
- jede přes mrtvoly
Suzuki z tohoto projektu vycouvá, což jde a není to problém. Jak je vidět Suzuki má svůj zaběhlý trh..a s prodeji na těch ostatních jim VW evidentně pomoct nechce a ani nepomůže.To je celé, nehledal bych za tím nic extra.
Otázka pro redakci? Jaké vhodné partnery myslíte pro spolupráci VW v Asii?
Mě napadá snad jen Mahindra (ale ta je už i pro VW příliš bezvýznamná) Kdo další? Karty jsou víceméně rozdané. I v Asii.
Korejci v USA ještě neprorazili, to že tam celkem úspěšně prodávají celkem 2 lowendové modely ještě není proražení. Korejci si dobře vedou díky ochranářskému přístupu vlastního trhu. V západní Evropě jsou stále na chvostu a v USA jakbysmet a v Jižní Americe neprodávjí vůbec...(tím nepopírám, že jejích tržní podíl roste, rozhodně však ještě nejsou nějakým extra globálním hráčem)
V jižní Americe je VW až druhý za Fiatem (ano vím, tahle mylná informace se zde objevuje každý náhodný měsíc, kdy náhodou VW prodá víc aut než Fiat) i zejména s tím ohledem, že Fiat má v top ten asi 5 modelů, zatímco VW asi dva (Gol a Fox). Uznávám, že se Gol prodává dobřě, ale jedničku to z něj nedělá. Fiat je v Jižní Americe domácí značkou a spolu s Chryslerem tam má dominanci na trhu.
Jen na začátek... Osobně děsně nemám rád škatulkování tipu rejže boy, koncernista atd.. Snažím se být ke všem objektivní (zjevně se mi ještě nedaří 😒 )... Přesto bych ještě s něčím z tvého příspěvku nesouhlasil... Podle mně 6 (Hyundai) a 8 (Kia) místo v USA neznamená, že by se nacházeli na chvostu a jestli jim 2 lowendové modely dokážou dát milion vozů, tak to je si myslím taky slušný... V Evropě jsou sice až v polovině druhé desítky, ovšem vzhledem k nadvládě evropských značek je i tato pozice celkem ucházející (3 a 4 nejprodávanější neevropská značka)... Jinak je asi pravda, že jsem to s tím "velkým globálním hráčem" asi přehnal (každopádně potenciál na to v budoucnu mají)... Ještě ohledně té Již. Ameriky. Pokud vím, tak zde nadvláda Fiatu skončila před pár lety - právě na úkor VW (ale uznávám, že se možná mýlím)...
PS: V poslední větě si asi měl na mysli asi Chevrolet, ne Chrysler 😄
Wolffíku, ty jsi komik. >😁 >😁 >😁
Wolffswagene, ta tvá nenávist z tebe plodí úplné bludy.
Diskuze je od slova diskutovat, to že Vaše parta má jiný názor než já jsem ochoten respektovat a popravdě nečekal bych nic jiného, zejména s ohledem na to, že se v těchto názorech diametrálně lišíme..., ale očekával ybch smysluplné rea¨kce, případně argumenty.
Chtěl bych tedy vědět, pokud se mnou někdo nesouhlasí, aby mi odpověděl, jaký přínos a jaký um má pro Suzuki VW ve výše citovaných oblastech.
Znovu podotýkám novou smlouvu o dodávkách motorů Suzuki podepsalo s Fiatem a hádám, že v takovéto oblasti se nejedná z trucu, ale s chladným technicko-ekonomickým kalkulem.
V oblasti hybridního pohonu mi VW nepřijde jako nějaký premiant, či průkopník (skoro bych řekl, že tady se slovo nic neumí hodí a není to ani hanlivé, je to jen konstatování faktu, že je na tom jako téměř všichni ostatní)
Management má japonská firma min. stejně dobrý jako Němci...
A o elektromobilech platí totéž co o hybridech..