Novinky
Já bych jim taky věřil, technické tabulky vypadají finálně a auto na fotkách vcelku vysoce, takže proč ne. Jsou z extrému do extrému. Minulá generace 15 cm a další 22. Jestli to takhle půjde dál >😁
Pokud se potvrdí, co jsem psal v předchozím příspěvku, tak by 2,0 l měl stát do 500 tis. Když se podívám na ceny nižší střední kolem 150 koní u konkurence, tak se pohybují kolem 430 tis. Těch 70 tis. jako příplatek za pohon, značku atd. by byl přijatelnej 😄
jj .. díky .. nevšiml jsem si 😉 .. teď už to je všude na netu .. teď už je jen otázka, zda tahle světlá výška bude realita i pro reálné verze uvedené na evropský trh .. ale tak snad jo .. já jim věřím 😉
zajímalo by mě, z čeho tvoříš ty své "cenové hranice" za kterých bys do daných modelů šel - a když jsme u toho ... je otázka, zda by si do toho opravdu šel, nebo jen tlučeš slámu :-!
no kéž bys měl pravdu, ale obávám se, že cena dvoulitrové verze s automatem bude někde okolo 620000. Tím pádem dvoulitr manuelo tak 570-590 a 1,6 kolem 520.
Ceny, za kterou bych do toho auta reálně "šel" - 1,6 - 480, 2,0 - 530 - automat 570 max........ Tak jsem zvědav, jak jsem se "trefil"..........
Ceny, za kterou bych do toho auta reálně "šel" - 1,6 - 480, 2,0 - 530 - automat 570 max........ Tak jsem zvědav, jak jsem se "trefil"..........
Potenciál uspět i v Evropě má, ale rozhodne jako vždy cena. Jestli je pravda, že už by z obyčejné Imprezy jako základ neměly vycházet ostré verze, tak by díky ušetřeným nákladům mohli jít s cenou dolů oproti odcházející generaci.
designu značky. Po době tápání s předchozími generacemi Imprez, kdy to bylo jak ode zdi ke zdi a vypadalo to jako bloudění orientačního běžce na fotbalovém hřišti, se zablesklo na lepší časy a nabralo to pořádný směr. Znovu a znova nutno podotknouti, že evropský trh není tím, kde by Subaru vedlo statistiky a pro něž by jeho designové vyznění bylo dominantní - ani náhodou - zde zůstává americký trh tou hlavní destinací, ale nynější design je mnohem povedenější a "líbivější". Navíc tedy pokud bude světlá výška 22cm, tak klobouk dolů před tím, že hoši od FHI neabdikovali na ambice směřující k lehkému terénu.
Nová "patnáctka" bude vítaným oživením trhu. Byl bych naivní, kdybych trvdil, že bude lídrem - od toho jsou tu jiné značky, ale bude vítanou změnou a alternativou - a to se na první pohled soudruhům z Japonska povedlo........ :yes:
Nová "patnáctka" bude vítaným oživením trhu. Byl bych naivní, kdybych trvdil, že bude lídrem - od toho jsou tu jiné značky, ale bude vítanou změnou a alternativou - a to se na první pohled soudruhům z Japonska povedlo........ :yes:
tak mě se teda líbil i ten koncept - tohle je samozřejmě střídmější a realističtější - mno - uvidíme jaké to bude v reálu
tak jako vypadá to, že to bude auto s nejvyšší světlou výškou z nabídky, ale můžu se zeptat, kde jsi vzal ten údaj ?
vypadá perfektně, a myslím, že na živo bude ještě trochu lepší (takhle je to u Subaru vždycky), trochu mě zneklidnil "standartně" systém Start/Stop, snad to půjde vypnout a snad už bude konečně 6-ti ° i k benzínu, jsem zvědavý na světlou výšku, a suprově vypadá i interiér, takže :yes:
Ty voga to je palubovka jak z 90 tejch let, hlavně ten bakelit kolem šajtrpáky směrem nahoru.
Vypadá mnohem lépe, než na tich předchozích fotkách, hlavně jsem se bál tich zadních světel, tady už vypadají lépe..Ta oranžová barva taky sluší. Jsem zvědavej na parametry a hlavně na ceny. Ale zatím jednoznačně :yes: :yes: :yes:
A to, že bych do nové generace šel - proč ne? Kdyby mně to auto oslovilo při testu.....
Mně subaru baví
[odkaz]
Co Tebe?