Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Škoda bude MissionL (A-entry) vyrábět jako třetí model v Boleslavi

18 komentářů

vrkuboy
Nešlo by udělat jeden ucelený a pravidelně aktualizovaný článek o MissionL? Tohle je řešení hodné bulváru... jako každých pět minut nová senzace o pádu letadla v Jaroslavli. ;-\
Ale Auto.cz je bulvár! To sis ještě nevšiml? Už rok kupříkladu sem dávaj jako tutovou fotku nové malé Škodovky, Mercedes A s maskou "Škoda" >😁
pogo26
Na četnost článku o Riu to zdaleka nemá. Škodovka je tady doma, taj ji to přej.
Ondrej Lanik, Auto.cz
Ucelený článek je zde: [odkaz]

Vše bohužel nejde tak rychle, jak bychom si představovali.
jossalito
Rodinka konceptů Upíků, GT, Cross, E, velmi povedené...

[odkaz]

[odkaz]
Wartburg 353W
Skoro jako Panda, co? Jen to nema TwinAir.
jossalito
Zaplaťpánbů. >😒]
Wartburg 353W
Pokud nechces byt za tluchubu, napises aspon jednu jedinou nevyhodu multiairu. Nez si to rozmyslis, muzeme si zopakovat vyhody: +15% moment, cca +20% vykon, -10% spotreba.
jossalito
TwinAiru? Nebo MultiAiru? Rozhodni se konečně. >😁
Wartburg 353W
TwinAir je dvouvalec vybaveny technologii multiair, tos nevedel? Elektro-hydraulickym ovladanim sacich ventilu.
jossalito
Jenže twinairem označují pouze dvouválce, zatímco jako multiair čtyřválce. 😉

A tys tu uváděl Pandu s twinem a pak ses ptal na multi. 😉
Wartburg 353W
Vidim, ze jsi odbornik. MultiAir je obchodni oznaceni elektrohydraulickeho ovladani sacich ventilu a s poctem valcu nesouvisi. TwinAir je obchodni oznaceni dvouvalce (360 deg, jednohup) vybaveneho touto technologii. K jejimz nevyhodam ses koukam zatim nedostal.
jossalito
Jde vidět, že si zde plníš akorát tak odznak zdatnosti. >😁
Až dojdeš tak daleko, že poznáš, že Fiat označuje svůj 1.4 jako MultiAir a pak 0.9 jako TwinAir.
Oba tyto motory mají odlišný projev i vlastnosti a já mám na ně diametrálně odlišné názory, potom asi pochopíš, proč jsem se ptal tak konkrétně. Dvoutakte...
vrkuboy
Nechceš nebo nedokážeš pochopit Warana, který má mimochodem pravdu. Dvouválec používá stejnou technologii sacích ventilů jako čtyřválec. To se jmenuje multiair (hovoříme o konstrukčním řešení sacích ventilů). Motor jako celek nese označení twinair.
jossalito
A já pravdu nemám co? >😁

Je tak těžké se zeptat přímo "líbí/nelíbí se ti dvouválec od Fiatu" ???

A pokud jde o ten dvouválec, tak za sebe říkám, je to tragický motor bez kultury chodu, s vysokou spotřebou.
Guttalax
😉 Krása a elegance . Žádné pokroucené plechy,přehnané tlamy atd. Cena má být pod 300 tis. Slogan.Mission EL-korejec dostane na prd EL >😁
Po parádním Riu je MissionL posledním hřebíčkem do rakve dnešní Fabie o cygánsteru nemluvě.
JGucci
Skoda Popular

[odkaz]