Novinky
Rodinka konceptů Upíků, GT, Cross, E, velmi povedené...
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Skoro jako Panda, co? Jen to nema TwinAir.
Zaplaťpánbů. >😒]
Pokud nechces byt za tluchubu, napises aspon jednu jedinou nevyhodu multiairu. Nez si to rozmyslis, muzeme si zopakovat vyhody: +15% moment, cca +20% vykon, -10% spotreba.
TwinAiru? Nebo MultiAiru? Rozhodni se konečně. >😁
TwinAir je dvouvalec vybaveny technologii multiair, tos nevedel? Elektro-hydraulickym ovladanim sacich ventilu.
Jenže twinairem označují pouze dvouválce, zatímco jako multiair čtyřválce. 😉
A tys tu uváděl Pandu s twinem a pak ses ptal na multi. 😉
A tys tu uváděl Pandu s twinem a pak ses ptal na multi. 😉
Vidim, ze jsi odbornik. MultiAir je obchodni oznaceni elektrohydraulickeho ovladani sacich ventilu a s poctem valcu nesouvisi. TwinAir je obchodni oznaceni dvouvalce (360 deg, jednohup) vybaveneho touto technologii. K jejimz nevyhodam ses koukam zatim nedostal.
Jde vidět, že si zde plníš akorát tak odznak zdatnosti. >😁
Až dojdeš tak daleko, že poznáš, že Fiat označuje svůj 1.4 jako MultiAir a pak 0.9 jako TwinAir.
Oba tyto motory mají odlišný projev i vlastnosti a já mám na ně diametrálně odlišné názory, potom asi pochopíš, proč jsem se ptal tak konkrétně. Dvoutakte...
Až dojdeš tak daleko, že poznáš, že Fiat označuje svůj 1.4 jako MultiAir a pak 0.9 jako TwinAir.
Oba tyto motory mají odlišný projev i vlastnosti a já mám na ně diametrálně odlišné názory, potom asi pochopíš, proč jsem se ptal tak konkrétně. Dvoutakte...
Nechceš nebo nedokážeš pochopit Warana, který má mimochodem pravdu. Dvouválec používá stejnou technologii sacích ventilů jako čtyřválec. To se jmenuje multiair (hovoříme o konstrukčním řešení sacích ventilů). Motor jako celek nese označení twinair.
😉 Krása a elegance . Žádné pokroucené plechy,přehnané tlamy atd. Cena má být pod 300 tis. Slogan.Mission EL-korejec dostane na prd EL >😁
Vše bohužel nejde tak rychle, jak bychom si představovali.