Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Škoda bude MissionL (A-entry) vyrábět jako třetí model v Boleslavi

18 komentářů

JGucci
Skoda Popular

[odkaz]
jossalito
A já pravdu nemám co? >😁

Je tak těžké se zeptat přímo "líbí/nelíbí se ti dvouválec od Fiatu" ???

A pokud jde o ten dvouválec, tak za sebe říkám, je to tragický motor bez kultury chodu, s vysokou spotřebou.
Po parádním Riu je MissionL posledním hřebíčkem do rakve dnešní Fabie o cygánsteru nemluvě.
Guttalax
😉 Krása a elegance . Žádné pokroucené plechy,přehnané tlamy atd. Cena má být pod 300 tis. Slogan.Mission EL-korejec dostane na prd EL >😁
vrkuboy
Nechceš nebo nedokážeš pochopit Warana, který má mimochodem pravdu. Dvouválec používá stejnou technologii sacích ventilů jako čtyřválec. To se jmenuje multiair (hovoříme o konstrukčním řešení sacích ventilů). Motor jako celek nese označení twinair.
jossalito
Jde vidět, že si zde plníš akorát tak odznak zdatnosti. >😁
Až dojdeš tak daleko, že poznáš, že Fiat označuje svůj 1.4 jako MultiAir a pak 0.9 jako TwinAir.
Oba tyto motory mají odlišný projev i vlastnosti a já mám na ně diametrálně odlišné názory, potom asi pochopíš, proč jsem se ptal tak konkrétně. Dvoutakte...
Wartburg 353W
Vidim, ze jsi odbornik. MultiAir je obchodni oznaceni elektrohydraulickeho ovladani sacich ventilu a s poctem valcu nesouvisi. TwinAir je obchodni oznaceni dvouvalce (360 deg, jednohup) vybaveneho touto technologii. K jejimz nevyhodam ses koukam zatim nedostal.
jossalito
Jenže twinairem označují pouze dvouválce, zatímco jako multiair čtyřválce. 😉

A tys tu uváděl Pandu s twinem a pak ses ptal na multi. 😉
Wartburg 353W
TwinAir je dvouvalec vybaveny technologii multiair, tos nevedel? Elektro-hydraulickym ovladanim sacich ventilu.
jossalito
TwinAiru? Nebo MultiAiru? Rozhodni se konečně. >😁
Wartburg 353W
Pokud nechces byt za tluchubu, napises aspon jednu jedinou nevyhodu multiairu. Nez si to rozmyslis, muzeme si zopakovat vyhody: +15% moment, cca +20% vykon, -10% spotreba.
jossalito
Zaplaťpánbů. >😒]
Wartburg 353W
Skoro jako Panda, co? Jen to nema TwinAir.
Ondrej Lanik, Auto.cz
Ucelený článek je zde: [odkaz]

Vše bohužel nejde tak rychle, jak bychom si představovali.
pogo26
Na četnost článku o Riu to zdaleka nemá. Škodovka je tady doma, taj ji to přej.
jossalito
Rodinka konceptů Upíků, GT, Cross, E, velmi povedené...

[odkaz]

[odkaz]
Ale Auto.cz je bulvár! To sis ještě nevšiml? Už rok kupříkladu sem dávaj jako tutovou fotku nové malé Škodovky, Mercedes A s maskou "Škoda" >😁
vrkuboy
Nešlo by udělat jeden ucelený a pravidelně aktualizovaný článek o MissionL? Tohle je řešení hodné bulváru... jako každých pět minut nová senzace o pádu letadla v Jaroslavli. ;-\