Novinky
To tak vypadá, jako kdyby to jezdilo na diesel 😄 Nj, aristokrat se asi nemusí nějak "vytáčet" nad provozem 😄
ted mozna placnu blbost, ale ma to kroutak pres 1000 Nm, tak nechapu proc by se mel motor tocit buhvi do jakych otacek.. utrhne ti to hlavu i v tech 4000😃
Tohle auto se mi líbí opravdu moc. Bentley krásně spojil eleganci starých tvarů a futuristická řešení. Navíc to provedení všech detailů, ořechové dřevo, budíky s ručičkami stejným směrem. Osobně stavím po stránce elegance Mulsanne nad nové RR. Tohle je poprvé co mě mrzí že nejsem bohatý aristokrat 😉
je sice pekny, ale bohvie ake bude jeho pouzitie v praxi. Aj ked v tomto aute sa bude kazdy pomaly ponahlat.
Dvojice menších světel nahradit svislým pásem LED. Jinak krása.
A teď vážně... Docela mě znepokojuje cejchování otáčkoměru do 4500 ot/min... to odpovídá spíše dieselu. Nechce se mi věřit, že by ten motor točil tak málo. Pravda je to luxusní auto, ne sporťák a ten motor bude s převodovkou synchronizovaný na asi co nejplynulejší jízdu... Ale stejně točí málo. Ví někdo proč?
PS: Já bych dnes JEDNOZNAČNĚ dala přednost novým (skvělým) V12 v Rolls Royce :yes: 😄