Ekonomika
Interiér je famózní. Tady palec nahoru, to je na jedničku s hvězdičkou. Doufám, že v nižších výbavách to nebude výrazně horší než na oficiálních fotkách.
Exteriér - doufám, že naživo to bude lepší. Zejména prolisy na boku jsou velmi "asijské". Zajímalo by mne, co by někteří zdejší diskutéři na tento prvek říkali, pokud by se objevil např. u korejců. Nicméně soudy si nechám až po reálném setkání.
Cena je výborná. A to ještě uvidíme kde bude za rok. Ano, i prémie mají akce a slevy 😉 Pokud platí i pro menší MB roky servisu zdarma, lze o tom autě říci, že je velmi výhodné. O MB! Tohle říct před krizí, tak mě většina diskutujících pošle k dr. Chocholouškovi.
Oturbená 1,6 s 85 kw? (Mimochodem, v tabulce je 90kw). To přiškrtili docela dost, to se dá vymáčknout v klidu i z atmosféry. Domnívám se, že 100 kw by pro Mercedes byl důstojnější základ 😉
Každopádně za mě Mercedesu :yes: a pokud bude exteriér naživo lepší než na fotkách, bude to úžasná nabídka.
Exteriér - doufám, že naživo to bude lepší. Zejména prolisy na boku jsou velmi "asijské". Zajímalo by mne, co by někteří zdejší diskutéři na tento prvek říkali, pokud by se objevil např. u korejců. Nicméně soudy si nechám až po reálném setkání.
Cena je výborná. A to ještě uvidíme kde bude za rok. Ano, i prémie mají akce a slevy 😉 Pokud platí i pro menší MB roky servisu zdarma, lze o tom autě říci, že je velmi výhodné. O MB! Tohle říct před krizí, tak mě většina diskutujících pošle k dr. Chocholouškovi.
Oturbená 1,6 s 85 kw? (Mimochodem, v tabulce je 90kw). To přiškrtili docela dost, to se dá vymáčknout v klidu i z atmosféry. Domnívám se, že 100 kw by pro Mercedes byl důstojnější základ 😉
Každopádně za mě Mercedesu :yes: a pokud bude exteriér naživo lepší než na fotkách, bude to úžasná nabídka.
Souhlas auto vypadá hodně zajímavě 😉 Na to že je to Mercedes, tak cena je pěkná. Nicméně pokud by byla ještě tak o 50tis níže, tak by to byla bomba, ale to už bych chtěl moc 😄
A jak píšeš, počkejme s dojmy na "živo"...
A jak píšeš, počkejme s dojmy na "živo"...
Správné oficiální údaje jsou u základního motoru 1,6 (B180) - výkon 90 kW/5000 otáček, točivý moment 200 Nm/1250 - 4000 otáček (ostaně jak je to v tabulce). Hodnoty slušné. :yes:
ta cena je moc pěkná, auto taky povedené mě se tedy rozhodně líbí víc než předešlé B
ale co nechápu je parametr tý benzinový 1.6, i neprémiová konkurence tahá ze stejné kubatury uplně jiné výkony viz třeba ecoboost...85kW je naprosto atmosférická hodnota...
ale co nechápu je parametr tý benzinový 1.6, i neprémiová konkurence tahá ze stejné kubatury uplně jiné výkony viz třeba ecoboost...85kW je naprosto atmosférická hodnota...
To jsou ty prémiové kroky... Nabízí hezkou počáteční cenu, ale: chceš prémiový výkon? Vytas prémiové peníze... A zase z druhé stránky - na auto v podstatě nižší střední třídy je to pořád nad průměrem základu. Není to přehnaně vybičovaný motor, který bude trpět.
No jo, ale ten krouťák 😉
Já sám mám atmo 1,6, ještě slabší. V podobně těžkém voze. Domnívám se, že pro nezávodníka základ bohatě postačuje.
Nicméně, jak píši výše, 100kw by rozhodně bylo důstojnější.
Já sám mám atmo 1,6, ještě slabší. V podobně těžkém voze. Domnívám se, že pro nezávodníka základ bohatě postačuje.
Nicméně, jak píši výše, 100kw by rozhodně bylo důstojnější.
Také si myslím, že základní motor v provedení B180 bohatě se svými parametry stačí, B200 pojede samozřejmě ještě lépe.
. :yes: :yes: ...jo takhle se mají dělat auta...tahle značka je čím dál lepší...nové Áčko bude taky bomba...
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
BRAVO BÉ :yes:
Co se interiéru týče, zahazuji jelenicovou rukavici připravenou od doby představení GLK do koše...tady švábští neskutečně zapracovali.
P.S.: kdy dostane krásnou palubovku i malý mercedesovský gazík??!
Béčko je potřeba vidět živě. Z fotek to nevypadá zrovna nejlépe...