Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Stefič
0
Automobilky vymýšlejí haldy kravin, ale tohle je opravdu genialni. Geniálně jednoduché. Přesně z tohoto důvodu zásadně neparkuji vedle sebe, ale vždy jen a pouze v řadě. U supermarketů je to trochu problém, ale kdo nechce mít auto otřískané od dětí musí vždycky zajet na ta nejvzdálenější místa na parkovišti 😄
Ada je zase tady
Takže proč investovat do ochrany, když na mých dveřích bude stejně důlek?
Presne to ma napadlo, ja svojim autom chránim ostatním ich autá na moje bude "chytať" rany od nich... 😄
To máte sice pravdu, ale nutno na to ještě nahlížet tak, že v některých zemích jsou stále ještě ohleduplní a zodpovědní lidé, kteří nechtějí druhému způsobovat škodu. Nebo, chcete-li, způsobenou škodu nechtějí platit, protože může být (a bude) právně vymahatelná. V článku je sice uvedeno, že průměrně je to 7500,-. Ovšem, taky se může stát, že ty dveře skončí v boku auta, kde oprava bude stát to, co i třeba celá vaše Fluence, i s alfredem do klubu.
Na jednej strane súhlasím s opozíciou proti názorom "mne to aj tak nepomôže, načo chrániť ostatných.." na druhej, bentley som ešte pred lídlom nestretol..
Chráníš také sebe (a svou pojistku). Párkrát do někoho vrazíš a zaplatí se ti to.
Kolikrát se ti podařilo vymoci si od blba, co neumí otevírat dveře, náhradu škody? Mně teda ještě nikdy, a to mi takto auto poškodili nesčíslněkrát. 😒 Bohužel, když k autu přijdeš, je škůdce dávno pryč, a doma si "vychutnává" laciné pívo z akce v supermarketu.
Že jiní nemají slušnosti ani co by se za nehet vešlo, neznamená, že jí nemám já. Tahle věc neochrání moje auto před ostatními, ale teoreticky může ochránit mou peněženku, protože já škody platím. Ne, že bych zrovna tohle potřeboval, dávám si pozor, ale mít děti, asi bych to uvítal.
Ze zkušenosti myslím, že ani kvůli dětem to není potřeba, svoje jsem vychoval, že od malička otevírá dveře tak, že se nedostanou do kontaktu s cizími dveřmi.
Uvítal bych zařízení, které každému, kdo mi udělá důlek do dveří, přerazí ruku natřikrát. To jediné by tenhle bezohledný póvl naučilo slušnosti. 😒
Uvítal bych zařízení, které každému, kdo mi udělá důlek do dveří, přerazí ruku natřikrát. To jediné by tenhle bezohledný póvl naučilo slušnosti. 😒
Vencos
Stačilo by na e😜onovaný místa natáhnout plastovou/gumovou lištičku a je to. Funguje to takhle na amerických autech už odedávna a určitě si vzpomínáte i na ty gumový špalíčky s odrazkama na Š100 a podobně.
prekladys
jó, to mám taky: žádnej blbej plastik ale pořádná nerez! a fakt to funguje... >😒]
(vážně: jakákoliv poddajná ochrana dveřní hrany je přínosem, dle mého odhadu 3/4 automobilistů považuje sousední vehikl za doraz svých dveří)
(vážně: jakákoliv poddajná ochrana dveřní hrany je přínosem, dle mého odhadu 3/4 automobilistů považuje sousední vehikl za doraz svých dveří)
RonJeremy
To nic nevyřeší minimálně pro příštích 15 let, i kdyby to teď zavedli všichni - než se vymění vozový park. Navíc to chrání staré šunky proti novým autům, která by právě ochranu sama nejvíc potřebovala. Zjevně to také neřeší různé výšky aut a jejich různé boční profily, a imbecil otevírající dveře rozkopem je podle mě otevře tak rázně, že překoná i pružinu na tomhle bazmeku a dojde i tak na kontakt s hranou, a nebo dveře vedle stojícího auta prohne i tou gumou.
Co se týče statistiky, mám pocit, že Češi jsou na tom snad ještě hůř, než Španělé, protože moje druhé auto je chudák tak omlácené, že vypadá jak golfový míček, a to s ním nevyhledávám těsná pakovací místa. S tím prvním jsem nucen parkovat vždy až na nejvzdálenějším konci parkoviště - lůza, která takto hulvátsky otevírá dveře, má totiž jednu základní vlastnost, a to že je líná jak somálská veš, a tudíž parkuje za každou cenu co nejblíže k místu, kam jde.
Sám přito dávám extrémní pozor, abych nepřišel do kontaktu s vedlejším vozem, když by hrozil dotek, dávám mezi hranu dveří a cizí auto ruku, abych ho nepoškodil. Dítě mám vycvičené, že od malička vystupuje a nastupuje jako inteligentní člověk s respektem k cizímu majetku, a ne jako dementní bezohledný spratek, jak nezřídka vídám. Ale jak říká jeden kolega: "Většina lidí jsou dementi"...
Jediné zařízení, které by (snad) auto ochránilo, by byl gumový pás kolem celého auta, jako mají pouťová autíčka. 😒
Co se týče statistiky, mám pocit, že Češi jsou na tom snad ještě hůř, než Španělé, protože moje druhé auto je chudák tak omlácené, že vypadá jak golfový míček, a to s ním nevyhledávám těsná pakovací místa. S tím prvním jsem nucen parkovat vždy až na nejvzdálenějším konci parkoviště - lůza, která takto hulvátsky otevírá dveře, má totiž jednu základní vlastnost, a to že je líná jak somálská veš, a tudíž parkuje za každou cenu co nejblíže k místu, kam jde.
Sám přito dávám extrémní pozor, abych nepřišel do kontaktu s vedlejším vozem, když by hrozil dotek, dávám mezi hranu dveří a cizí auto ruku, abych ho nepoškodil. Dítě mám vycvičené, že od malička vystupuje a nastupuje jako inteligentní člověk s respektem k cizímu majetku, a ne jako dementní bezohledný spratek, jak nezřídka vídám. Ale jak říká jeden kolega: "Většina lidí jsou dementi"...
Jediné zařízení, které by (snad) auto ochránilo, by byl gumový pás kolem celého auta, jako mají pouťová autíčka. 😒
megacruiser
ale ještě lepší by bylo, kdyby se zase na auta začaly od výroby montovat otěrové gumové (plastové) lišty - jako součást designu to nebylo špatné. Vím, že pokud bude profil dveří jako má třeba Octavia, s vysokou hranou, moc to nepomůže. Tam by ale mohl být v hraně dveří napevno kus gumy (klidně probarvené/průhledné/lakované), který by nerušil vzhled auta.
Celkově se mi moc nelíbí, jak se auta stávají nepraktickými. Funkční otěrové lišty na náraznících nějak moderní auta nemají, to potom stačí jeden neopatrný řidič a nárazník je viditelně odřený.
Celkově se mi moc nelíbí, jak se auta stávají nepraktickými. Funkční otěrové lišty na náraznících nějak moderní auta nemají, to potom stačí jeden neopatrný řidič a nárazník je viditelně odřený.