Ekonomika
Baron de Maxim-Fratzek
0
Tenhle holandan mi pri servisni prohlidce neracil umyt auto. Je to sice detail, ale jedna se o Toyotu skoro za mega, servisni prohlidka za par tisic a auto ani umyty, ani vysaty, nic. Nepripoustim si, ze jsem si na to akorat za ty leta servisovani jinde zvykl. Ja to proste vyzaduji a priste jedu jinam. Nemaj tam moc klientu a ani auto neumejou, co bude, at tam bude klientu hodne? Toyota v CR to ted divne vali, nejdriv odriznou nejuspesnejsi a velmi zkusene prodejce - Duba, Dajbych... a pak daj dealerstvi novym, koukam, pochybnym. Nejak mi to zavani... :no: :no:
Přejít do diskuze
Ale každá značka má standardy a vím, že zrovna Lexus s Toyotou mají vcelku přísný. Takže ať se nám to líbí nebo ne, vše bude zřejmě v souladu.
Nu vidis a Ja si myslim, ze pokud chces vytahnout z lidi od 1,5mil Kc a vice nemuzes postavit mene okazalejsi showroom nez v Bratislave ci Vidni nebo Mnichove nebo Polsku.
Toje jako by ti prodejce rikal mame spickove zbozi pane Novaku a radime se mezi lidry v xy segmentu ale no vite, pokud chcete lepsi a nestisnenou atmosferu pri koupi vozu Lexus tak si budete muset zajet k sousedum do Nemecka, Jelikoz tady nikdo investovat vice nebude do showroomu vzdyt jsem jen v Cechach.
Nejde mi o nejaky LUXUS v ramci mramoru na podlaze, ale daleko vzdusnejsi atmosferu, proste vetsi. Ty auta tam vypadaji tak napraskany vedle sebe je to jako 1+1 byt. :no:
Toje jako by ti prodejce rikal mame spickove zbozi pane Novaku a radime se mezi lidry v xy segmentu ale no vite, pokud chcete lepsi a nestisnenou atmosferu pri koupi vozu Lexus tak si budete muset zajet k sousedum do Nemecka, Jelikoz tady nikdo investovat vice nebude do showroomu vzdyt jsem jen v Cechach.
Nejde mi o nejaky LUXUS v ramci mramoru na podlaze, ale daleko vzdusnejsi atmosferu, proste vetsi. Ty auta tam vypadaji tak napraskany vedle sebe je to jako 1+1 byt. :no:
No jo, ale nemůžeš porovnávat UK trh s naším... Tady těžko nějaká automobilka postaví luxusní showroom.
Ale třeba Duba ve Stodůlkách má hodně slušnej showroom. Bohužel to není autorizovaný dealer pro Lexus.
Ale třeba Duba ve Stodůlkách má hodně slušnej showroom. Bohužel to není autorizovaný dealer pro Lexus.
Nu kdyz to srovnam z vlajkovym Infinity prvne otevreny v Uk nyni www.autoe😜ress.co.uk/news/autoe😜ressne… tak je toto hodne slaby showroom.
Mno, prodejnu Toyoty již otevřeli před delší dobou ale že by to byl nějaký velký sukces...
Mám takový pocit, že Toyota a Lexus se za každou cenu snaží přizpůsobit potenciální zákazníky svým výrobkům, a mělo by to být spíše naopak. Např. hybridy - jsou skutečně diskutabilním přínosem ale Toyota udělá možné i nemožné pro jejich propagaci. Výsledek je velmi slabý. Ano, občas nějaký pisálek napíše, že hybridy tvoří 40% prodejů značky Lexus, ovšem v jakém počtu? 166 ks Lexusu versus 1772 ks BMW a 2476 ks MB od začátku roku, to je spíše k pláči. (Jistě, u MB je potřeba odpočítat dodávky).
Mám takový pocit, že Toyota a Lexus se za každou cenu snaží přizpůsobit potenciální zákazníky svým výrobkům, a mělo by to být spíše naopak. Např. hybridy - jsou skutečně diskutabilním přínosem ale Toyota udělá možné i nemožné pro jejich propagaci. Výsledek je velmi slabý. Ano, občas nějaký pisálek napíše, že hybridy tvoří 40% prodejů značky Lexus, ovšem v jakém počtu? 166 ks Lexusu versus 1772 ks BMW a 2476 ks MB od začátku roku, to je spíše k pláči. (Jistě, u MB je potřeba odpočítat dodávky).