Ekonomika
Najväčší nedostatok podobných štatistík je už spomenutá veľkosť (či skôr malosť) českého trhu. Nemá to dostatočnú výpovednú hodnotu.
Chcelo by to podobný článok, ale s údajmi európskych predajov. Chápem, že by to bolo omnoho viac práce, ale radšej žiadny článok ako nič nehovoriaci.
Pobúrenie kolegov či nebodaj prirovnávanie k súťaži miss považujem za neopodstatnené.
Chcelo by to podobný článok, ale s údajmi európskych predajov. Chápem, že by to bolo omnoho viac práce, ale radšej žiadny článok ako nič nehovoriaci.
Pobúrenie kolegov či nebodaj prirovnávanie k súťaži miss považujem za neopodstatnené.
Redaktor by měl pochopit, že v některých segmentech se nechodí pro auta jak pro rohlíky a pro blesk.
Děkuji redakci za povedený článek. Kdo není omezený, tak může vnímat okolnosti, souvislosti tj. "Český trh v 3. čtvrtletí: Neúspěšné modely." V neposlední řadě jde o to, že každý má možnost si ověřit neúspěšné auto, pokud ho nestáhnou z prodeje, a porovnat ho s úspěšným autem na českém trhu. Subjektivní obrázek si poté udělá sám, navíc pokud si ho bude chtít koupit, má lepší vyjednávací pozici (u "skladovek" zcela jednoznačně).
teďka kukám na ceny citrouše C6 a ta je tady opravdu brutální...1404000 za 3.0 HDi...dobrá teď už chápu proč drtivá většina lidí nakupuje u německé konkurence...to i ten saab 9-5 s cenovkou 899 000 vypadá jako bezva nabídka...
za tohle citroenu :no: :no: :no: srovnatelný E300CDi je bezmála o 300 tisíc levnější...
každopadně to nic nemění na tom že jako ojetina je to sluišná nabídka...
za tohle citroenu :no: :no: :no: srovnatelný E300CDi je bezmála o 300 tisíc levnější...
každopadně to nic nemění na tom že jako ojetina je to sluišná nabídka...
Ostatně, už jen pochopit smysl té tabulky dá hodně práce, neb pokud se nepletu, jedním z největších propadáků tu bude i produkce Rolls - Royce. A to bych se v předmětných konotacích dočítal na AUTO CZ opravdu nerad...
Já... nemohu dnes jinak - :no:
PS: Už takhle vítězí kvantita nad kvalitou (nebo alespoň originalitou) a toto "smýšlení" (byť možná NE-chtěně)ještě podporovat..
Já musím říct, že bych si mezi těmi "propadáky" auto určitě vybral, a to nejen pro sebe ale i pro široké příbuzenstvo! :yes:
( navíc H. Insight bych neřadil k malým vozům).
Ale druhá část článku (a tabulka) - tedy porovnání registrací za stejné období roku letošního a loňského - to se mi velice líbí. Nemyslím, že srovnání s Miss je na místě. Nevnímám to jako urážku, jako výsměch, jako plivání na konkrétní modely - prostě je o ně měnší zájem. Pokud se všichni ohánějí úspěšnými prodeji, proč neukázat i pokles.
Samozřejmě, že z tabulky není jasná příčina poklesu - může to být končící model, nasycený trh pro dané auto, jednoduše špatné auto, to už si musí každý doplnit, ale pro mě tato informace zajímavá.
Koneckonců ani u nejlepších prodejů příčinu neznáme - obměna firemní flotily, nákup autopůjčovny, jednoduše dobré auto...
A jinak, nikdo tě snad nenutí tu číst články, které tě nezajímají. Nebo ano?
u spousty modelů je navíc celkem jisté proč tomu tak je: problémy automobilky(SAAB), zastaralý model(SL, 9-3, 807, A6 allroad atd...) nebo blížící se generační obměna...
každopadně co se třeba japonců nebo francouzů týče...co se např. neprodává na českém trhu může jinde velice dobře...celkem by mě zajímal tržní podíl Škody ve spojených státech nebo saudské arábii...z jejich hlediska je např. u nás velmi úspěšná octavia prodejním propadákem...
😉
je podle mě chybou tohoto článku že se zaměřuje na český trh...docela bych uvítal nejméně úspěšné modely segmentu například v EU...to už by mohlo mít mnohem větší vypovídající hodnotu než pro automobilky dost nezajímavý český trh
1) příliš maličký
2) silnou dominancí JEDNÉ značky až příliš "deformovaný"
PPS: Ať chceme nebo ne, tak různé tabulky apod. nás "ovlivňují" (komerčně úspěšná kniha, CD "jen TÍM že je úspěšná" na sebe nabaluje další a další prodeje..
.. a bohužel i naopak = vliv KVANTITY na úkor KVALITY (originality) to jen "posiluje" 8-s
proto se mě celkem líbil nedávno žebříček prodejnosti ve finsku... 😉 žádná domácí automobilka ani vlivy blízkých státu(jako u nás, v poslku či slovensku)...a vítězí golf... 😄
PS: Nic proti třeba zrovna Finsku, ale všude jsou "nějaké" vlivy (docela ffftipné je jak se někdy odlišují prodeje ve dvou sousedních státech), já bych byla spíš pro ten "celkový" pohled za celou EU (to už JE docela vypovídající..
PS: A i v té (cly chráněné) Jižní Koreji NEdominuje jedna značka - teď už je to maličko "lepší", ale doby kdy Škoda držela s dvěma modely (prosti STOVKÁM modelů konkurence) přes 50% trhu, to bylo "opravdu unikum" 😄
To, že se můžeš pominout s francouzských aut a trpíš jakýmsi stihomamem, co se týká škodovky a koncernu VW je tady celkem známo, takže se nemusíš obtěžovat to v každé diskuzi znovu a znovu připomínat. Místo podobných výlevů ti skutečně doporučím, aby sis prostudovala tabulky prodejů jednotlivých typů a značek podle zemí a nemachrovala tady s EÚ. Jinak on ten český trh zas až tak netypický a zas až tak maličký není - nesmíš na všechno koukat z hlediska své malosti....
To je jako když mi při koupi nového auta kámoš doporučoval 4dveřové (které nepotřebuji), protože ho jednou líp prodám. A nebo se nechal zblbnout GTIm. 😉
A ta C6 se mi taky líbí.
ovšem někdy mu musím dát za pravdu...v nižší střední třídě se těžko dá sehnat lepší vůz než golf...a ve střední patří passat taky k nejužší špičce...
ovšem já mám ke koncernu takovou dost zafixovanou nechuť...takže mi auto od koncernu nemůže domů z principu... 😄
K neúspěšným modelům v ČR - Toyota podle mě trochu tápe v Evropě - před 7 lety jsem si kupovat domů "rezervní" hatchback a vzal jsem Corollu, protože byla za skvělou cenu (360 po slevě) se super motorem (1,6) .... pak přišel Auris, který je určitě fajn, ale prostě se mi zvenku nelíbí ... IQ je úlet (Smart je můj oblíbenec), Urban Cruiser je nezajímavý ... Lada a Dacie Logan - tohle jsou auta pro chudé trhy a ČR chudá země prostě není ... střední prémiová je obsazena velmi povedeným MB C a BMW 3 ... nějak nechápu, proč kupovat japonce nebo mrtvý saab ... C6 je zajímavé, ale nesmyslně drahé auto .... Luxusní - všechny auta to mají dost těžké proti S, 7 a A8 ... v téhle třídě se podle mě moc originalita a odlišnost nenosí .... MB SL v konkurenci CLS prostě hrozně zestárnul ... zadek je stejný a na něj je napasovaný nový předek ... ošklivé .... Tribeca no comment 😄 ...
Ad Škoda a malý trh - je fajn, že se u nás dělají auta, která se lidem líbí (i když pro mě osobně nic zajímavého nemají) a i přes dominanci Škody náš trh je poměrně hodně rozmanitý ...
jezdím se koncernovkama celej život(tedy od doby co mám řidičák a řekl bych že s nimi mám najetou solidní porci kilometrů...nikdo netvrdí že jsou to špatná auta, mám však své důvody proč bych to nechtěl
řidičsky nezáživné, oproti konkurenci nenabízejí nic extra aby se dala jejich cena něčím argumentovat(i když musím uznat že v poslední době už je to mnohem mnohem lepší), nesmyslná cena náhradní dílů, zbytečně drahé ojetiny v porovnání s konkurencí, v našich končinách vyloženě tuctovka
prostě abych to řekl jinak...nevidím jediný důvod pro koupi supa v 1.4TSI za 580 klacků když za ty samé peníze mám výbornou hondu accord s 2.0i-VTEC 110kW a jistě mnohem lepší výbavou...a pro mě mnohem lákavější značkou...a toto je jen příklad...to samé se dá použít i na mazdu 6 či ford mondeo...
PS: Mně se Citroën C6 také líbí :yes: 😄
co třeba chybí takovému citroenu c6?? premiová značka?? dejme tomu...to je tak jediné...problém je že v jeho třídě pokud nemá německý nebo anglický původ, klasickou karoserii a správnou značku tak prakticky nemá šanci na úspěch...a naopak každý prodaný kus je pro něj úspěchem...stačí se podívat jak skončila lancia thesis, peugeot 607, ford scorpio nebo opel omega...a jak těžký život má renault latitude...
nebylo by to tím že by to byla mizerná auta(i když ford scorpio asi ano) ale proto že na kapotě mají neprémiový znáček
nové si to tu koupí málokdo...dnes jsem právě v praze víděl jednu C6...a parádní...a taky nové 9-5...taky nádhera...vždy když to vidím se ptám proč se to prodává méně než třeba BMW 5 nebo mercedes E... :no:
přesto si myslím, že C6 si svoju klientelu najde...stejně jako by si ji našla i lancia thesis nebo peugeot 607 za adekvátní ceny
právě díky této cenové politice jednou dojde na to, že zájemce o vyšší střední třídu bude mít na výběr mezi německou trojkou, japonským hybridem a anglickým jaguárem...
což je škoda...čím pestřejší trh tím lépe...a něco mi říká, že C6 potká stjený osud jako P607...stokrát bohužel...607ma bylo nádherné auto...a dnes je za babku stejně jako pár let stará C6 v hdičku...to jsou dnes neodolatelné nabídky...a člověk s trochou fantazie a kuráže...má co vybírat..passat B7 nebo C6 2.7 hdi?? mozek říká passat...pár vyvoleným srdce řekne C6 a vemou si ho...
Mimochodem, když jsme u těch telefonů, já měl tři první mobily Siemensy - všichni na ně nadávali, mně sloužily perfektně, nicméně jsme před cca 4 lety měl při generační výměněn smůlu - přestali je dělat.....
Ale budiž, možná od toho čekáme moc.. je to prostě jen pár čísel, ze kterých si pozorný čtenář může vytáhnout něco zajímavého. Mě kupříkladu zaujalo, že se loni prodalo 14ks Lady Priora... 😄