Ekonomika
Stefič
0
nebude základní motorizací náhodou 1,6 XER 85kW místo 1,8? 😉 Ten má 103kW
Nerez
0
Nene, je to správně. Základem bude motor 1.8 jen s výkonem sníženým na 85kW. Pravděpodobně kvůli vyššímu točivému u motoru 1.8 proti 1.6. A asi i proto, že pokud by nechali 103kW tak by nikdo nebral dražší motory 1.4 turbo.
Stefič
0
to máš asi pravdu, 1,8 103kW je na Zafiru B naprosto dostačující. Docela by mě zajímalo, jak se bude větší a zase o něco těžší Tourer hýbat s 1,4 turbo. A hlavně za kolik bude jezdit...Soudě podle Superbu 1,4 TSI se spotřebou 11L, bych čekal s plně naloženým autem cca to stejné. Spíš o něco víc. A to už mi připadá moc
Wen Věčněžasnoucí
0
11l v Supu??? Se pokoušíš vyvolat flame nebo co? [odkaz] :no: :no: :no:
lancer24
0
:yes:
Stefič
0
[odkaz]
Já jen pro připomenutí.
Samozřejmě nevím jak tady funguje marketing té které automobilky, nicméně pořipomínám, že zrovna tohle auto je (jak sem zjistil při své návštěvě Frankfurtského autosalonu) mnohem zajímavější,¨než cokoliv co v současné době produkuje a představuje např. H/K. Zajímavé však je, že nejen o tomto autě zde nebylo ani vidu a ani slechu, ale podobně dopadly i další auta a značky, zatímco sme si mohli přečíst podrobné detaily jak dlouho čůral a kakal Piech z H/K (nejen).
Takže znovu jen připomínám, že SERIÓZNÍ automobilový magazín samozřejmě žije z reklamy, nicméně reklama by měla být OZNAČENÁ a seriózní články od ní viditelně odděleny. Zpravodajství by pak mělo být alespoň částečně vyvážené a netendenční...
Takže Opel :yes: za Zafiru, je to teď jedno z těch opravdu zajímavějších aut (kam se hrabou Orlanda a podobné zrůdičky). Bohužel u nás je Opel (jako i jiní) hodně upozaďován... a třeba i Astra působí podobně jako Delta, DS4 či Giulietta oproti preferovanému H/K, případně nechutnému Focusu jako z jiného (luxusnějšího) světa...
Samozřejmě nevím jak tady funguje marketing té které automobilky, nicméně pořipomínám, že zrovna tohle auto je (jak sem zjistil při své návštěvě Frankfurtského autosalonu) mnohem zajímavější,¨než cokoliv co v současné době produkuje a představuje např. H/K. Zajímavé však je, že nejen o tomto autě zde nebylo ani vidu a ani slechu, ale podobně dopadly i další auta a značky, zatímco sme si mohli přečíst podrobné detaily jak dlouho čůral a kakal Piech z H/K (nejen).
Takže znovu jen připomínám, že SERIÓZNÍ automobilový magazín samozřejmě žije z reklamy, nicméně reklama by měla být OZNAČENÁ a seriózní články od ní viditelně odděleny. Zpravodajství by pak mělo být alespoň částečně vyvážené a netendenční...
Takže Opel :yes: za Zafiru, je to teď jedno z těch opravdu zajímavějších aut (kam se hrabou Orlanda a podobné zrůdičky). Bohužel u nás je Opel (jako i jiní) hodně upozaďován... a třeba i Astra působí podobně jako Delta, DS4 či Giulietta oproti preferovanému H/K, případně nechutnému Focusu jako z jiného (luxusnějšího) světa...
wolff napsal: "o tomto autě zde nebylo ani vidu a ani slechu"
a to je co?😒br />
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Nejsi nějak moc zaujatý? Já bych řekl, že naopak na ACZ je poměr značek dost vyvážený narozdíl od jistých televizních pořadů, či tištěných magazínů. Jako majitel v Čechách ne moc populárního "francouze" vím o čem mluvím.
Možná by to chtělo být méně zaujatý či zaslepený a nevnucovat svůj subjektivní pohled na to, co je hezké druhým viz například ta tvá "Orlanda a jiné zrůdičky" nebo "nechutný Focus".
a to je co?😒br />
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Nejsi nějak moc zaujatý? Já bych řekl, že naopak na ACZ je poměr značek dost vyvážený narozdíl od jistých televizních pořadů, či tištěných magazínů. Jako majitel v Čechách ne moc populárního "francouze" vím o čem mluvím.
Možná by to chtělo být méně zaujatý či zaslepený a nevnucovat svůj subjektivní pohled na to, co je hezké druhým viz například ta tvá "Orlanda a jiné zrůdičky" nebo "nechutný Focus".
Cena sa mi zda velmi dobra. Prave vcera som pozeral maly redakcny test na prime (na internete) a mal som z toho auta velmi dobry dojem. Tak vela stastia :yes:
...interiér skrývá jedno nepříjemné překvapení. Zafira vždy bodovala svým systémem Flex7 kdy se pod podlahou opravdu velkého kufru VŽDY skrývaly dvě sedadla. Překvapivě i velmi použitelná. Teď se Opel rozhodl šetřit. Zvolil řešení konkurenčních výrobců, tedy sedačky s kterými se sice fajn manipuluje, ale omezují kufr a taky je dodá jen za příplatek.
Hmm,
a ako ti omedzuju sedacky kufor? Zafira A, Zafira B maju rovnaku rovnu nakladaciu hranu v kufri. Zafira C to ma takisto spravene. Osobne tam ziadne obmedzenie nevidim. Skorej vidim ako obmedzenie lavicu v Zafire A, B ktora zavadza, a obmedzuje, ked chce clovek nieco previest, a vyuzit naplno dodavku.
Je mi jasne, ze to urcite vec nazoru, ale paci sa mi posun, ze vyvoj isiel tymto smerom, nakolko je tam este vyssia variabilita ako bola predtym. Takze urcite Oplu :yes: :yes: :yes: za novu zafiru (a taktiez merivu)
a ako ti omedzuju sedacky kufor? Zafira A, Zafira B maju rovnaku rovnu nakladaciu hranu v kufri. Zafira C to ma takisto spravene. Osobne tam ziadne obmedzenie nevidim. Skorej vidim ako obmedzenie lavicu v Zafire A, B ktora zavadza, a obmedzuje, ked chce clovek nieco previest, a vyuzit naplno dodavku.
Je mi jasne, ze to urcite vec nazoru, ale paci sa mi posun, ze vyvoj isiel tymto smerom, nakolko je tam este vyssia variabilita ako bola predtym. Takze urcite Oplu :yes: :yes: :yes: za novu zafiru (a taktiez merivu)
Starý VW Sharan oproti téhle hrůze působí jak designový zázrak. A navíc měl 4x4... BraVWo!
som milovnikom tohto typu vozidiel ale do opla by som nesiel.zafira bol vzdy nepodarok.
viac na
www.bigcityautos.com
www.cenniky.com
viac na
www.bigcityautos.com
www.cenniky.com
Nerozumiem, ja mám opel Zafira ročník 2005 2,2 DTI elegance, nabehané 120 000 km. Zatiaľ neuveriteľná spokojnosť, bez najmenšej poruchy. (Samozrejme nepočítam výmenu brzd pred mesiacom, výmena guľových čapov). Pravidelne servisované + výmeny náplni.
Ešte raz pripomínam, auto mám od začiatku, kúpené v SR.
Nechápem, prečo nepodarok...............................…
Ešte raz pripomínam, auto mám od začiatku, kúpené v SR.
Nechápem, prečo nepodarok...............................…