Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Ghosn: Automobilový průmysl má nejhorší za sebou

4 komentáře

Ada je zase tady
To si ale Ghosn preje zbytecne. Rendlik pod jeho vedenim nepujde nahoru, ale naopak, bude stale padat dolu a dolu. Dokud neprestane vyrabet poruchove kreatury a nezacne delat elegantni a spolehlive "Das auto".
Ale tuto prilezitost rendlik uz zahodil a dnes kazdy, kdo kupuje nove auto, si uz radeji koupi nemecky, cesky, japonsky, nebo alespon korejsky vyrobek. Vyrobky firmy rendlik a syn se kvalitou radi bok po boku ruskym vozum VAZ, jenze bohuzel nejsou tak masivni a jednoduche na udrzbu. Nebyt lidi v rumunsku, kteri vyrabeji Dacie za "zlamany gros", rendlik i jeho prevlecena odnoz Hnissan, ktera nabizi pod japonskym kabatem jen francouzsky slendrian, by uz davno museli vyhlasit bankrot.
kuko
Ádíku, tebe je tady škoda. Takový brilantní um zahazuje svůj talent na auto.cz :-!
OndraH
Že jo, poslat ho do renaultu.On by ty nejezdící, věčne poruchový auta a hlavně NEKUPOVANÉ >😁 naučil mluvit všemi cizími jazyky, dostali by japonský světla pro vzhled a alou do světa.

Za takovu silnou nenávistí se většinou skrývá silná závist.Tak doufám že neobejdeš nejbližšího rendlíka klíčem nebo ho rovnou nerozválčuješ tím tvým dvojitým outlanderem.Ty analytiku poďobanej.

P.s.:Jsem alergický na keci tohoto typu, připomíná mi zvášty jednoho známého, který haní francouzské značky(Zejména nové auta, co si někdo koupí v rodině.), ale hlavně že každý den čumí na zrezlého favorita...
Ada je zase tady
Narozdil od tebe jsem mel posledniho uhrika na tvari pred 40 lety 😉