Ekonomika
Naštěstí je v horní tabulce vše na svém místě. Zde se sedmdesátiletá záruka tak nějak velmi elegantně míjí účinkem. Zde platí kvalita, technika, styl a image bez jakýchkoli podmiňujících příkras. Můžeš to kupovat rovnou od stolu, a můžeš si bejt jistej, že každé auto z horní tabulky ti o světě a koneckonců i o tobě poví více, než tvůj rádoby ležérní postoj ve stínu vstupní branky do tří áček, postrádající sice jakoukoliv záviděníhodnou životní formu, odhalující však právě proto faktický zenit tvého podměrečného garážového obzoru.
Člověku se chce při čtení diskuse doslova zvracet z těch primitivně zoufalých snah nalézt alespoň stopu životní rovnováhy poukazováním na to, že, cituji: "X6 a jim podobné auta je pro zakomplexovaný blbečky...." Garážovou korunu s puncem absolutního autorského auto-prosťáčka pak na diskusi dodává světácké prohlášení, že totiž luxusní sedany zažívají těžší chvíle v důsledku upřednostňování prémiových esuvéček... Málo platné, svět malých lidí je nekonečně velký...
Tak jak ve třídě? No jak píši, vše je na svém místě. Popravdě zde není ani tak důležité, kdo obsazuje první či třetí místo, jako to, co je příznačné pro třídu obecně - tohle je technický, jízdní a materiálový vrchol velkosériové výroby světa. V rovině někde mezi dvěma až čtyřmi milióny korun člověk získává absolutní produkt. A jsou-li horní vozy násobně dražší než silniční konfekce, pak jsou také násobným přínosem pro jejich majitele. V tomto kontextu je důležité, co vlastně předmětná třída vysílá nejen svým majitelům, ale i to, co třída vysílá za signály směrem dolů, tedy je důležité, co přináší pro ty, kteří lux třídu nejezdí, přesto jsou schopni ji vnímat očima nepodlitýma krví garážových krysopsů z podpalubí Aurory...
Za prvotní, základní a registrace zasluhující je především základní rys předznačených aut, spočívající v dokonalé lehkosti ovládání. Tento (pouze) zdánlivý paradox přímé úměry mezi velikostní třídou vozu a jeho ovladatelností, je dokonalým odrazem schopností dnešních aut. Horní liga je ovladatelná doslova malíčkem, jizdní agilita ve spojení s jízdním komfortem a materiálovým luxusem je pak referencí absolutní jízdy dané segmentární (i mezitřídní) konfigurace.
Konečně pak je nutno vychvalovat předmětnou třídu za její definiční přesahy do společnosti jako takové. Vozy této třídy jasně, přesně a ostře spoludefinují jak svět aut, tak svět lidské společnosti. Však to znáš sám, když postavíš svůj vrak na semaforech vedle elegána ve středních letech, co se ležérně rozvaluje ve svém sedmičkovém bávu metr od tvého zpětného zrcátka. Oba dva jedete zdánlivě stejným směrem. Mohu tě však ujistit, že právě ta tvá představa o stejném směřování, je tvým fatálním životním omylem. Neboť jsou životní horizonty, které jiným přípomínají údolí děsů...
BRAVO LUX TŘÍDA :yes:
Člověku se chce při čtení diskuse doslova zvracet z těch primitivně zoufalých snah nalézt alespoň stopu životní rovnováhy poukazováním na to, že, cituji: "X6 a jim podobné auta je pro zakomplexovaný blbečky...." Garážovou korunu s puncem absolutního autorského auto-prosťáčka pak na diskusi dodává světácké prohlášení, že totiž luxusní sedany zažívají těžší chvíle v důsledku upřednostňování prémiových esuvéček... Málo platné, svět malých lidí je nekonečně velký...
Tak jak ve třídě? No jak píši, vše je na svém místě. Popravdě zde není ani tak důležité, kdo obsazuje první či třetí místo, jako to, co je příznačné pro třídu obecně - tohle je technický, jízdní a materiálový vrchol velkosériové výroby světa. V rovině někde mezi dvěma až čtyřmi milióny korun člověk získává absolutní produkt. A jsou-li horní vozy násobně dražší než silniční konfekce, pak jsou také násobným přínosem pro jejich majitele. V tomto kontextu je důležité, co vlastně předmětná třída vysílá nejen svým majitelům, ale i to, co třída vysílá za signály směrem dolů, tedy je důležité, co přináší pro ty, kteří lux třídu nejezdí, přesto jsou schopni ji vnímat očima nepodlitýma krví garážových krysopsů z podpalubí Aurory...
Za prvotní, základní a registrace zasluhující je především základní rys předznačených aut, spočívající v dokonalé lehkosti ovládání. Tento (pouze) zdánlivý paradox přímé úměry mezi velikostní třídou vozu a jeho ovladatelností, je dokonalým odrazem schopností dnešních aut. Horní liga je ovladatelná doslova malíčkem, jizdní agilita ve spojení s jízdním komfortem a materiálovým luxusem je pak referencí absolutní jízdy dané segmentární (i mezitřídní) konfigurace.
Konečně pak je nutno vychvalovat předmětnou třídu za její definiční přesahy do společnosti jako takové. Vozy této třídy jasně, přesně a ostře spoludefinují jak svět aut, tak svět lidské společnosti. Však to znáš sám, když postavíš svůj vrak na semaforech vedle elegána ve středních letech, co se ležérně rozvaluje ve svém sedmičkovém bávu metr od tvého zpětného zrcátka. Oba dva jedete zdánlivě stejným směrem. Mohu tě však ujistit, že právě ta tvá představa o stejném směřování, je tvým fatálním životním omylem. Neboť jsou životní horizonty, které jiným přípomínají údolí děsů...
BRAVO LUX TŘÍDA :yes:
na tuto elitu tvoj VW nema 😉
takze mozes spokojne spavat nic nove pod slnkom, trapny phaoeton ani nie je v tabulke ved kto by ho kupoval ten smejd dizajnovo 20 rokov za rusmi 😉 a imidzovo 50 za ugandou
takze mozes spokojne spavat nic nove pod slnkom, trapny phaoeton ani nie je v tabulke ved kto by ho kupoval ten smejd dizajnovo 20 rokov za rusmi 😉 a imidzovo 50 za ugandou
Už nám konečně řekni,kam chodíš pokaždé na ty bláboly.To si píšeš sám nebo Ti to někdo dělá za úplatu? >😁
.... nahoře čteme různé obskurní teorie.... Realita je taková, že ten současný pokles poptávky je způsobený čekáním na novou Themu :-!
PS: 😉
PS: 😉
Kdyz prehlednu statni sektor tak si myslim, ze takove silnicni koraby proste vychazeji z mody u lidi co by je relativni mohli koupit, ale voli jinou cestu a vice mene sportovni zivotni styl.
Je velmi tezke posuzovat pohnutky konkretnich majitelu ale ceska kotlina je jine zivotni prostredi nez dejme tomu zahranicni metropole.
Plne souhlasim, ze do rychleho zivotniho stylu v Cechach kde clovek bere rodinu a deti na vylety, na hory tak je naprosto nelogicke kupovat 5+ metrovou limuzinu... ikdyz mi tu bude nekdo predhazovat, ze tito lide maji minimalne 3-4 auta v rodine...tak to proste neni nikde videt.
Ano, take znam kde v severnich Cechach ma chlap v garazi Ferrari, Panameru a CLS... a 100% bude petrol head.
Takze uspesny Cech si spise koupi Ja nevim... CLS-AMG...Panameru, BMW M5...kvuli pocitu jizdy a rizeni
Nikde v Cechach nejsou videny tyto vozy jez odvazeji deti do soukromich skol, nebo sofer cekajici pred domem jez vezme sveho zamestnavatele do firemniho sildla pricemz cerstve noviny jiz cekaji v prehradce na zadnim sedadle...
Jestlize mnozi hani majitele v X6 ze si na neco musi hrat, tak nevim jak by prezili sofera cekaji pred domem a otvirajici zadni dvere 5+metrove limuziny....
Pak by jste psali naco si ten namyslenej Panak hraje, jeho * smrdi stejne ...atd.
Proste Svet 5+ metru hliniku do Cech a pracovniho prostredi moc nezapada... a nikdy zapadat nebude.
Je velmi tezke posuzovat pohnutky konkretnich majitelu ale ceska kotlina je jine zivotni prostredi nez dejme tomu zahranicni metropole.
Plne souhlasim, ze do rychleho zivotniho stylu v Cechach kde clovek bere rodinu a deti na vylety, na hory tak je naprosto nelogicke kupovat 5+ metrovou limuzinu... ikdyz mi tu bude nekdo predhazovat, ze tito lide maji minimalne 3-4 auta v rodine...tak to proste neni nikde videt.
Ano, take znam kde v severnich Cechach ma chlap v garazi Ferrari, Panameru a CLS... a 100% bude petrol head.
Takze uspesny Cech si spise koupi Ja nevim... CLS-AMG...Panameru, BMW M5...kvuli pocitu jizdy a rizeni
Nikde v Cechach nejsou videny tyto vozy jez odvazeji deti do soukromich skol, nebo sofer cekajici pred domem jez vezme sveho zamestnavatele do firemniho sildla pricemz cerstve noviny jiz cekaji v prehradce na zadnim sedadle...
Jestlize mnozi hani majitele v X6 ze si na neco musi hrat, tak nevim jak by prezili sofera cekaji pred domem a otvirajici zadni dvere 5+metrove limuziny....
Pak by jste psali naco si ten namyslenej Panak hraje, jeho * smrdi stejne ...atd.
Proste Svet 5+ metru hliniku do Cech a pracovniho prostredi moc nezapada... a nikdy zapadat nebude.
Souhlas ... ono to asi nebude jenom v ČR .... už jsem tu někde dříve zmiňoval, že u našeho nejvyššího šéfstva (CEO a his "executive vicepresidents" boys) převládá povoz do práce 911 a doma má mamina nějaké větší SUVko - Cayenne nebo něco takového .... jezdí soukromýma autama, i když by asi mohli jezdil firemním S, 7 nebo A/S 8 ....
Já znám i v ČR pár lidí, kteří jezdí v autě F segmentu s řidičem. Většinou je charakterizuje to, že pro ně auta jsou pouze dopravní prostředky. Také mívají více než jednu firmu, tráví hodně času na cestách ze schůzky na schůzku a v autě se chtějí připravovat nebo relaxovat.
Ve firemním prostředí řidič funguje celkem dobře, ráno pro tebe přijede, večer tě přiveze domu. V soukromém prostředí je to už horší. Taková logistika - bude si vozit tvé auto s sebou domu, bude auto u tebe a on bude dojíždět, budeš potřebovat dům pro personál, kde by mohl bydlet, aby byl kdykoli k dispozici, a jak je těžké najít kvalifikovaného člověka, který by na to byl ochoten přistoupit? A je tu ten fakt, že tahle sranda stojí nemalé peníze.
Co se vnímání vozu s řidičem týče: V zahraničí si lidé celkem běžně najímají hospodyni na výpomoc (a v ČR je o velmi se rozmáhající trend), nemají problém s tím, že někdo má řidiče, ale co i tam dokáže lidi často pobouřit jsou uniformy a přehlížení (tedy, že si v autě čteš noviny nebo se s někým bavíš a řidiče ignoruješ, jako by byl vzduch, místo abys ho zapojil do konverzace). Takže služebnictvo můžeš mít, ale nesmíš se k nim jako ke služebnictvu chovat 😄 Mě vždy zajímá, jak se tihle lidé chovají v hotelu, když mají takové řeči - například, kolik dávají úklidové službě za dobře odvedenou práci.
Ve firemním prostředí řidič funguje celkem dobře, ráno pro tebe přijede, večer tě přiveze domu. V soukromém prostředí je to už horší. Taková logistika - bude si vozit tvé auto s sebou domu, bude auto u tebe a on bude dojíždět, budeš potřebovat dům pro personál, kde by mohl bydlet, aby byl kdykoli k dispozici, a jak je těžké najít kvalifikovaného člověka, který by na to byl ochoten přistoupit? A je tu ten fakt, že tahle sranda stojí nemalé peníze.
Co se vnímání vozu s řidičem týče: V zahraničí si lidé celkem běžně najímají hospodyni na výpomoc (a v ČR je o velmi se rozmáhající trend), nemají problém s tím, že někdo má řidiče, ale co i tam dokáže lidi často pobouřit jsou uniformy a přehlížení (tedy, že si v autě čteš noviny nebo se s někým bavíš a řidiče ignoruješ, jako by byl vzduch, místo abys ho zapojil do konverzace). Takže služebnictvo můžeš mít, ale nesmíš se k nim jako ke služebnictvu chovat 😄 Mě vždy zajímá, jak se tihle lidé chovají v hotelu, když mají takové řeči - například, kolik dávají úklidové službě za dobře odvedenou práci.
No mate pravdu chlapi, jak jinak, SUV - zejmena s nejakym X nebo Q v nazvu - si kupuji pouze naprosti ***i s kratkyma ptakama a nebo je titez ***i kupuji mladym zlatokopeckym matracim a popripade jeste svym rozmazlenym dceram... nemluve o tom, kde na to vzali.
Nejlepsi zpusob, jak zajistit, aby si lide nezavideli, je, ze vsichni budou mit stejne, rozumej stejne = nic.
Cest praci.
Nejlepsi zpusob, jak zajistit, aby si lide nezavideli, je, ze vsichni budou mit stejne, rozumej stejne = nic.
Cest praci.
nevite, co se pod tim skryva?
To jsme to dnes dopracovali. Nechali jsme se strhnout a snažíme se přesvědčovat omezeného ***a který neudrží myšlenku a nechápe ani to co sám napsal ( omlouvám se nikdy nikomu v diskuzích nenadávám, ale zde je to lékařská diagnóza ) Ten, místo toho aby se nad sebou zamyslel je nadšen tím čím víc lidí s ním nesouhlasí a o to více mu roste sebevědomí a utvrzuje se ve své pravdě a píše další a další slohy. Jediné co můžeme udělat je PŘESTAT REAGOVAT. Nechali jsme se strhnout. Důležité je se s chyb poučit.
P.S. Neber si to osobně, jen mě baví testovat lidskou typologii a "ovcovitost" 😉 😉
Jinak souhlasím, že to s článkem nemá nic společného. Taky to nebyl nový topic ale reakce na příspěvek. A v tom si stojím za tím, co jsem psal. Zákony tu jsou tak špatně nastaveny, že vydělat milion na auto není vůbec těžké, proto nechápu ty věčné narážky na závist. Je ale dobře, že spousta lidí hledá v práci něco víc. Kdyby ne, tak nás nikdo nevyléčí, nikdo nám neuvaří, nikdo nám neopraví auto.. ale každej bude nabízet nemovitosti, půjčky, provozovat bordely a herny, dovážet sem zboží ze zahraničí, neúspěšně podnikat atd. Tzn. samé nenáročné činnosti, které může dělat každý. Opravdu neznám vysoce postaveného manažera či ředitele, který jezdí v takovém autě. A to byl smysl příspěvku.. co vy? Znáte někoho takového?
>😁
Ono je snažší stavět se do role oběti těch špatných a zlých, než se pokusit zamyslet se nad svými výplody v této diskusi. Kolik lidí ti tu musí ještě naznačit, že to co tu píšeš je mimo... 8-s
Máš v tom parádní hokej a nejsi schopen si přiznat ani to.
Nebo snad tady v diskusi všechny znáš, a proto víš, že patří zrovna do té tvojí "druhé" skupiny? 8-s
Promiň, na chvíli jsem zapomněl na tvé skálopevné sebevědomí... >😒]
Třeba já jsem tě ***m (apod.) nenazval ani jednou, přesto jsem v té druhé skupině taky... 😉
Ty ani ty lidi znát vůbec nepotřebuješ, dělíš si to od pasu systémem - souhlasí se mnou/nesouhlasí se mnou! :😉
Takže jsme zase zpátky u TEBE, jako skoroBoha, který si tu testuje své hříšné ovečky... 😄
Bóže... 8-s
Viz. poslední věta. Dle vzorku ze svého okolí chceš aplikovat stav vzorku na celou skupinu. Tedy dle mne paušalizuješ.
Pro začátek zkus radši sociologický průzkum zákazníků fastfoodů. Ve fastfoodu už jsi určitě někdy byl (narozdíl od autosalonu prémiové, resp. luxusní značky), takže je tady šance, že tvůj další průzkum určité skupiny zákazníků dopadne alespoň o trochu líp 😄
Co kdyby sis nejdřív raději otestoval svoji češtinu...?
Aspoň s tím nejvyšším časem máš pravdu, tak si vem prášek a šup so postele, určitě už máte dávno po večerce... 😉
P.S. Ty už vážně chodíš i do práce? Tím se chlubíš, nebo si na to spíš stěžuješ?
Ty vlastně jen nemůžeš přijít na to, jak zůstat tak poctivý a přitom to "drahé" auto mít taky. Jak v poslední větě píšeš, na to si musíš přijít sám. Otázka je, jestli na to zrovna jako zaměstnanec někdy přijdeš...
Pokud máš nějaké zásadnější výhrady k tomu, jak podnikají druzí, ukaž jim i sobě, jak se to má dělat správně...
1. reakce - jsi socka (aneb nemám, co k tématu napsat, ale zvednu si ego tím, že tě urazím třeba fastfoodem a tvým dopravním prostředkem)
2. reakce - jsi chudák a je mi tě líto (aneb opět jsem nepochopil, že bych měl psát něco k tématu, ale otřepaná fráze, která má dát najevo, že člověk je vyrovnaností a inteligencí někde jinde, udělá své)
3. reakce - nauč se česky (aneb má schopnost pochopení psaného textu je natolik nízká, že z textu přes několik řádek nejsem schopen reagovat na nic jiného než na přítomnost pravopisné chyby)
Je mi to líto, myslel jsem, že schopnost diskutovat a argumentovat tu bude vyšší. Ale nemá smysl diskutovat s někým, kdo neumí sdělit základní myšlenky a jede podle těchto standardů. Proto vám doporučuji přesunout se na nějaké forum, kde se lidé jen dokola uráží. Napsali jste spoustu příspěvků, ale k věci nebyl bohužel ani jeden..
Většina lidí si nové velké SUV rozhodně nekupuje na splátky. Problém bude nejspíš ve tvém okolí (ghettu) anebo to posuzuješ podle lidí, kteří SUV kupují ojeté.
Ale oceňuju tvůj příspěvek. Jsi první, kdo napsal něco k tématu. Opravdu neznám nikoho, kdo by si takové auto koupil za hotovku. Ale máš pravdu, možná to je tím, že žiju v ghettu jménem Praha 😄
Jak už jsem napsal, je to problém tvého okolí (ghetto není město, to bys snad mohl vědět). Já v nových velkých SUV vídám z lidí co znám doktory, právníky a úspěšný podnikatele...
"Hele, chápu,že to tak vidíš, ale neviděl bych to tak černě.. třeba já už 10 let podnikám ve stavebnictví, daří se mi a tohle auto jsem si koupil, protože se mi prostě líbí a mám v něm pocit bezpečí. Ale fakt si nepřipadám jako typ člověka, kterého popisuješ.."
To by byla krásná diskuse.. ale nedivte se, že když vám někdo napíše, že jste vůl, přičemž je jasné, že nemá dostatek intelektu na podobnou odpověď k tématu, tak to zkrátka musím brát jako potvrzení mé teorie, protože tohle chování jí naprosto odpovídá. Pokud by měl někdo odlišný názor, tak ho bude interpretovat jako člověk a ne jako skot.
jsou pro zakomplexovaný blbečky 😄
chytrý bohatý člověk koupí normální BMW bez X
chudší koupí forda jakožto nejlepší volbu po BMW
1) nikdo by si toho skoro nevšiml
2) těm zbývajícím by stačilo stále pracovat výrazně méně než soukromému sektoru a vzniklý výpadek by i tak snadno pokryli
3) úspora na platech, zdravotním/socíálním, jejich zázemí a celých nepoužívaných budovách by KOMPLETNĚ pokryla český roční schodek +/- 100 miliard
Tak a TEĎ už zas o autech, ekonomikou už "obtěžovat" NEbudu 😉