Ekonomika
Přihlásit pro přidání komentáře
chrudoš
0
Orlando je pro ceskou rodinu vyborne value for money, neni prekvapive, ze se prodava jak housky na krame. Na fotkach je zadni partie nic moc, v realu je auto cele povedene a predek je takovy prijemne usmevavy, palec hore!
augustin
0
Suhlas! Orlando je ozivenim trhu. Na take auto sa cakalo. Nie ze by bol nejak super, ale prinasa nieco nove.
Bristol
0
orlando rozhodně není špatné...poměr výkon/cena je bezkonkurenční...ale pro mě také S-Max a R-classe :yes: :yes: :yes:
britas1
0
Přesně tak.. :yes:
3_diamanty
nepredrazene auta 😉
Orlando :yes😒br />
aj na slovnesku sa mu dari co ma tesi
Orlando :yes😒br />
aj na slovnesku sa mu dari co ma tesi
Roomster mu to vytmaví, konečně dostal dobré motory a hned se to projevilo.. :yes:
Roomster je MPV len na papieri.
Korejské auta jsou auta je na "papieri"
Ešte keby si vedel, čo hovoríš...
Vím, vyrábím je...
A preto je to MPV?
Jsi nějak mimo mísu, přečti si o čem jsme mluvili.....o korejských autech
Nie, ja som reagoval vetou, že Romster je MPV len na papieri a za tým si stojím.
Stojíš v lince a cvakáč 8 hodin do auta pořád stejný díl ? 😄
Naštěstí k těmto chudákům nepatřím, to nemyslím zle...
euro89
Vysoký prodeje Orlanda mě hodně překvapily, osobně tohle auto ještě moc na silnicích nepotkávám.
Já docela dost, hlavně v rukou taxikářů. Jak píšou výše, value for money asi dobré, ale jinak budí strašně laciný pocit.
mě přijde že v realu nevypadá nijak lacině...naopak...je to docela dobré...jako dobře na S-max po fl. nemá no...ten vypadá nádherně...
Ja jsem jich taky par videl, lacine nevypada, prave naopak. Za tu cenu je to strasny kus plnohodnotneho auta. Interierem pocinaje a masivnim, svalnatym a dospelym exterierem konce. Pro velkou rodinu idealni.
PedroP
Osobně fandím P 5008. Zážitek z jízdy THP 1,6 s 6 st.převodovkou byl neopakovatelný. Škoda, že toto auto, včetně této redakce,odborné časopisy ignorují. V letošním roce byl na auto .cz j e d i n ý článek, a to ještě o novém motoru. Jinak stále dokola při porovnávání MPV melete Touran-Scenic-Piccaso, občas ještě Zafira. Přitom tyto auta nasáhají 5008 ani ke kotníkům.
suhlasim
peugeot 5008 je momentalne najlepsie stredne MPV na trhu a tiez nerozumiem preco sa mu vsade vyhybaju
medzi strednymi MPV je len jediny kral a tym je levik 5008 :yes:
peugeot 5008 je momentalne najlepsie stredne MPV na trhu a tiez nerozumiem preco sa mu vsade vyhybaju
medzi strednymi MPV je len jediny kral a tym je levik 5008 :yes:
Jiné redakce P5008 testují a ze srovnávaček odchází od Grand Scenica poražen. Jestli po tom toužíš mohu ti sem pár odkazů z UK, Německa,..
UK test 1
1. Grand Scenic
2. P5008
[odkaz]
UK test 2
1. C-Max
2. Touran
3. P5008
[odkaz]
UK test 3
1. Scenic
2. C-Max
3. Meriva
[odkaz]
DE test 1
1. Grand Scenic
2. P5008
3. C-Max
[odkaz]
DE test 2
1. Touran
2. Scenic
3. C-Max
4. Mazda 5
[odkaz]
DE test 3
1. Scenic
2. P3008
[odkaz]
DE test 4
1. Grand Scenic
2. Touran
3. P5008
4. Verso
5. Zafira
[odkaz]
UK test 1
1. Grand Scenic
2. P5008
[odkaz]
UK test 2
1. C-Max
2. Touran
3. P5008
[odkaz]
UK test 3
1. Scenic
2. C-Max
3. Meriva
[odkaz]
DE test 1
1. Grand Scenic
2. P5008
3. C-Max
[odkaz]
DE test 2
1. Touran
2. Scenic
3. C-Max
4. Mazda 5
[odkaz]
DE test 3
1. Scenic
2. P3008
[odkaz]
DE test 4
1. Grand Scenic
2. Touran
3. P5008
4. Verso
5. Zafira
[odkaz]
Pekná blbosť, čo píšeš. P5008 bol asi prvým a jediným MPV, v ktorom si sedel...
Nějak nevím, proč tak reaguješ? Na tebe trošku nezvykle. Btw P5008 je lepší než Touran 1,4TSI, GPicasso (tu jsem měl předtím) i GScenic 1,4TCe, všechny tyto modely jsem si vyzkoušel, než jsem si tu 5008 1,6 THP koupil a fakt nelituju ani dne 😉
Víš sám moc dobře, jak fungují testy, jsou velmi subjektivní a nebo zaplacené
>😁 Nicméně až si to všechno vyzkoušíš sám, poznáš to, co ti sedí :yes😒br />
5008 držim palec ať ty výsledky vydrží :yes:
Víš sám moc dobře, jak fungují testy, jsou velmi subjektivní a nebo zaplacené
>😁 Nicméně až si to všechno vyzkoušíš sám, poznáš to, co ti sedí :yes😒br />
5008 držim palec ať ty výsledky vydrží :yes:
Ja reagujem presne na toto: "Přitom tyto auta nasáhají 5008 ani ke kotníkům."
Ja nerozporujem, že Tebe alebo hocikomu môže Peugeot 5008 vyhovovať oveľa viac ako Picasso alebo Scenic. Ale práve preto, že to neplatí všeobecne, tak isto to platí aj naopak. Rozumieme sa? Tieto striktné jednostranné tvrdenia ma proste iritujú.
Ja nerozporujem, že Tebe alebo hocikomu môže Peugeot 5008 vyhovovať oveľa viac ako Picasso alebo Scenic. Ale práve preto, že to neplatí všeobecne, tak isto to platí aj naopak. Rozumieme sa? Tieto striktné jednostranné tvrdenia ma proste iritujú.
Samozřejmě jsem to s tímto tvrzením přehnal, protože mě rozčíluje jak tato redakce se k tomuto autu staví. Je to můj názor na toto auto. Neřeším testy (viz. výše),kdy většina testujících novinářů si myslí, že jsou jezdci F 1 a pokud neprojedou autem 200 km rychlosti zatáčku a auto není náležitě tvrdé, tak stoji za ...Ale jsou lidé, kterým navadí, že auto je pohodlnější a asfalt trhat nemusí.To k testům. Teď k ke konkurentům P 5008.Touran - dodávka, tvar karoserie nakreslí i dítě ve školce. Nic co by mně přitáhovalo. Oproti Scenicu a Picassu se v P 5008 citím za přístrojovou deskou jako řidič a nesedím na sedadle někde ve vzduchoprázdnu a občas kouknu na nepochopitelně středově uložené barevné fantasmagorie.Už jste zkoušel u Citroena vysvětlit spolujézdci jak se ovládá klimatizace na jeho straně, když má problém nalézt kliku u dveři ? Jinak díky za Váš názor.
3_diamanty
si prve a druhe miesto na konci roka prisvoja Citroen a Peugeot 😉
peugeot 5008 :yes: bomba parada bravo :yes:
peugeot 5008 :yes: bomba parada bravo :yes:
kyklop
nove tvary exterieru touranu evidentne pomohli, konecne nevyzera ako caddy, ale ako civilne auto
Pomohli, ale chcelo by to nový Touran, nie len nové tvary exteriéru. 😉
Naprostý souhlas, chtělo by to kompletně nový model 😉
igorvrazic
Prijeme ma prekvapilo,ako vysoko je...najpredávanejší hned po roomstreru,ktory samozrejme musí byt prvý...pekne pekne :yes: