Novinky
Velmi som zvedavy na ceny. O kolko to bude lacnejsie ako Forester. Myslim smaozrejme tu XV.
Je to trapas. Ziadne benzinove turbo a zrychlenie za 13,1 sekundy. Tak, to aby som si dal bacha na Feliciu!!!
Bohužel nemůžu jinak než souhlasit, ta akcelerace je v dnešní době problém :no:
A nac ti je lepsia akceleracia? Aby si sa od semaforu rozbehol z 0 -100 za 5s ? Tak pre takychto ma Subaru samozrejme (na rozdiel od spominanej Skodovky) tiez alternativu - kup si WRX, alebo STi.
Beznemu cloveku 13s staci na normalnu jazdu.
Beznemu cloveku 13s staci na normalnu jazdu.
tak s tymto nemozem suhlasit, pre nevyburenych to moze byt zabava pri semafore, avsak pre zvysok ludi je to hlavne bezpecnost pri obiehani - rychlo obehnut auto ci kamion a zaradit sa
Jazdim uz roky, ale ani s autom s akceleraciou 15s som nejake dramaticke problemy nemal na dialnici. O 15 rokov bude standard akceleracia 5s (elektromotory mozno) a 9s vam pride vela a nebezpecne?
Nema to logiku.
Nema to logiku.
Ber to tak, že provoz se stále zrychluje.
Co stačilo včera, je dnes jen a jen k smíchu. Mým druhým autem byla AR155 2.5TD, po menší úpravě na cca 130 kW. Žádný tehdejší diesel (rok 2001) se mi nemohl co se rychlosti týče rovnat. A dneska? 180 naftovejch koní mají pomalu i auta v nižší střední a nikdo to nepovažuje za žádnou hitparádu.
Patnáct vteřin na stovku je už za hranicí rozumné aktivní bezpečnosti, jako optimum mimo město teď vidím tak maximálně deset, jedenáct.
Co stačilo včera, je dnes jen a jen k smíchu. Mým druhým autem byla AR155 2.5TD, po menší úpravě na cca 130 kW. Žádný tehdejší diesel (rok 2001) se mi nemohl co se rychlosti týče rovnat. A dneska? 180 naftovejch koní mají pomalu i auta v nižší střední a nikdo to nepovažuje za žádnou hitparádu.
Patnáct vteřin na stovku je už za hranicí rozumné aktivní bezpečnosti, jako optimum mimo město teď vidím tak maximálně deset, jedenáct.
Nevím, mám 1.6 v mazdě3 a při předjíždění bych ocenil trošku pružnější motor. A to mám psané zrychlení 0-100 za 11sec. Podotýkám že jezdím max 100 mimo obec a 140 na dálnici. Těch 5 sec je už trochu extrém..to ale tich 13,2 také 😉
Ja tu nepisem o turbe preto, aby som jazdil z 0-100 za 5 s. Ale je mi luto, ze takato legendarna firma nema v ponuke aj turbo verziu. Nehovorim o priostrenej 1,6 s vykonom 200 HP, ale o niecom "lahsom". A ponukat 2,0 litrovy benzin v roku 2012 do mesta, tak to je ponuka zo stvrtohor. Avsak mas pravdu, 1,6 na prechazku po LEGOPARKU staci az az!
Toto auto je konkurentem například nissanu kaškai apod. Srovnejme motory tam a tady. Vyjde to na stejno. Však na vás vy turbisti jednou dojde. Turbo je dobrá věc do závodních a rychlých aut ,ale v autech na běžné ježdění je díky větší poruchovosti na nic. A pokud se je zákazník nespokojen s nabídkou motorů pak si může vybrat ,třeba forester XT nebo imprezu WRX / WRX STI... to už je lepší ne ? A navíc je to první nabídka motorů. Nepřišlo by vám zbytečné v autě za cenu co bude stát XV mít 2.OT ?
V zásadě souhlasím, až na to, že oturbené Forester XT a Impreza WRX se už v Evropě neprodávají.
Já měl zato ,že zrušili jen legacy GT 😒 ... Spropadená unie ať už je ti konec !!
Jinak doufam, ze i Impreza Sport dostane dvoulitr benzin. 😲
Pochvalit tak muzeme novou Imprezu aspon za mene odpudivy design, i kdyz to je slaba utecha, neb hur nez soucasna generace uz Impreza vypadat jednoduse nemohla. Ani indiferentni americkoazijsky design nastupujici generace ve stylu aktualni Legacy me vsak nijak neoslovuje. Kde jsou ty casy - [odkaz] [odkaz] .
Jeste se chci zastavit u toho hodnoceni STIcka jako chrakterove blizkeho atmosferam - muzes to nejak rozvest? Osobne jsem s zadnym STIckem nikdy nejel, ale podle testu i vyjadreni lidi, ktery s timhle autem meli tu cest, mam zato, ze to je naopak klasicky "turbohovado" (v dobrym 😄 ) se vsim, co k tomu patri - tzn. turbodira, kopanec do zad pri nabehu turba, jeho svist apod.
Turba se už od dob Integrale dělají spíše s dieselovým zdvihem, podčtverce jsou vyjímkou. Konkrétně si vzpomenu jen na Subaru, Saaby a Lancera se čtvercem a na pár specialit jako Busso TB. Oba přístupy mají dost do sebe, dlouhozdvihy ale mají trumf v podobě dramaticky menšího namáhání pohyblivých částí.
1.6ka turbo bude, ale skoro urcite ne pro zakladni model.
ked by sa to zacalo kazit, tak si to uz vobec nikto nebude kupovat za tie peniaze
skus pozriet ake motory ponukaju na primarnom japonskom trhu
mne co sa akurat nepozdava, ze 0-100 za 10,5 a motor sa papierovo zda byt dost silny - 110kw
to nemoze byt pod 10?
nie je to chyba v clanku? CVT skoro tak rychlo zrychluje ako manual?
alebo, ze by ho riadne priskrtili koli emisiam a spotrebe?
[odkaz]
v kazdom pripade rad by som niekde videl video kde sa porovnavaju 2 subaru auta jedno s viskoznou spojkou a dalsie s lamelovou, ze ako sa to sprava na suchu/snehu/mokru pri jazde v zakrutach a pod.
ak niekto ma link tak vopred vdaka
jeho rozdiel oproti systemu kde nie je - napr. ako pises ze Haldex
je v tom ze spaja/posiela vykon skor ako preklzne hlavna pohanana naprava?
ale to moze aj ten haldex skor zareagovat
ak mas nejaky dokument kde sa to vysvetluje tak posli
dost ma to zaujima
buduci rok by som si chcel kupit dalsie auto a poskulujem po nejakej 4x4 (subaru) alebo tej novej 2kolke subaru/toyte
tak sa chcem dobre rozhodnut
dik
EDIT: teoreticky pokud neni rozdil v otackach naprav, tak muze spojka byt sepnuta stale, aniz by dochazelo k jejimu opotrebeni, ale pak to zase nema valnej smysl.
V terenu nebo pri pomaly jizde na snehu, kde dochazi k prokluzu je jedno jestli mas diff nebo spojku, pokud ta spojka udrzi obe napravy (rozumej "strany kardanu") proti sobe (tedy v podstate simuluje uzaverku mezinapravovyho diferencialu).
Co se tyce nakupu noveho auta, je asi lepsi zvazit duvody a zpusob jizdy, pro ktery budes to auto pouzivat. Sportovni zadokolka je super na zabavu, ale neni to sluha do nepohody jako ctyrkolka a naopak.
Dost obsahle jsme se tomu venovali na strankach subarufanclubu😒br /> [odkaz]
vela som sa dozvedel
akurat som nepochopil funkciu redukcie pri zaradenych vyssich prevodovych stupnoch - co vlastne vtedy nastane a preco je to dobre
rozmyslal som nad imprezou - na denne chodenie do prace (cca 140km) a do roboty budem chodit v terajsej rav4 a na zabavu a leto si kupim tu zadnokolku
aj ked viac som nakloneny k tej impreze
financne to vyjde rovnako a predsalen to bude 4kolka a rav4 mozem predat...