Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Hyundai Genesis Coupé (2012): Další fotografie faceliftu

12 komentářů

Starfighter
Asi první Hyundai, o kterém můžu říci, že se mně docela líbí. I když zadní křídlo jsou těžká devadesátá léta.
Glaukos
devadesátá byla fajn...
rockhopper
No, on i atmosférický velkoobjemový benzín jsou celkem devadesátá léta, a to je dobře. Fauvé by do toho narval 1.4 TSI.
figurka
Omyl. Fauvé by to postavil pod Alfou a použil buď evoluci italského šestiválce (na 90% ne, když má odkud brát), nebo 2,5 z TTRS, nebo 3,2/3,6.
Glaukos
bláhové sny
_patrik
Tady je slušná galerka amatérských fotek pro doplnění celkové představy: [odkaz]
augustin
dobra praca. Patrik, ty nas vzdy zasobujes zaujimavymi informaciami. Vdaka :yes: V kazdom pripade sa mi velmi, velmi od Hyundai paci aj [odkaz] aj ked neviem presne o aky model sa to jedna.
Katikakus
V nazvu i popisu toho videa je to celkem jasne uvedeno iFlow je designova studie z ktere vychazi i40. 😉
augustin
Tak to malo som z toho samozrejme pochopil, skor som sa zamyslal, ze ak by to slo do vyroby, ake miesto by zaujalo. Javi sa mi totiz, ze by nahradilo prave bud sedan i40 alebo genesis coupe alebo ?. Nakoniec tie predne svetla sa mi javia s genesis skoro totozne. Ale krasne auto. Co sa tam ovsem vo videu rozprava neviem, lebo neviem po anglicky ;-\ .
Katikakus
Nic nahrazovat nebude. i40 vychazi z teto studie. To video uz je docela stare.
augustin
Tak vidis, to som nevedel. Vdaka.
3_diamanty
nemam slov :yes😒br />
este kii chyba nejaky lepsi sportiak, lebo pro ceed je slaby clen klubu sportovych aut ale verim ze k dalsej generacii ceedu pride nejaky poriadny pro ceed ktory bude konkurovat aj silnejsim esam v triede nielen golfu >😁

perfektne motory, dizajn, spracovanie, spolahlivost a nakoniec aj cena to je hyundai :yes😒br />
zadny nahon :yes: