Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Jaguar XJ Sport Pack a Speed Pack: Více rychlosti pro největší kočku

18 komentářů

dakilla
lebo som sa tu pred nedávnom dozvedel, že biely jaguár je celý zle. Ináč by to bolo super auto 😉
chrudoš
Snad bys tomu neveril. Ta fotka je uzasna, proste: " Hombre, podivej se na me, podivej se na sebe, zpatky na me, co vidis? Prave sis prdl do trenek...tohle auto je proste kudla povedene, kdyz jej vidim, usmev a obdiv jde na tvar. A bral bych ho v bile!
krultheking
jesteze se nasel nekdo, kdo tomu rozumi a vysvetlil ti to, abys nemusel dal tapat ve tmach sveho omezeneho vkusu 😉
dakilla
😄
esenbe
Auto jedině černé a nebo specifickou barvu pro danou značku ... jinak neznám kompromisy !
krultheking
to vis ze jo, tak se nestyd a rozepis se, ktere barvy jsou pro kterou znacku specificke, muzes zacit treba audi, bmw, citroen, ford, honda, kia, mercedes, opel, renault a volvo
esenbe
Specifické barvy pro auta se týkají až vyšších kategorií. Z nižších tříd je to snad jen modrá u imprezy STI. Ty co jsem myslel jsou červená u ferrari, žlutá u lamba, světle modrá u astonu. zelená u bentley apod.
Deutsch
To by byla trochu nuda néé? >😒] :no:
esenbe
však já to nikomu nevnucuju ,je to můj vkus a můj názor. Mě se prostě černá barva na autech líbí a zase se mi nelíbí bílá.
Pekelná Micinka
Aston světle modrá?!? WTF!?!
esenbe
[odkaz]

😉
Pekelná Micinka
"Specifické barvy pro auta se týkají až vyšších kategorií.... ...žlutá u lamba, světle modrá u astonu..." 8-s Máš se ještě co učit... BTW to na obrázku je stříbrná. >😁 >😁
chrudoš
Nemuzu si pomoct, ale ten zadek je proste krasnej. Mozna si to namlouvam, ale v tech svetlech jde ta kocka ve skoku proste videt, kor kdyz auto jede v noci a ty svetla vyniknou o to vic.
A sportpacket? Tresnicka na dortu, kterou tento dort uz ani nepotrebuje. Gratulace vsem, co si v nem svuj za_dek vozi a uz konecne jdu do tech cizich jazyku a makat na sobe 😄
MariAchi
To jako ze si ted budes davat francouzaky s cizincema ? 😲
chrudoš
Tak mozna s cizinkama, spis to bylo mysleno jako studovat a studovat, at muzu do sveta a na toho Jaga si vydelam 😉
Deutsch
A proč ne? Jaguar prostě změnil image a s tím přibyly i nové možnosti. Ti usedlí diskutéři kteří tu v předešlých diskuzích o Jaguaru tvrdili ,že bílá na něm je "zlo" nemají vkus. 😄 Smekám před Jaguarem. :yes:
krultheking
okamzita spotreba petilitroveho osmivalce pri 280? malý frťan (66 hal) každou sekundu?
Anonym
To nikdo neřeší.... >😁