Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
zdravy rozum
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
zdravy rozum
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Ad.
Jsem rád, že se po dlouhé době opět objevil výrobce, který uvádí tuhost karoserie. Za to velká pochvala 😄
Ale obávám se, že u té tuhosti je uvedena špatná jednotka. Tuhosti řádově kolem 15-20 000 jsou pro sedany běžné (pro kabriolet výborná hodnota), ale jednotka je Nm/°. (Nm/deg).
Výborný seznam je na těchto stránkách😒br /> [odkaz]
Ale obávám se, že u té tuhosti je uvedena špatná jednotka. Tuhosti řádově kolem 15-20 000 jsou pro sedany běžné (pro kabriolet výborná hodnota), ale jednotka je Nm/°. (Nm/deg).
Výborný seznam je na těchto stránkách😒br /> [odkaz]
Koukám, stará Z3 od BMW se kroutí jako harmonika a američani jsou na tomdost blbě v komplexu.
Občas se nějaká ta tuhost objeví, třeba nová A8 má přes 31 tisíc při váze 231 kg. Většinou to není v mainstreamovém médiu, ale ve specializovaných publikacích. Marketingu stačí procenta - třeba tu A8 Audi prezentovalo 25% nárůstem tuhosti a 20% redukcí hmotnosti.
Pokud vím, předchozí generace měla hmotnost jen 215 kg (a tuhost 25 tisíc), takže mám pocit, že tu úsporu hmotnosti počítají nějak zvláštně - zřejmě proti stejné tuhosti.
Pokud vím, předchozí generace měla hmotnost jen 215 kg (a tuhost 25 tisíc), takže mám pocit, že tu úsporu hmotnosti počítají nějak zvláštně - zřejmě proti stejné tuhosti.
K poslední větě. No jo, marketing, ten si umí vždy poradit. >😁
Přesně. Jak k těm číslům dojdou, to už přeci nikoho nezajímá. >😁 8-s On je to pokrok dopředu, ale hůř by se jim prodával nárůst hmotnosti, byť je relativně malý (necelých 7,5😖. Pořád jde z daleka o nejlehčí karoserii v segmentu a nejspíš i nejtužší.
Prověřil jsem to a máte pravdu, děkuji za uporornění.
není zač..
jinak hodnoty je i tak těžký porovnávat, protože ne každý výrobce bude používat stejnou metodiku měření. A výsledky u stejného auta se při použití různý metody můžou výrazně lišit. Osobně bych řekl třeba i o víc než 10%...
Ono, co není změřený někým nezávislým, není úplně na stopro věrohodný. Skoro se tu dá použít staré známé: Nevěřím žádné statistice, kterou jsem sám nezfalšoval 😄
jinak hodnoty je i tak těžký porovnávat, protože ne každý výrobce bude používat stejnou metodiku měření. A výsledky u stejného auta se při použití různý metody můžou výrazně lišit. Osobně bych řekl třeba i o víc než 10%...
Ono, co není změřený někým nezávislým, není úplně na stopro věrohodný. Skoro se tu dá použít staré známé: Nevěřím žádné statistice, kterou jsem sám nezfalšoval 😄