Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
manitou
zepředu výborný, vnitřek chvalitebný, motory dobrý, zezadu dostatečný, z boku nedostatečný 😉 :yes:
souhlas, tak bych to taky viděl 😉
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Kasprik
Hnus velebnosti taková nepodařená splácanina.
mimino
skor je to verna kopia najhorsieho SUV historie Pontiac Aztec [odkaz]
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
igorvrazic
bude iná...tak sa nevzrusujte neprajnici >😁
[odkaz]
[odkaz]
Dufam, ze CRV pre Europu bude aj dizajnovo ina, lebo tato ma az prilis americky dizajn na mna 😲 . A s motormi by tiez mali nieco spravit.
Chocholousek
U niektorých modelov Hondy mám taký dojem, že novým modelom idú krokom späť... Je to nový Civic, najnovšie aj CR-V.
VL4D
Už třetí generace CR-V vypadala jako veliký hatchback (moderní SUV) ve srovnání s tou druhou, která byla na první pohled ještě jakž takž auto do terénu. Pochopil bych, kdyby to byl úplně nový model, ale udělat z terénních Hond CR-V tohle? A tahle nejnovější generace, to je opravdu krok zpět :no😒br />
To je to samé jako kdyby Nissan udělal s Patrola taky takový přerostlý hatchback, OK, mně by to nevadilo, ale ať to nazvou třeba Patrolíno, ale ne Patrol jako ten veliký mohutný offroad :yes: Já jsem rád, že Nissan nic takového neudělal... Uvedl jsem jenom takový příklad a divím se, proč Honda udělala z modelové řady CR-V tohle :no:
To je to samé jako kdyby Nissan udělal s Patrola taky takový přerostlý hatchback, OK, mně by to nevadilo, ale ať to nazvou třeba Patrolíno, ale ne Patrol jako ten veliký mohutný offroad :yes: Já jsem rád, že Nissan nic takového neudělal... Uvedl jsem jenom takový příklad a divím se, proč Honda udělala z modelové řady CR-V tohle :no:
Myslím že tvé tvrzení "terénních Hond" není opodstatněný,to není terénní auto to je SUV a myslím že to splňuje do posledního puntíku!
Teréní je Toyota LC,LR Discovery,MB-G ano tam lze mluvit o terénním autě!
Teréní je Toyota LC,LR Discovery,MB-G ano tam lze mluvit o terénním autě!
ziadna kuga ziadny tiguan alebo ravka, CRV je jasna volba :yes:
[odkaz]
Barva, kola, zatmaveny okna a vypada to skvele :yes: