Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Design

Zpět na článek

Subaru Advanced Tourer Concept: Pokrokový hybridní cestovatel

14 komentářů

xpaja
Je fakt, ze subaru z krasnych konceptu vzdy udela nepodarek.
ale nerekl bych ze to je designem ala usedly amik, evropska designova skola na me pusobi usedleji nez ta americka.
hihihi
...taky je moc nechapu, asi finalni design ala usedly Amik ;-\
Hammunasakra
No ano - tvar světel je věc docela DOST "poplatná době" - ta se v průběhu času "proměňuje" snad nejvíc.. 😉
PS: A tvar přídě i světlometů "budoucí" faceliftované audi A4 je opravdu podobný - NE až tak "výrazný" jako zde, ale PODOBNÝ opravdu ano 😄
jossalito
:yes:
Emel
Já mluvím hlavně o tvarování masky a světel...
Hammunasakra
Tak tak 😄 :yes:
ozawasan
Subaru koncepty umí. Vždycky ale mezi zavedením konceptu do reálu dojde v hlavách realizátorů FHI k nějakému posunu, který pak udělá z krásného konceptu takové "cosi". Pevně doufám, že z konceptu zůstane maximum do reálu. Jistě ne způsob otevírání dveří a pár dalších detailů... Co ale hřeje u srdce je zachování permanentní čtyřkolky.........Subaru Banzai..... :yes:
Hammunasakra
No - ono je to popravdě ještě trochu "horší" 😉
Když si (třeba přesně z takovéhleho pohledu), projdete "dozadu" genezi vozů Subaru Legacy kombi, tak nakonec dojdete do ledna roku 1989 kdy začala sériová výroba první generace Legacy a ... světe div se/věřte nevěřte (no podívejte se sám 😄 ) uvidíte PŘESNĚ tento vůz (samozřejmě že současná generace je designově trochu "dynamičtější"/dynamičtěji-moderněji působící, ale celkově se Legacy za těch 23 let od původního konceptu NIJAK (maličko "jiná" byla/je právě končící generace) NEzměnilo! 😄
jossalito
Neřekl bych.
Hammunasakra
To "přesvědčení" že by mohlo jít o Audi-koncept je "zajímavé" - neb tato přicházející generace Subaru Legacy je jen "trochu dynamičtěji/moderněji" pojatá (před)minulá generace Legacy - viz můj odkaz v 10:08 😉
jossalito
To auto opravdu vypadá jako od designérů Audi. Přelepit tam znáčky, a vydávat to za nový koncept Audi, nikdo nehne ani brvou.

Ale to směřování je zcela normální. Subaru dělá čtyřkolky, Audi taky. Prostě to zkusí a nějaké zákazníky možná "odkloní". 😉
Hammunasakra
No vidíte - a ono je to (moc pěkné) příští Subaru Legacy :yes: 😄
PS: Které se ale NEpodobá ani audi ani 300C, ale spíš (před)minulé generaci SUBARU LEGACY 😉

[odkaz]
PavelL
Moze byt ze to trocha pripomina Audi, zadne casti z bocnej strany vo mne zase evokuju obludne kombi Chrysler 300C :-!
Emel
Myslel jsem, že je to nějaký crossover od Audi 😄