Novinky
Nabídka motorů i konfigurovatelnost vypadá hodně dobře :yes: . U nás to ale bez pětidveřové karoserie rekordy netrhne...
nemyslím, že by tomu 5dv verze extra chyběla. Ano, možná pro pár zákazníků je to důležité, ale první Twingo přes 10let fungoval na 3dv a bylo to v poho. Cenový rozdíl oproti Cliu, které nabídne i víc prostoru není vůbec extrémní.
Podívej se na tabulku prodeje minivozů u nás... bez pětidveřové karoserie nemá auto šanci na slušné umístění.
trvám na svém 😉
cenový rozdíl mezi Twingem a Cliem je dost malý na to, aby 5dv Twingo bylo zbytečné
cenový rozdíl mezi Twingem a Cliem je dost malý na to, aby 5dv Twingo bylo zbytečné
Dobrá reakce! Navíc koho zajimají prodejní čísla této kategorie v české republice, která vozy této třídy opovrhuje. V ČR vedou vozy segmentu B.... mini je okrajová záležitost. Trošku se to změní teď po příchodu Citigo. Sice nic nového pod sluncem, ale jak to má logo Škoda... však víme 😄
Pět dveří je určitě perfektní nabídka, ale otázkou je jak často budou zadní sedadla obsazovaná.
Pět dveří je určitě perfektní nabídka, ale otázkou je jak často budou zadní sedadla obsazovaná.
Koho zajímá ČR? No o té jsem psal v původním příspěvku. Žebříček ČR za 2010 je Panda, i10, Spark, Picanto, Splash, C1, F500, 107, Twingo, Aygo. Do TOP 10 se dostaly pouze 2 modely, které nemají v nabídce 5 dveří. Celoevropsky poměrně úspěšný Ford Ka je u nás na dně tabulky s 12 kusy za rok!
Ford Ka má podle mě jiný problém než dveře 😄
Twingo je v rámci své třídu trochu "jiné" - Panda, korejci (no, možná nová generace je lepší), částečně i kolínčata jsou vysloveně lowend plasťáky, F500 je zase na druhém pólu. Nejblíže k Twingu bych viděl Splash a právě Ka. Takže i zákazníci budou nejspíš trochu jiní.
Rozdíl v ofiko cenníku je do 15tis proti aktuálni generaci Clia (proti Storii ještě menší).
Zisk vs. náklady z pohledu 5dv verze jsou nic moc.
Já netvrdím, že by se těch Twing neprodalo s dalším párem dveří víc, jen že to číslo by nebylo nijak zásadní.
A hlavně si vzpomeň, kolik dveří měla největší ikona této třídy, etalón, sen mladého eurodrzka a brazilského byznysmena >😒]
Twingo je v rámci své třídu trochu "jiné" - Panda, korejci (no, možná nová generace je lepší), částečně i kolínčata jsou vysloveně lowend plasťáky, F500 je zase na druhém pólu. Nejblíže k Twingu bych viděl Splash a právě Ka. Takže i zákazníci budou nejspíš trochu jiní.
Rozdíl v ofiko cenníku je do 15tis proti aktuálni generaci Clia (proti Storii ještě menší).
Zisk vs. náklady z pohledu 5dv verze jsou nic moc.
Já netvrdím, že by se těch Twing neprodalo s dalším párem dveří víc, jen že to číslo by nebylo nijak zásadní.
A hlavně si vzpomeň, kolik dveří měla největší ikona této třídy, etalón, sen mladého eurodrzka a brazilského byznysmena >😒]
Neúspěch Twinga v Česku Renault nepoloží, důležitá jsou prodejní čísla evropská! A jak píšeš... pětidvířko by bylo špatně prodejné a Renault evidentně míří na jinou cílovou skupinou než značne sterilní až skoro sterilizované leč praktičtější Citigo. Soudě podle samolepek a barev jde o vůz spíše pro mladší. Citigo je takové důchodcovské vozítko.
Já už jsem třeba z tří dveří vyléčený... V našich městských podmínkách je parkování s 3D za trest.
[odkaz] Obecně však souhlas.
AKurát Twingo nemusí byť zákonite praktickým autom na denné bežné použitie. Na ten účel si kúpiš 5 dverí, Twingo je predsa len o inom, to uznáš. A trhy ako sú tie naše centrálne európske nie sú pre podobné autíčka ťažiskové.
sice nie som priaznivec malych turbo motorov, ale do takto malych aut to je dobra vec... 1,2 tce v twingu.... da sa :yes:
Páni to je obrovský skok! Hlavně ten snímek spolu s předfaceliftovým Twingem v černé barvě a samolepkama s barevnou kobinací která ve mě evokuje průvod homosexuálů. Tedy nic proti této komunitě, ale na autě to vypadá příšerně. Facellift Twingo posunul o pořádný krok kupředu. Teď už se dá hovořit s trochou nadsázky o stylovém autě jakým je například Fiat 500. Konečně Twingo vypadá hravě a vesele jako původní Twingo první generace.
Tři dveře nevadí... v tomto autě se bude vozit na zadních sedadlech čivava nebo nákup z Tesca. Trošku omezující je posunutý B sloupek a tedy i hůře dostupné pásy a větší křídlo dveří které nedovolí otevřít dveře do většího úhlu ve stísněných prostorech.
U aut této třídy pět dveří komplikuje život. Přední dveře jsou kratší a omezují pohodlné nastupování a ty zadní jsou tak krátké, že člověk zvažuje že nastoupí kufrem.
U pětistovky třídvířko nevadí. Nevím jak je na tom prodejně Káčko, ale myslím, že také némá problém s absencí pětidvéřové varianty.
Ten kdo by chtěl takové auta pravidelně obsazovat v kvartetu je u mě blázen! Vsadím se že i trojice Up! Mii a Cigigo budou žádanější ve třídvéřové variantě.
Motory, výbava a obrovská možnost personalizace vozu je perfektní :yes: Jsem zvědavej jak se předvede Panda.
Tři dveře nevadí... v tomto autě se bude vozit na zadních sedadlech čivava nebo nákup z Tesca. Trošku omezující je posunutý B sloupek a tedy i hůře dostupné pásy a větší křídlo dveří které nedovolí otevřít dveře do většího úhlu ve stísněných prostorech.
U aut této třídy pět dveří komplikuje život. Přední dveře jsou kratší a omezují pohodlné nastupování a ty zadní jsou tak krátké, že člověk zvažuje že nastoupí kufrem.
U pětistovky třídvířko nevadí. Nevím jak je na tom prodejně Káčko, ale myslím, že také némá problém s absencí pětidvéřové varianty.
Ten kdo by chtěl takové auta pravidelně obsazovat v kvartetu je u mě blázen! Vsadím se že i trojice Up! Mii a Cigigo budou žádanější ve třídvéřové variantě.
Motory, výbava a obrovská možnost personalizace vozu je perfektní :yes: Jsem zvědavej jak se předvede Panda.
V takovém autě klidně můžeš vzadu vézt dítě v sedačce... bude se ti tam líp dávat, jak sedačka, tak to dítě. Přidělat sedačku do mé 206 je vždycky šílenost. Nemluvě o tom usadit tam mrně.
Jako bezdětného mě toto nenapadlo... Ale jak pozoruji v mém okolí tak maminky raději menší MPV. 😄 každopádně Twingo má vypínatelný airbag spolujezdce a isofix na předním sedadle. navíc vzhledem k nižší úrovni pasivní bezpečnosti Twinga nebude vyhledávaným vozem maminek 😉 Vidím to spíše na mladší generaci s mokrým řidičákem.
Taky jsem bezdětný, ale občas převážím kamarádku s malou holčičkou a to je pak vždycky neskutečná pruda, dostat všechno tam, kam to patří. Můj bratr teď řeší v podstatě stejný případ, jenže oni mají tu 206 pětidveřovou a jsou vysmátí.
Menší MPV je fajn, když na to máš... jenže dnešní trend (a často i nutnost) je mít doma dvě auta, pak už si hodně rozmýšlíš, co pro koho.
Menší MPV je fajn, když na to máš... jenže dnešní trend (a často i nutnost) je mít doma dvě auta, pak už si hodně rozmýšlíš, co pro koho.
poslední dobou pozoruji, že maminky preferují SUV, čím větší tím lepší >😒]
jinak mě se ten F/L až tak nelíbí - před ním se mi Twingo líbilo tuze velice, na malé auto vypadalo až supr dospěle. Což byl zjevně po první generaci celkem problém.
Co bych ale těžko překousával je ten interiér - zvládl bych centrální displaye v Scénicu, přežil bych velké holé plochy v Espace, ale tyhle bubliny.... prostě nej interiér má pro mě nadále Laguna :yes:
jinak mě se ten F/L až tak nelíbí - před ním se mi Twingo líbilo tuze velice, na malé auto vypadalo až supr dospěle. Což byl zjevně po první generaci celkem problém.
Co bych ale těžko překousával je ten interiér - zvládl bych centrální displaye v Scénicu, přežil bych velké holé plochy v Espace, ale tyhle bubliny.... prostě nej interiér má pro mě nadále Laguna :yes:
Tak se vsaďme... prodejní čísla Citigo v ČR, řekněme čtyři měsíce po uvedení pětidvířka (až se rozběhne výroba a opadne prvotní zájem těch, co na pětidvířko čekali...
máš nějaké statistiky kde se dá rozlišit podle 3dv/5dv u aktuálních prodejů?
a Citigo bych do toho raději netahal, to se tady bude prodávat jak housky i kdyby to bylo na šlapací pohon a nemělo ani sedačky 😄
Prý už registrují o dealerů přes tisíc objednávek!
a Citigo bych do toho raději netahal, to se tady bude prodávat jak housky i kdyby to bylo na šlapací pohon a nemělo ani sedačky 😄
Prý už registrují o dealerů přes tisíc objednávek!
To přímo nemám, mám jen statistiku, kolik se prodalo kterého modelu... z nichž některé jsou jen pětidveřová auta a těm se daří dobře.
Ale podívej se na silnici... kolik vidíš například trojčat se třemi dveřmi? Já potkávám prakticky samá pětidvířka...
Citi 3dv vs. 5dv je regulérní, ne?
Ale podívej se na silnici... kolik vidíš například trojčat se třemi dveřmi? Já potkávám prakticky samá pětidvířka...
Citi 3dv vs. 5dv je regulérní, ne?
jasně, City 3dv vs 5dv je regulérní, já ho jen nechtěl porovnávat s jinými modely, asi jsem tě špatně pochopil
já třeba ani nevěděl, že kolínčata jsou i v 5dv verzi. občas něco potkám, a zdálo se mi, že to má vždy 3dv. musel jsem to skontrolovat tady v článcích a opravdu jsou i 5dv >😒]
já třeba ani nevěděl, že kolínčata jsou i v 5dv verzi. občas něco potkám, a zdálo se mi, že to má vždy 3dv. musel jsem to skontrolovat tady v článcích a opravdu jsou i 5dv >😒]
Vidíš to jistě sám, stačí se podívat na tabulku-nabídku motorizací, je tam někde tříválec, vidíš tam snad někde atmosféru 1,0.??
Motorizace Twinga jsou o světelný rok napřed oproti VW Up a Citigo.
Teď se podívej na nabídku Upu a Citigo😒br /> Ano 1,0 tříválec 44kw, 55kw a... a nic, dál už fakt nic, možná lano v kufru...
Trochu ubohá nabídka, nemyslíš?
Panda například nabízí taky 5 motorů.
Co chceš víc řešit..
Motorizace Twinga jsou o světelný rok napřed oproti VW Up a Citigo.
Teď se podívej na nabídku Upu a Citigo😒br /> Ano 1,0 tříválec 44kw, 55kw a... a nic, dál už fakt nic, možná lano v kufru...
Trochu ubohá nabídka, nemyslíš?
Panda například nabízí taky 5 motorů.
Co chceš víc řešit..
Základní 1.2 Twinga bude +- rovnocenným soupeřem pro 1.0HTP. Pokud někdo od Up! & spol. čekal nějakou stylovku typu Twingo RS, pak musí být nutně zklamán, ale základní varianta je ok.
Co víc řešit? Prostor, materiály, bezpečnost...
Co víc řešit? Prostor, materiály, bezpečnost...
to si nemyslim, 1,2 od renda je velmi kultivovana a docela vykonna 1,2ka co hovori aj zrychlenie ktore je lepsie ako u toho trojvaca...vo vyssich rychlostiach duplom....tym som myslel nejake to priedbiehanie na okreske... poznam dobre ten motor z clia 2010 a twingo je este lahsie
otázka je, čo ocenia viac zákazníci - bežný klasický atmo štvorvalec, alebo moderný trojvalec optimalizovaný pre mesto, s nižšími emisiami a poistkami? Som si istý, že keď Renault dokončí vývoj novej generácie svojich maloobjemových motorov (nebudú to náhodou tiež trojvalce?) tak sa 1.2 odporúča
je to mozne, ten hon za emisiami resp znizenim bude urcite pokracovat... otazka skor je, co je lepsie pre motoristu ? dobre micra 1,2 3valec s kompresorom tomu sa vravi dostojna nahrada 4valca ked budu vsetky take..... ja by som ale este rad zostal pri tych 4 valcoch vsak to ma emisie okolo 120mg a spotreba hravo kolise medzi 5-6 l ... co za to ze to aj s tym malym autom vie zacvicit nie je zle
Souhlas! Základní motorizace vedou u VW trojice a to tím, že při podobném výkonu budeš platit nižší povinné ručení. Twingo míří na úplně opačnou cílovou skupinu. Je to hezké hravé auto pro mladé. Citigo je více umírněné a i přez jeho designovou strohost je to elegantní vozítko spíše pro důchodce.
Důležitá je jedna informace a to ta, že Renault nenabízí tříválec proto, že jej vidí jako slepou uličku, ale proto, že se jim nevyplatí vyvíjet nový tříválcový motor. A je to zcela logické. Při objemu prodejů které bude VW trojice dosahovat se vývoj motoru jistě vrátí. Do čeho jiného by Renault podobný motor ládoval? nemluvě o pravděpodobném poklesu zájmu o nejmenší vozy v příštím roce. To vše jasně vysvětluje proč má Twingo čtyřválec... nemluvě o tom, že je již v polovině životního cyklu (pokud tedy Renault nemá plány bouchat tady Twinga dalších deset let jako u předchozí generace) >😁
Důležitá je jedna informace a to ta, že Renault nenabízí tříválec proto, že jej vidí jako slepou uličku, ale proto, že se jim nevyplatí vyvíjet nový tříválcový motor. A je to zcela logické. Při objemu prodejů které bude VW trojice dosahovat se vývoj motoru jistě vrátí. Do čeho jiného by Renault podobný motor ládoval? nemluvě o pravděpodobném poklesu zájmu o nejmenší vozy v příštím roce. To vše jasně vysvětluje proč má Twingo čtyřválec... nemluvě o tom, že je již v polovině životního cyklu (pokud tedy Renault nemá plány bouchat tady Twinga dalších deset let jako u předchozí generace) >😁
myslis, ze v renaulte si to nevedia zratat a keby sa im to pri predaji vrati tak isto ako vw tak ho neurobia? nie je vzdy nutnost vyvyjat uplne new motor, ufiknu 1,6ke 1 valec a je to alebo 1,2ke a zvysia jej zdvih....ciest je vela podla mna keby tak velmi chcu tak ho maju... ja si skor myslim, ze im nie je treba a potvrduje to aj vyvin noveho 1,2 TCE 16v 85kw 190nm co su velmi slubne parametre ... [odkaz]
navyse rozdiel ceny povinneho rucenia medzi 1,0 a 1,2 pri rozdiele v emisiach cca 20% nie je tak velky aby niekto len kvoli tomu daval prednost 3 valcu...kto uz ma na nove auto do mesta za tu cenu nebude riesit par stovak za rok
skor tu hraju cenu nizsie vyrobne naklady ale 4valce podla mna nie su stale az tak moc z kurzu...i ked dobry 3 valec nie je na zahodenie vid nissan
navyse rozdiel ceny povinneho rucenia medzi 1,0 a 1,2 pri rozdiele v emisiach cca 20% nie je tak velky aby niekto len kvoli tomu daval prednost 3 valcu...kto uz ma na nove auto do mesta za tu cenu nebude riesit par stovak za rok
skor tu hraju cenu nizsie vyrobne naklady ale 4valce podla mna nie su stale az tak moc z kurzu...i ked dobry 3 valec nie je na zahodenie vid nissan
Tvoje úvaha o uříznutí jednoho válce a motor je hotový je až přliš jednoduchá. I když bude mít motor základ ve čtyřválci tak se stále jedná o vývoj nového motoru.
Ale zpět ke tvému prvnímu odstavci. Přesně to tady píšu!!!! Renault to má dobře zpočítané a proto nedělá tříválce.
Jinak u nás se povinné ručení určuje podle objemu motoru ne ekofašisticky podle emisí.
Ale zpět ke tvému prvnímu odstavci. Přesně to tady píšu!!!! Renault to má dobře zpočítané a proto nedělá tříválce.
Jinak u nás se povinné ručení určuje podle objemu motoru ne ekofašisticky podle emisí.
Nieje to az tak jednoducha uvaha to sa bezne robi... tak isto aj 1,6 dci je len kratsi zdvih 1,9tky... vyvoj noveho to nie je, kedze blok motora hlava kluka piesty atd zakladne usporiadanie je prevzate z pohodnej jednotky a tak isto aj diely pri vyrobe velke percento... samozrejme ze sa musi upravit blok hlava hriadel po skrateni ale chapes ma co myslim.... a tiez odpada tolko hodin testovania kedze stara konfig to uz absolvovala
a kolko je u vas ten rozdiel medzi 1,0 a 1,2 ? u nas je to tak isto a rozdiel je minimalny a navyse su aj poistovne co robia poistku podla vykonu... btw vo vsetky vyspelejsich EU je poistka podla tych ekofasistov co si pisal...
a kolko je u vas ten rozdiel medzi 1,0 a 1,2 ? u nas je to tak isto a rozdiel je minimalny a navyse su aj poistovne co robia poistku podla vykonu... btw vo vsetky vyspelejsich EU je poistka podla tych ekofasistov co si pisal...
Nemá náhodou spriatelený Nissan podobný motorček? Micra disponuje hladkou jedna-dvojkou s tromi valcami a 59 kW, a nový 1.2 DiG s turbokompresorom a 72 kW.
Spíš bych se zaměřil na tu nabídku: Chci atm.benzín nebo přepl.benzín nebo silný atm.benzín nebo slabší naftu nebo silnější naftu a nebo CNG třeba u tý Pandy.
Ale u VW si můžeš říct tak akorát velký h....
Zde nejde použít termín "chci", ale pouze "musím", musím vzít buď atm. tříválec 1,0 nebo .. a teď hádej... nebo atm. tříválec 1,0.
Vyber si.
Ale u VW si můžeš říct tak akorát velký h....
Zde nejde použít termín "chci", ale pouze "musím", musím vzít buď atm. tříválec 1,0 nebo .. a teď hádej... nebo atm. tříválec 1,0.
Vyber si.
Pre Up sa plánuje verzia 1,0TSI...pre Citi asi nie...mozno neskor.
Bohuzel ano. CitiGO stale jeste nema diesel :no:
Renaultu se facelifty teď daří, Scénic se moc povedl, ten předek mu moc sluší, ta předchozí krátká verze byla hnus. A teď přišlo na řadu Twingo. Auto se dost oživilo a dokonce si zákazník může své auto odlišit od ostatních, má na výběr dost barev, designů kol a polepů, se kterými Twingo vypadá dost dobře. Tady je vidět, že toto auto je spíše pro mladé páry bez dětí, starší pár asi raději zvolí něco s umírněnějším designem, třeba nové Citigo. A výběr s pěti motorů je taky super, vybere si každý. Problém v nabídce pouze třídveřové varianty nevidím, u těchto městských mini aut se moc zadní sedadla nepoužívají, na nákupy se přece jezdí maximálně ve dvou, a pokud jede sama maminka na nákup s malým dítětem, tak ho stejně dá na přední sedadlo, aby měla dítě na očích. A do práce Češi jezdí každý sám v autě nebo maximálně ve dvou. A pokud jsou potřeba převést dva dospělí lidé vzadu, není problém, auto má samostatně posuvná a sklopná sedadla. A trochu tělocviku ještě nikoho nezabilo. Jediné, co mi vadí u třídveřového auta je, že na parkovišti si musím nechat trochu víc místa, abych pohodlně vystoupil.
Bezesporu koukáme na the best ve své třídě.
Blahopřeji ti velký Diamante. :yes:
Blahopřeji ti velký Diamante. :yes:
... tohle auto se mi nelíbilo před FL a po FL bych do něj taky nešel. Fakt je jeden - tohle auto dospělo. Sice to vypadá zepředu jako nedorostlý Yeti, ale nijaký design první verze přídě je ta tam 😉
Renault facelifty umí. Sice by to mohl umět lépe napoprvé, ale dobrý... FL z nedávné doby se celkem povedly. Scenic vypadá moc dobře, ze ten si zaslouží palec nahoru :yes: U Koleosu vytáhli auto z designového dna alespoň do stravitelného "neurazí, ale nenadchne", obvzláště v černé barvě.
Twingo výrazně oživil a uvidíme co na to zákazníci... 😉
Renault facelifty umí. Sice by to mohl umět lépe napoprvé, ale dobrý... FL z nedávné doby se celkem povedly. Scenic vypadá moc dobře, ze ten si zaslouží palec nahoru :yes: U Koleosu vytáhli auto z designového dna alespoň do stravitelného "neurazí, ale nenadchne", obvzláště v černé barvě.
Twingo výrazně oživil a uvidíme co na to zákazníci... 😉
Při prvním pohledu se mi ani pomalu nechtělo věřit, že jde o "diamant" ... Jde vidět obrovský skok kupředu, každý si může vybrat to své twingo. Dokonce to vypadá i na kvalitnější interiér (podle fotek) ikdyž pro mě stále nepřijatelný kvůli kapličce atd.... Obecně však můžu nové twingo shrnout za top diamant z celé tvorby renault. :yes😒br />
Ovšem sorry, ale tohle je fakt úlet >😁 [odkaz]
Ovšem sorry, ale tohle je fakt úlet >😁 [odkaz]
Prečo úlet? Viež,že problem koncernových aut je,ze sice su fotogenicke na par fotkach, v skutocnosti dizajnom su na tom horsie...to je ako s niektorymi zenami...pod ruchom zableskov,mejkapu a stylingu su krásne...ale na ulici v sobotu ráno su to všedné baby...to iste plati aj pre VW auta >😁
To snad ani není možné, aby někdo navrhnul takovou palubku. To ten dotyčný musel brát LSD nebo nějaké podobné svinstvo :no: :no: :no:
Vidím tu v diskusi názory, že Renaultu chybí něco jako je tříválcový litrový motor. Nemyslím si to, Renault to má zmáknuté dobře. Twingo s motorem 1149 ccm 55 kW spotřebou nijak nevybočuje z kategorie stejně velkých aut, nakonec je to víc o hmotnosti a velikosti auta, dokonce myslím, že se na spotřebě víc projeví i šířka pneu než těch pár kubických centimetrů. Ještě důležitější věc je, že tento základní čtyřválec můžou dělat v mnohem větších sériích a tedy levněji, všimněme si, že ani jeho slabší verze s osmiventilovou hlavou se už nedělá, zřejmě proto, že bylo levnější vyrobit milion šestnáctiventilových hlav než 500000 16V a 500000 8V. A úspory ve výrobních (i servisních!) nákladech jdou dál, Renault uvádí, že většina dílů je společných i s verzí TCe. Teď pro lepší představu o množství vyrobených 1.2 55 kW seznam modelů, do kterých ho aktuálně dávají: Twingo, Thalia, Clio (i Clio Grand Tour, i výběhové Clio Storia), Grand Modus, Dacia Logan sedan, Dacia Sandero. Mě tato strategie přijde velmi logická, dělat jen pro Twingo nějaký litrový tříválec by toto miniauto především prodražilo, a ještě by to bylo slabší a méně kultivované. Možná by se ušetřilo nějaké to deci paliva při jízdě pomalu po městě (mimo město kolem 90 km/h už dokonce spíš naopak), ... a to by za to rozhodně nestálo.
Z nudneho twinga sa opat stalo magicke a ocarujuce male nove twingo ktore razom pripomina uspechy a jedinecnost prveho stareho twinga :yes😒br />
Paci sa mi a vyzera opat napadito hravo a stylovo, presne ako prve twingo
:yes😒br />
Len jedna vec mi je zahadou, preco si renault svoje dizajnove umenie rozvija az na faceliftoch a nepride hned s niecim peknym, lagune musel tiez pomoct az facelift aby vyzerala k svetu, snad len megane je jedinym renaultom ktory aj bez faceliftu vyzeral od nova hned v pohode normalne.
Ale teď vážně! V čem přesně máš problém v Topperově příspěvku? Já myslím, že to co napsal je holý fakt. Jestli bych někou tipoval 15 let tak tobě. Soudě podle příspěvku který nikoho ničím neobohatí a který má nulovou informační hodnotu. Ale jsem v jádru dobrák tak ti dám druhou šanci. Tedy s čím přesně nesouhlasíš?