Novinky
Machýrek
0
Dovolim si upresnit: pokud máš rodinu, žiješ aktivně a nemas love. Pak ti nezbyva nic jineho, nez si poridit paskvil, jako je kombi. Kazdopadne uznavam, ze rada jich je velmi povedena, stale se ale jedna o vychodisko z uvedene situace.
Přejít do diskuze
Uvidíme. Taky si nejsem jist, zda se Jaguar vydává správnou cestou. A jak píše Ham, je o půlkrok za D3 ve všem. Musí drnkat tedy na jiné struny - design, styl , tradice. Nabídnout něco jiného. Ale možná se úplně pletu 😄
V tomto případě je na konci s dechem to, cos napsal. Znova pouziju příměr porsche. Jag rozšiřuje své portfolio a je to jen dobře. Ono by se taky či nevidět mohlo stát, že ti skalní budou stát u jag hrobu. Pokud nějak nezhnusi kombika, tak ma sanci na uspech. Ne, nebude lamatrekordy, ale zivorit taky myslim ne.
Ale já to chápu. Já jsem na studiích v Jaguaru v Ostravě pracoval. Tu značku mám rád, i když jsem obdivoval spíše klasické Jaguary. Nejošklivější byl X Type Combi (jinak X Type designově povedený). A teď další kombík...mi se prostě nelíbí, stejně jako Cayenne a většina Panamer u Porsche.
Nejsem si vůbec jistý, že to co funguje u D3, bude fungovat u Jaga, kouknu vedle na nové 6 GC a mám pocit, že Jag ztrácí úplně ve všem, v nabídce motorů, v technické propracovanosti pohonu a podvozku, v preciznosti interiéru, ano zůstal ten přední pohled, ten je hezký, otázka je zda to bude stačit, protože Jag v kombajnu nemusí vůbec nalákat současné kupce D3 a naopak může docela naštvat klasické gentlemany. Pokud by se tento krok měl povést, musel by Jag stvořit kombi na vrcholu třídy, ale to se jaksi nekoná.
...výkřik do tmy.... Cayenne zachránilo mnoho. A taky, jediné pravé Porsche je 911... Jag je klasická značka, ale dynamicky se rozvíjející... nebuď tak zaslepený....
taky mi to není po chuti, ale tohle vypadá zatraceně dobře. A ve specifikaci XFR bych si to i pořídil, kdybych na to měl :😉 Tak šup šup boháči, objednávejte, ať mám za 8let čím jezdit >😒]
Mně se líbilo a líbí i předchozí XJ, jen škoda, že to nebylo dobré auto, čehož si zákazníci evidentně rychle všimli.
Sportbrake má zaděláno na velký úspěch, podruhé to snad podělat nemohou :yes:
Sportbrake má zaděláno na velký úspěch, podruhé to snad podělat nemohou :yes:
Tak v prvom rade by mali okamžite prepracovať tú "nebezpečnú" palubovku a poslať auto znova na testy EuroNCAP... Štyri hviezdy v tejto kategórii je neprípustné, skrátka hanba. Na štyri hviezdy to dotiahol aj čínsky Gelly Emgrand EC7, čínsky MG6, alebo Fiat Panda. ;-\
Tak tohle je ono, pokud máš rodinu a žiješ aktivně, vzniklo pro tebe čtvrté auto na výběr. Snad už brzy bude taková Alfa, protože jinač nebude žádná.
je nadherne auto, je to prvy jaguar ktory sa mi skutocne paci od cias stareho XJ cka z 90tych rokov, S type ani X type neboli to prave oechove ani XK sa mi nepacilo velmi aj ked bolo to najlepsie z jaguarovskej dizajnerskej skoly.
Az prislo XF a nove XJ , tieto jaguare su presne o tom o com ma byt jaguar - o kvalite, charizme, dizajne, vnutornej dusi auta, proste aj o emociach ale aj o imidzi a kvalite.
XF R je najnadupanejsia masina aka len moze byt co sa tyka imidzu dizajnu aj charizmy :yes:
Az prislo XF a nove XJ , tieto jaguare su presne o tom o com ma byt jaguar - o kvalite, charizme, dizajne, vnutornej dusi auta, proste aj o emociach ale aj o imidzi a kvalite.
XF R je najnadupanejsia masina aka len moze byt co sa tyka imidzu dizajnu aj charizmy :yes: