Novinky
Dva motory, ani jeden přeplňovaný... nechápu, proč to někde jde a jinde ne...
Zákazníci MB sice už nejsou dědci, jak rozhlašuje konkurence, ale jsou konzervativní a v tomhle případě je to hodně dobře! A nebo rozumí víc autům a záleží jim na tom.
ja jen ziram na to, jak MB posledni modely slechti... zacalo to E-ckem, CLS a tedka tahle nadhera....co je ale pro mne vybec nejdulezitejsi zjisteni, tak to jsou motory...ktere jsou bez kompresoru a turba, klasicke atmosfery...a navic vaha dolu, takze i ten sestivalec bude uz velmi slusna jizda.... aspon posledni atmosfery bez preplnovani jeste chvili nekde zustanou...... MB je jasna volba!!
Kde máte V8 bez přeplňování kluci??? Vážně je to tak nesnadné přečíst?
dal bych ruku do ohne, ze to tam jeste vcera nebylo...no, tak se neda nic delat...skoda, klasicka V8 tomu slusi nejvice...holt CO2 manie nuti k preplnovani..
Hlavně tam ten krouťák prostě je 😉
Taky bych řekl, že to tam doplnili. Já jsem viděl jenom nižší obsah tak jsem si říkal, že snížili objem a vydupali z něho větší výkon...
Na začátku to tam neměli, ale stačilo si to dát do spojitosti s novým přeplňovaným osmiválcem 500 nasazeným do třídy E. Snížil se objem a přidalo turbo.
kroutak, maximalka, spotreba a dalsie parametre su takisto ukazkove :yes😒br />
zaklad bude zrejme aj najpredavanejsi, je to skvely kompromis vykonu spotreby a ceny :yes:
kazdopadne pod 10 je to porad pohodova spotreba. nezkousel jste nekdo, kolik si vezme pri konstantnich 160 kph?