Novinky
Jakýpak čísla, v garáži platí jenom jedno číslo - ssseeeeduuum! Rozumíš, dotáhneš do servisu káru v ruksaku třeba šestej rok od koupě, musíš hledat na mapě, kdes jí vlastně koupil, vždyť KOKO jenom jezdí. No tak jim to tam hodíš na operační stůl, dáš si čvaňháka a za půl hoďky odjíždíš vlastně zase v novým. A takhle to jde stále dokola. Jenom holt ti němci a japíci ne a ne pochopit, že u auta nejde o spolehlivost, ale o dlouhou záruku... 8-s
SSSEEEEum!
P.S. Dobrá čísla, co? :yes:
SSSEEEEum!
P.S. Dobrá čísla, co? :yes:
No... něco na tom bude... já se teĎ posledně ptal svého nautorizovaného servisáka, co by doporučil koupit. Ukázal na plochu před servisem, kde bylo asi 20-30 aut všech značek v celkem vyrovnaném poměru... pak říká... no, možná ty Kie a Hyundaie, ty tady moc nemám... ale oni asi nakonec budou na té záruční opravě >😒]
>😁 Já mám vždycky rád ty hlášky, které přichází s novým modelem - nové Bravo - "absolutní změna v kvalitě..." to samé u guilietty, ostatně legendou je slogan - 159, kladivo na BMW3 😄
Přitom je to jasné jak facka - buď prémii nebo němce či japonce. Když ne tyhle pak Francii.
Přitom je to jasné jak facka - buď prémii nebo němce či japonce. Když ne tyhle pak Francii.
Já teda u nového auta moc původ a spolehlivost neřeším... jo, podívám se, jestli daný motor není vyloženě jedna velká konstrukční tragédie a pak už bych to nechal na záruce, která je všude velmi podobná. A doufám, že nějaké ojetiny mě už trápit nebudou 😉
Ona ta pěti nebo sedmi letá záruka není nijak jiná než jinde, jen je v ceně, stejně jako jinde mají v ceně třeba tempomat...
Ona ta pěti nebo sedmi letá záruka není nijak jiná než jinde, jen je v ceně, stejně jako jinde mají v ceně třeba tempomat...
jj >😁 ted masiruje hyundai... v reklame tvrdi ze jsou to nekvalitnejsi ceske vozy...
U té reklamy nikdy nevím, jestli se mám smát nebo brečet... 8-s Prvně jsem myslel, že tu reklamu sponzoruje Škodovka a dělá si z nich srandu, tedy z té montovny, co je v Nošovicích... ale asi ne, no... 8-s
Dobré ráno, GTI, nech už prosím tu 159 na pokoji..😄 Nebo se s ní někdy projeď, ale vezmi ji na celý den, a protáhni jí perka.
A když chceš srdcovku, nejkrásnější holku, vášnivou, voňavou, ale drahou a náladovou milenku, Itálie nezklame...😄
A když chceš srdcovku, nejkrásnější holku, vášnivou, voňavou, ale drahou a náladovou milenku, Itálie nezklame...😄
VWon radši starou ojetou krabicoidni Němku...tam, když už neuspěje jako chlap, tak aspoň se může vylizat s temi svými orgastickymi výbuchy a jako bonus budou lepit tepich do jejich malyho prcka...
Něco na tom bude, když to říká děděk, co má na hlavě plíseň z hermelínu >😁
prostě 7 >😁
PS: nebude to tím, že kdyby to mělo standardní dva roky, tak by jim to pak nikdo zadarmo neopravil a každý by to radši pustil ze skály a šel o dům dál? když to mají zadarmo, tak proč nejezdit do servisu jak pro rohlíky >😁
prostě 7 >😁
PS: nebude to tím, že kdyby to mělo standardní dva roky, tak by jim to pak nikdo zadarmo neopravil a každý by to radši pustil ze skály a šel o dům dál? když to mají zadarmo, tak proč nejezdit do servisu jak pro rohlíky >😁
Mě tak přijde, že ta jejich sedmiletá záruka má asi spíše plnit následující role😒br />
1) Nalákat zákazníky;
2) Sběr dat toho, co se kazí přímo v autorizovaných servisech - další možnost práce na slabinách.
Vyplývá z toho jedno, Korejci na kvalitě, potažmo spolehlivosti, pořád pracovat musí, rezervy mají značné.
1) Nalákat zákazníky;
2) Sběr dat toho, co se kazí přímo v autorizovaných servisech - další možnost práce na slabinách.
Vyplývá z toho jedno, Korejci na kvalitě, potažmo spolehlivosti, pořád pracovat musí, rezervy mají značné.
nulová. Co kdyz na STK prijede jen jeta kara a komplet repasla kara? Plyne z toho snad ten repaslej kram je bezporuchovy? Dle TUV se da ta herka jedine doporucit >😁
Japonec servis nepotrebuje, staci mu benzinka 😉
Kdyz pak vidim Passata v neznackovym servise po 4 letech(jojo tech seduuum to asi nebude) s homokinetickym kloubem, tak STK TUV je mi u zadele >😁
Japonec servis nepotrebuje, staci mu benzinka 😉
Kdyz pak vidim Passata v neznackovym servise po 4 letech(jojo tech seduuum to asi nebude) s homokinetickym kloubem, tak STK TUV je mi u zadele >😁
Víš na co je v autě homokynetický kloub? Homokynetický kloub můžeš klidně odrovnat dříve než v jinémautě a vůbec to nemusí pro nic svědčit. Pokud ten Passat bude jezdit celou dobu na D1 a ještě třeba na nízkoprofilových pneumatikách, tak je jasné, že homokyneťák toho moc nevydrží.
V Itálii je třeba velmi běžné, že servisy jsou součástí benzínek, ale i u nás takové najdeš. CHceš říci, že tam servisují japonci, jo? 😲
V Itálii je třeba velmi běžné, že servisy jsou součástí benzínek, ale i u nás takové najdeš. CHceš říci, že tam servisují japonci, jo? 😲
Nemuzem se porad vymlouvat na vetsi namahani. Priznejme si, ze je to proste s tou kvalitou na stiru. Nevim co delaj italove na benzinkach a vcelku me to nezajima a take jsem myslel ze uz s tou kvalitou neco udelali. V technicky vyspelich statech se jezdi k benzinkam z duvodu prazdne nadrze a zaludku, ale tady v evrope je tomu asi jinak 8-s. No nic zas o duvod koupit japonce 😉
Pokud ale znáš nějakého Passata, co se mu mění homokyneťák, tak to neznamená, hlavně v případě homokyneťáku, že by na tom byl Accord při stejné zátěži lépe a dokonce ani TUV to netvrdí.
Italové to tam mají už dlouhá léta, tak jsem čekal, že tam jezdíš i s japonci, nebo nevím, kde vám to odrzezují >😁
Italové to tam mají už dlouhá léta, tak jsem čekal, že tam jezdíš i s japonci, nebo nevím, kde vám to odrzezují >😁
... ze by stodvacet mist nestacilo?
Tak určitě stačilo ale je tam limit kolik minimálně musí být protokolů od jednoho modelu aby to bylo statisticky košér, no a Lexus se moc neprodává takže ze statistik vypadává, chybí tam řada dalších okrajových modelů které v deutschlandu moc nefrčí, namátkou Jaguar, MB-R etc.
Parádní výsledek! Tomuhle se nedá než zatleskat a s přimhouřeným okem říct: Hmmmmm.....
Konečně! Tohle si tahle, sice mírně suchá, ale důstojná kára prostě zaslouží.... :yes: :yes: :yes: :yes: Kooooonečně..... nebudu se smát korejkům, ani nikomu jinému. Jen at všichni dupou po kvalitě.... Na tom my, se srdcem naloženým v benzínu, jen vyděláme....
Bravo Volkswagen - snad první vlašťovky té pověstné NĚMECKÉ KVALITY. :yes:
Konečně! Tohle si tahle, sice mírně suchá, ale důstojná kára prostě zaslouží.... :yes: :yes: :yes: :yes: Kooooonečně..... nebudu se smát korejkům, ani nikomu jinému. Jen at všichni dupou po kvalitě.... Na tom my, se srdcem naloženým v benzínu, jen vyděláme....
Bravo Volkswagen - snad první vlašťovky té pověstné NĚMECKÉ KVALITY. :yes:
Phaeton jede na tom že už má svoje léta a vychytané mouchy...jinak stále mám v paměti jaká to byla mizérie s V10 TDI...to byl snad nehorší motor z historie VW pokud nepočítám HTP nebo 1.0 z fabie junior
Čím to je, že ani pod jedním článkem o statistice TUV není ani jeden příspěvek od koreafans Topper, insccest (nebo jak se to píše) a katikakus.
Že by jsme se dověděli, jak se každý model kia a hyundai rozjíždí, přečetli si patnáct odkazů a podobně?
Že by jsme se dověděli, jak se každý model kia a hyundai rozjíždí, přečetli si patnáct odkazů a podobně?
Úplně stejné jako u prvního článku TUV 2-3 roky [odkaz] . Když se píše cokoliv o Kia/Hyundai, tak se chlapci předháněj s prvním oslavným příspěvkem. Tohle se jim ale nehodí do krámu >😒]
A s modelovou ofenzívou bude hůř >😒]
PS: rozjíždění, interiér ***nta na úrovni Aston Martin a odkazy na VÝBORNOU a EXCELENTNÍ!!! i40 mi taky chybí >😁
A s modelovou ofenzívou bude hůř >😒]
PS: rozjíždění, interiér ***nta na úrovni Aston Martin a odkazy na VÝBORNOU a EXCELENTNÍ!!! i40 mi taky chybí >😁
KDE SU KIJACI A HJUNDAJACI DAJVACI? Aaaaaaaaaaale kde ste tak som sa tesil ako tu budete vyhukovat, ze ste zgrlosi a chceli ste usb vstup pre chladnicku a nafukovacie zaclony mp14 prehravac v cene. Podte porozpravat o tej zaruke, o vybave a motoroch o tom ako su uz korejci vyspeli a ako vyucuju europsku produkciu. Prosim aspon jeden sem nieco napiste.
HJJUNDAJ KIJA DAAJWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
HJJUNDAJ KIJA DAAJWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
teito tabulky su uplne o nicom a to nie som zastanca korejcov absolutne a nikdy by som si nekupil korejca 😉 no vypovedna hodnota tychto tabuliek je nulova. Hovori o pocte zavad na STK, kde sa berie ako zavada aj prasknuta ziarovka. Mna by zaujimalo skor tabulka kde by bol spisany aj jednotlivy pocet danych zavad aj s poradim znaciek ktora kolko tychto zavad mala. Potom by ma zaujimalo ci by si si vybral radsej ceed s prasknutou ziarovkou alebo mazdu 2 s vadnymi brzdami (ber to ako priklad). O kvalite aut sa clovek dozvie asi najvac ked si prelezie fora jednotlivych znaciek a zisti ake zavady maju bezni uzivatelia a za kolko sa daju tieto zavady odstranit.
musel by som mat prasknutu ziarovku aby som uprednostnil hjundaj pred Mazdou bez brzd...
Blbecku.
Mírni se. :no:
aj ked nie som nijak odvareny z Audi a podobnych VW klonov, tu musim dat klobuk dole pred A8 a A6. najazdy radovo vyssie ako konkurencia okolo a stale velmi slusna kvalita. Aj ked ono sa na kvalite asi inak podpise jazdenie Kassel-Frankfurt u tych auci a okresky + male mesta v byvalom vychodnom nemecku u nejakej tej Dacie. V kazdom pripade ale slusny vysledok. Ja mam 130 000km u korejca, 2 mesiace dozadu STK bez jedineho napomenutia/chyby, pochopitelne bez spesl pripravy. Ono ta statistika niekedy dost zavadza. Kazdy mame kolegu-znameho s nejakym auto, ktory siel domov z prace na plosine odtahovky. V mojom Okoli su to Passaty s DSG, P307, Ceed a podobne 😉
Druhé místo Renault, no proti dvouročákům je zde určité zlepšení na 5 kousků, po kapkách ale ono to půjde.
Poslední na bendě Fiat, to je tah na bránu a dramatické zlepšení mazáka v TUV reportech, za zlepšení si zaslouží samostatnou cenu skokana roku.
Individuální soutěž jednotlivců mezi značkami, tady se budeme trapně opakovat, Citroen, ty výkony asi budou kvůli nějakému dopingu, který ostatní ještě neobjevili, no budeme věřit, že výsledek byl dosažen „čistou“ cestou.
Cena útěchy tentokrát putuje k HuKi, se stárnutím svých nových modelů určitě i on dokáže držet krok s PSA tak jako v mládežnické kategorii.
A ten post nad tím, to už je vážně hadrkór. 😄
Hledáš v tom něco, co v tom není. A kdybys četl tu diskuzi do konce, tak jsem tam i vysvětloval, proč bych dal přednost Golfu v benzínu před Meganem a opět hledej v motorech a ceně, ne v spolehlivosti.
Nebo jinak prostě nechápu, co na kari.lazově větě nechápeš?
Majitelé 2,O TDI taky nebyli překvapení, když opakovaně se stejnou poruchou jezdili do servisu... a mohli bychom pokračovat do haleluja... a 270t je pěkný nájezd na pár drobností a žárovek.
Raději pravidelně měnit kvalitní olej, filtr jak vzduchový tak i olejový a po dukladném vypuštění starého tu vanu skrze otvor šroubu něčím protáhnout. Šroub je většinou na nejnižším místě vany v dolíku, kde se ten sajrat usazuje.
Nepíšu značku, nepíšu kde to máš koupit, reklamu nedělám. To jen pro pořádek.
Tady si o tom něco přečti. Olejářské firmy s dlouholetým vývojem mají prostě více zkušeností, než nějaký výrobce, který prodává své zázračné lahvičky v teleshoppingu.
[odkaz]
Rovnako byť majiteľom Volva a veľkohubým propagátorom prémie, chvíľu zaleziem do kúta a mlčím (viď miesto č. 106).
Pravdou tiež je, že Poissy nie je Hofu a Spartanburg nie je Dingolfing.
Ale PSA je na tom ještě hůř. No ale co, já si to aspoň přiznám. Já sám mám štěstí, ale znám hodně lidí s Peugeotama, co měli problémů až nad hlavu, až to jednou potká mě, tak značku změním.
Manželka jazdí už siedmy rok Fábiu a to auto sa nie a nie pokaziť. 😄