Videa
Přihlásit pro přidání komentáře
beibej
proč kolem 260 pouští plyn? to video nepatří k tomuto textu? original nemáte?
Třeba (mírná) zatáčka na dálnici? 😉
PS: Ono jezdit NAD 250 km/h zas "tak jednoduché" NENí (mi) jedna paní povídala.. 😄
PS: Ono jezdit NAD 250 km/h zas "tak jednoduché" NENí (mi) jedna paní povídala.. 😄
Na druhou stranu, skoro bych čekal, že podobné testy dělají na letišti, ale pravděpodobně šlo asi o okruh s mírnou zatáčkou.
Jen by mě zajímalo jak byla upevněná ta kamera... 😄
Jen by mě zajímalo jak byla upevněná ta kamera... 😄
Opravdu si myslíš, že dálnice je to správné místo pro testování brzdění z 300 na 0?
Ale ANO 😉
PS: Dnes už je to MNOHEM horší než dřív, ale stále NENí (až takový) problém (byť MÉ Vmax je o fous nižší 😄 ) - samozřejmě to chce "myslet" a nedělat "bubosti" - ale čas od času je to "příjemné" (ale brzdit do NULY to jsem tedy NEzkoušela - a NEmám to ani v plánu 😉
PPS: Já se "odvždy" snažím ÚMYSLně jezdit mimo "hlavní" časy - a naštěstí i dnes není až takový problém být na dálnici (doslova) "sám" 😉
(čím vůbec NEchci zpochybňovat jako daleko vhodnější použití nějakého okruhu či letištní dráhy 😄
PS: Dnes už je to MNOHEM horší než dřív, ale stále NENí (až takový) problém (byť MÉ Vmax je o fous nižší 😄 ) - samozřejmě to chce "myslet" a nedělat "bubosti" - ale čas od času je to "příjemné" (ale brzdit do NULY to jsem tedy NEzkoušela - a NEmám to ani v plánu 😉
PPS: Já se "odvždy" snažím ÚMYSLně jezdit mimo "hlavní" časy - a naštěstí i dnes není až takový problém být na dálnici (doslova) "sám" 😉
(čím vůbec NEchci zpochybňovat jako daleko vhodnější použití nějakého okruhu či letištní dráhy 😄
Já jen že při této deceleraci by se ti asi každý podíval do kufru. 😉 Nemluvě o tom, že to není zrovna dle předpisů. Zkoušet na Autobahn maximálku lze a je to těžší než dříve, ale brzdění do nuly bych testoval jinde. 😄
Mně stačí (čím dál častější - a často i "zničeho nic" - BEZ blinkru, rsp. první bliknutí když je vozem už dávno přes čáru) brždění z (o 100 km/h) menších rychlostí a ne na nulu ale na ... 90-100? km/h 😉
PS: Nicméně OPRAVDU i dnes se dají najít chvilky, kdy je "před i za" vámi "kam jen oko dohlédne" pusto prázdno.. :yes: 😄
PS: Nicméně OPRAVDU i dnes se dají najít chvilky, kdy je "před i za" vámi "kam jen oko dohlédne" pusto prázdno.. :yes: 😄
Před rokem jsem jel z Ústí nad Orlicí a dálnice úplně prázdná. Po cestě do Prahy jsem minul snad méně než 10 aut. Na kvalitních úsecích jsem auto protáhl na 220-250. Dá se i v ČR, i když méně legálně. 😉 (Normálně rychlosti celkem dodržuji, ale nevyužít takové příležitosti, když jsme se na to cítili - já i auto, by byla věčná škoda.)
Jinak takovýhle vtipálci jsou všude a člověk se moc nesměje. Ale v Německu, pokud vím, mají takové pěkné pravidlo, že za nehodu může ten, kdo jel rychleji (tedy nebráno absolutně, ale pro ty situace, kde jeden z nich využíval absence limitu). Člověk s tím zkrátka musí počítat.
Jinak takovýhle vtipálci jsou všude a člověk se moc nesměje. Ale v Německu, pokud vím, mají takové pěkné pravidlo, že za nehodu může ten, kdo jel rychleji (tedy nebráno absolutně, ale pro ty situace, kde jeden z nich využíval absence limitu). Člověk s tím zkrátka musí počítat.
Já vím "že to jde" - tu a tam to také udělám (tedy JEN v noci - já ÚMYSLně často jezdím "hodně pozdě v noci" nebo "hodně brzy ráno" - prostě abych se "vyhnula provozu" ... no a někdy to "malinko" opravdu malilinko prostě "ujede" - viz VÁŠ příspěvek 😄
Nicméně MNOHEM raději "jinde" - i třeba z důvodu kvality vozovky. U nás "okreska" od dálnice je LEPŠí (a to je FAKT) než povrch, snad asi VĚTŠINY, dálnic v česku.. 😐
Dřív jsem se "trochu rozjela" vždy za Plzní (směr Rozvadov/Waidhaus), ale dnes (vlastně skoro BEZ výjímky) jezdím ... cca 135 apod. km/h na tempomat (i když zrovna tam - jak tam často bývá "pusto prázdno"/slabý provoz, "ťuknu" o maličko víc 😄
Nicméně MNOHEM raději "jinde" - i třeba z důvodu kvality vozovky. U nás "okreska" od dálnice je LEPŠí (a to je FAKT) než povrch, snad asi VĚTŠINY, dálnic v česku.. 😐
Dřív jsem se "trochu rozjela" vždy za Plzní (směr Rozvadov/Waidhaus), ale dnes (vlastně skoro BEZ výjímky) jezdím ... cca 135 apod. km/h na tempomat (i když zrovna tam - jak tam často bývá "pusto prázdno"/slabý provoz, "ťuknu" o maličko víc 😄
Když je hustý provoz, tak se klidně dám do pravého, "přilepím" se na někoho a prostě jedu. Třeba 100-110. Hlavně klid a pohoda. Jinak těch 130 (+ chlup) dle GPS, asi jako ty. 😄
MariAchi
To je teda sila...
A ty otacky, no mrknete na ne!
A pak mi tu mluvte neco o vysokootackove Honde, ktera se musela prizpusobit emisnim predpisum...
Porsche (jako uz tradicne) :yes: :yes: :yes😒br />
Edit: Fuj, ted jsem si vsiml, ze je na stejne strance i JokeR 8-s Jo, japonci, to jsou machri na motory - z 3.8 V6 museli 480 koni dolovat dvema turby >😁
A ty otacky, no mrknete na ne!
A pak mi tu mluvte neco o vysokootackove Honde, ktera se musela prizpusobit emisnim predpisum...
Porsche (jako uz tradicne) :yes: :yes: :yes😒br />
Edit: Fuj, ted jsem si vsiml, ze je na stejne strance i JokeR 8-s Jo, japonci, to jsou machri na motory - z 3.8 V6 museli 480 koni dolovat dvema turby >😁
Niekto by rád flame?
Porsche proste "umí"..s tým to môžme uzavrieť.
Porsche proste "umí"..s tým to môžme uzavrieť.
Umi, umi, zadnej flame neni nutny.
(samozrejme sbiram komenty do dalsiho roku, chci byt zase v tabulce >😁 )
(samozrejme sbiram komenty do dalsiho roku, chci byt zase v tabulce >😁 )
Spíš je zázrak, že těch otáček dosáhne i při daném poměru vrtání a zdvihu. Opravdu se pochlapili.
.. třeba mají v (inženýrském) týmu i nějakou ženu .. 😉
PS: Nicméně "opravdu VYNIKAJÍCÍ" :yes: 😄
PS: Nicméně "opravdu VYNIKAJÍCÍ" :yes: 😄
😄 Já nikdy nebyl za politickou korektnost. Jazyk je jazyk. Deformovat ho pro utěšení ublíženého ega nějaké menšiny mi přijde na hlavu. Stejně jako kvóty na rasy, pohlaví, postižení a já nevím co ještě. Buď vyspělí jsme, nebo vyspělí nejsme. V tomhle směru na tom čeština není vůbec špatně.
[odkaz]