Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Profi

Zpět na článek

Renault Trucks: Connect - vize nákladního vozu budoucnosti

8 komentářů

zdravy rozum
Alespon me to prijde podobne. 😄 :yes:
zdravy rozum
Jo a ten design co je tady videt tak to melo Volvo pred nekolika lety, presne tohle, zaoblena sikme polozena krabice kousek uzsi nez podvozek.

Zejmena ty obrazky dolu za Patrikem Palovaarou na nastence a posledni.
[odkaz]

Videl jsem i jeste podbnejsi - skice. kdo chce at hleda podle jmena patrika.
zdravy rozum
ja jeste pamatuji pocetkem 90 let, snad dokonce v 90 na reklamu kamionu pro pristi tisicileti,

a jak to leti, Magnum byl bozsky

Budoucnost musi mit kapotu jak ji maji nove dodavky pro bezpecnost u narazu.

A co se tyce proskleni tak to je jiz vyreseno, sklo ktere je nepruhledne a po aplikaci elektickeho pole se zpruhledni.

Teda takove co je pruhledne a zatmavi se po elektrine jiz bylo davno - jak v hodinkach digitalkach. Ted je opak - steri elektrinu.

Mezi skly je vsrtva ktera na drobne castecky, piliny ve smeru vrstvy, po elektrine se castecky otoci o 90 stupnu, tedy kolmo na vrstvu. Princip zaluzii.

ma to myslim novy mercedes sl a slk?
Beekey
nemas co predjizdet...
Bubáq
Naprostý souhlas! Volant uprostřed je opravdu hloupost... stejně jako totální prosklení kabiny...tak ono to bude elektrické vozidlo na akumulátory a bude mít zcela prosklenou kabinu ... asi aby se akumouše rychleji vybily... možná zde je vysvětlení, proč je to koncept pro rok 2030 - techdy už budou k dispozici zázračné materiály, které zabrání přehřívání kabiny... i v podmínkách urychlování globálního oteplování .... které prý bude resultovat v novou dobu ledovou ... někdy kolem roku 2040 ... to se budou akumouše hodit i pro pohon letadel ... ááááááááááách, krásné sny!
jets_cz
no a jak se budeš dívat dopředu přes jiný kamion když budeš chtít předjíždět?
jezdil jsem s Magnumem a musím teda říct že mně osobně se líbí mnohem víc než ta budoucnost...
Frantizsekk
jsem zvedavej, kdy s tim konecne prijdou. Kdo jezdi na ostrovy nebo ridi nakej uklidovej vuz by to ocenil. Nehlede na misto kolem sebe
Tomas_2002
Ten design se mi hrozně líbí. :yes: Jen ten rok 2030 až 2040 mi přijde zvláštní. To jsem čekal třeba 2015, max. 2017. V roce 2030 očekávám, že se kamiony budou bezhlučně vznášet nad zemí a na zem jen dosednou při nakládce a vykládce 😄