Novinky
"Celkem bylo v Česku v polovině minulého roku registrováno 4,55 milionu osobních aut s průměrným stářím 13,76 roku." :-!
Myslím, že to není až tak horké. To číslo zvyšuje pořád velké množství registrovaných starých aut od škodovek 100 po 105/120/125 etc., rúzné trabanty, žigulíky apod. A na cestách nejsou. Takže ano, papírově je to tragédie a obměna není rychlá, ale ve skutečnosti to zas tak hrozné nebude.
..jsem netušil, že je v ceníku Fordu u Focuse v nabídce už 1,0 Ecoboost...byla tady někde o tom zpráva? nebo jsem něco zaspal >😁
Holt není to nic, čím by se dovozce a prodejci Ford mohli chlubit, tak to dali do nabídky potichu >😁
Statistika je ošidná věc.... A v SDA o tom vědí své, nicméně ne vše se dá jednoduše prokázat...
Co mě ovšem překvapuje, to je rozpor mezi realitou SDA ( [odkaz] ) a údaji v článku...
Tak jen namátkou😒br />
FOR😱 4056 aut
VOLKSWAGEN: 3765 aut
ŠKODA: 2861 aut ( >😒] )
AUDI: 1310 aut
MERCEDES: 1296 aut
BMW: 1006 aut
PEUGEOT: 978 aut
RENAULT: 972 aut
SEAT: 930 aut
Všichni výrobci a dovozci celkově: 23 741 aut 😉
A realita? Ještě daleko více... SDA totiž dohlédne jen na ty registrace, které jsou kratší, než 1 měsíc.... Skuteční mistři (Škoda, Hyundai a VW) ovšem registrují na 32 dnů, nebo rovnou obcházejí proceduru s COC listy....
Škoda tímto způsobem upravila výsledek o řádově 15.000 aut (!!!), VW také přidává trochu do mlýna a Hyundai to s Vláďou Vošickým pálí také mnohem výše... Odhaduji to někam ke čtyřem tisícům, možná více.
Dokázat to nemohu a pokud ano, nechi. Už bych příště žádné info nedostal... 😉 Ale tmářství a zkreslování reality trhu mi vadí... Za každý otevřený pár očí jsem tudíž rád.
Takže celkově bych to odhadoval na nějakých 40.000 aut ree😜ortovaných za hranice. A němečtí dealeři to dobře vědí a zuří..Marně, značky si rády svě statistiky prodejů upraví, i když oficiálně podobné praktiky odsuzují. Zejména tehdy, když se hodlají v co nejkratší době stát světovou jedničkou. Ree😜ortované vozy se totiž do statistiky prodejů zahrnují... DVAKRÁT >😒]
Co mě ovšem překvapuje, to je rozpor mezi realitou SDA ( [odkaz] ) a údaji v článku...
Tak jen namátkou😒br />
FOR😱 4056 aut
VOLKSWAGEN: 3765 aut
ŠKODA: 2861 aut ( >😒] )
AUDI: 1310 aut
MERCEDES: 1296 aut
BMW: 1006 aut
PEUGEOT: 978 aut
RENAULT: 972 aut
SEAT: 930 aut
Všichni výrobci a dovozci celkově: 23 741 aut 😉
A realita? Ještě daleko více... SDA totiž dohlédne jen na ty registrace, které jsou kratší, než 1 měsíc.... Skuteční mistři (Škoda, Hyundai a VW) ovšem registrují na 32 dnů, nebo rovnou obcházejí proceduru s COC listy....
Škoda tímto způsobem upravila výsledek o řádově 15.000 aut (!!!), VW také přidává trochu do mlýna a Hyundai to s Vláďou Vošickým pálí také mnohem výše... Odhaduji to někam ke čtyřem tisícům, možná více.
Dokázat to nemohu a pokud ano, nechi. Už bych příště žádné info nedostal... 😉 Ale tmářství a zkreslování reality trhu mi vadí... Za každý otevřený pár očí jsem tudíž rád.
Takže celkově bych to odhadoval na nějakých 40.000 aut ree😜ortovaných za hranice. A němečtí dealeři to dobře vědí a zuří..Marně, značky si rády svě statistiky prodejů upraví, i když oficiálně podobné praktiky odsuzují. Zejména tehdy, když se hodlají v co nejkratší době stát světovou jedničkou. Ree😜ortované vozy se totiž do statistiky prodejů zahrnují... DVAKRÁT >😒]
Já to říkám furt, že je ten Renault nejprodávanější značkou v Evropě, jen ty auta na rozdíl od ostatních nepřeváží ze státu do státu a tam je zaregistrovává na několikrát >😒] >😁
Je to banda. Vošickýho na Sibiř ,jaký pak Vláďa :no: tam ať si ty čachry dělá ,ale tam se ale bude bát jako v Rumunsku... Už aby přestal kazit reputaci Hyundae ,jinak si pro ně budeme jezdit za hranice...A čas se krátí ,pomalu nastupuje doba temna...
Znamená to, že by snad omezoval počet aut dodaných s akčními pakety u VW na osobu jenom teoreticky? Docela by mě zajímaly podrobnosti.
IVG má velmi dobrý přehled o svých prodejích... Včetně těch přeshraničních. Ostatně, ree😜orty u VW se týkají pouze vybraných dealerů.. A to vím o dealerovi jiné značky, který pro spřízněného dealera VW vyváží měsíčně cca 20-30 modelů Polo do Německa a do Francie, kde jsou ceny Pola mnohem vyšší. Má tam dobré kontakty napřímo, bez prostředníků = bez zbytečných provizí 😉
Tady bych se statistiky zastal. Pokud člověk zná, co se čím myslí a dokáže správně interpretovat výsledná data, je vše v pořádku. O to víc je cenný tvůj příspěvek, který ukazuje na nedostatky článku, kde nejsou vymezeny jednotlivé termíny jako re-e😜ort, nové auto, první přihlášení, ... Tvůj odkaz ukazuje na tabulku e😜ortu, která ale neříká nic o stáří vozů. Existují i jiné veřejné statistiky, krom SDA, které mají nějakou váhu?
Jsou příspěvky a jsou příspěvky. Některé mají milion slov a přesto nepřinutí člověka ani k zamyšlení. Palec pro tebe :yes😒br />
Můžeš popsat, co si myslel pod procedurou s COC listy? Možná to bude zajímat i jiné.
A druhá poznámka k německým dealerům. Aby byl ree😜ort možný, musí být ceny vozů dané značky na trhu levné proti cílovým trhům. To znamená, že prodejci na samotném prodeji příliš nevydělají. (mám představu o maržích dealera a zpětných bonusech od importéra, resp. provizích od leasingových společností). Takže ve výsledku z toho ten německý dealer aspoň má servisní práce, když už ne ten tenký zisk z prodeje. (věc je jiná, pokud ree😜ortuje importér samotný - o tom bys něco věděl?). Dík.
Můžeš popsat, co si myslel pod procedurou s COC listy? Možná to bude zajímat i jiné.
A druhá poznámka k německým dealerům. Aby byl ree😜ort možný, musí být ceny vozů dané značky na trhu levné proti cílovým trhům. To znamená, že prodejci na samotném prodeji příliš nevydělají. (mám představu o maržích dealera a zpětných bonusech od importéra, resp. provizích od leasingových společností). Takže ve výsledku z toho ten německý dealer aspoň má servisní práce, když už ne ten tenký zisk z prodeje. (věc je jiná, pokud ree😜ortuje importér samotný - o tom bys něco věděl?). Dík.
Na některé otázky odpověďět nemůžu... ale😒br />
COC listy obchází Škoda - přímo v MB. Jak to ale dělá konkrétně, to nevím.
Náš trh je, Humberte, extrémně konkurenční... jsme opravdu neuvěřitelně levní a zároveň dostatečně "pružní"... Dealerům se vyplatí ree😜orty proto, že pokud díky nim splní plán, obdrží od importu bonusy. Primární zisk pak nehraje roli, jde o ty dodatečně vyplácené peníze.
Cílené aktivity směrem ven se importérům v podstatě nedají dokázat, dělají je přes vybrané dealery.
A díky 😉
P.S. Kromě SDA nic jiného vlastně není... Ještě registry v jednotlivých ORP a samozřejmě seznamy vydaných COC listů na ministerstvu dopravy a spojů. Ale k těm se nikdo nedostane.
Náš trh je, Humberte, extrémně konkurenční... jsme opravdu neuvěřitelně levní a zároveň dostatečně "pružní"... Dealerům se vyplatí ree😜orty proto, že pokud díky nim splní plán, obdrží od importu bonusy. Primární zisk pak nehraje roli, jde o ty dodatečně vyplácené peníze.
Cílené aktivity směrem ven se importérům v podstatě nedají dokázat, dělají je přes vybrané dealery.
A díky 😉
P.S. Kromě SDA nic jiného vlastně není... Ještě registry v jednotlivých ORP a samozřejmě seznamy vydaných COC listů na ministerstvu dopravy a spojů. Ale k těm se nikdo nedostane.
Přesně tak. Pokud nee😜ortují, tak jsou schopni poslední kusy do plánu dát citelně pod cenou, hlavně aby prodali. Jinak by přišli o slevu a prodělali by mnohem víc. E😜ortováním si zvedneš objem, čímž si zvedneš zisky na skutečných prodejích. A i ten servis, který Humbert zmiňuje, není malá položka. Naopak, v servisu se pohybují ohromné peníze a troufám si říct, že je pro dealera ještě zajímavější než samotný prodej.
:yes:
Jak je to s legislativou, když si někdo (už reálně) koupí ree😜ortované auto? Prodejce by ho měl prodávat minimálně jako předváděčku, aby se nedopustil podvodu? Protože auto po prvním majiteli už není nové, byť třeba neujelo ani metr. Jen se ptám 😄
Jak je to s legislativou, když si někdo (už reálně) koupí ree😜ortované auto? Prodejce by ho měl prodávat minimálně jako předváděčku, aby se nedopustil podvodu? Protože auto po prvním majiteli už není nové, byť třeba neujelo ani metr. Jen se ptám 😄
Jak to, že jsou ve statistice 2x? Pokud to auto přihlásí tady, dostane techničák, tak ho vyvezou i s techničákem a už to není první registrace, ne? Nebo to dělají tak, že ho přihlásí, pak ho zase úplně odhlásí a pak ho vyvezou a tam ho přihlašujou jako nové auto? To jde? Se nekontroluje nějak výrobní číslo mezi státy? To bych ale asi chtěl po EU moc, ta se stará jen křivost banánů a podobný hovadiny.
Podle mě se vyváží jenom levné auta s oholenou výbavou, každý u nás "bojuje" o zákazníky auty za 200 000 a naopak u vyšších tříd jsou u nás ceny "luxusnější" než kdekoliv jinde v Evropě... Co Ford nevydělá na Fusionu, to se mu mnohonásobně vrátí na předraženém S-Maxu 😉 Srovnejte za kolik se dají takové "lepší" auta dovézt - i při současném mizerném kurzu Eura: [odkaz]
Obnova vozového parku, to už je větší problém, byť po cestách prokazatelně jezdí mladší auta než kolik je průměr.