Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Nejslavnější filmové honičky: 60 sekund (1974 a 2000)

10 komentářů

kubass11111
Tahle honička trvá 3/4 hodiny, a je to prostě super film, upnuty gaťe, kníry, super učesy, ale hlavně žádny efekty pez počítač, všechno dělají kaskadéři, vlastně celej film natočily kaskadéři. Prostě 70desátky jak se patří 😄. Novejch 60 sekund je slabej odvar....
Václav J.
Hlavně ten nefalšovanej zvuk mustangu je naprosto dokonalý. 😉
da_b0mb
Nedávno dávali v TV film Seven-Ups (Sedm a víc) v hlavní roli se Scheiderem. [odkaz]

A taky tam nebyla špatná honička [odkaz]
Pekelná Micinka
Hodně dobrý! :yes: :yes: :yes:
GTI
:yes:
Pekelná Micinka
Před několika dny dávali na Prima Cool tento film z roku 1971. Prvních asi 20 minut jsem na to čuměl s otevřenou hubou - to je naprostá esence automobilismu. Nádherně sejmuté záběry - obrazy a čistý zvuk osmiválce... :-!
da_b0mb
Ten bílej challenger je k sežrání... 😄
dr.biker
Jo, to je dobrej film, také jsem se díval, ten zvuk motoru…
Dodge Challenger bylo dobré auto, škoda je, že dnes se všude píše, že Challenger žije ve stínu Forda Mustanga a Chevroletu Camaro. Mě se pořád stále nejvíce líbí Dodge Challenger.
Pro připomenutí filmu: [odkaz]
kubass11111
Chalenger žije hlavně ve stínu bombastického a užasného Dodge Charger, američtější amerika ze 70sátek snad neexistuje...
Škoda že sním ve filmech vždy jezdí záporáci, viz třeba Bullit [odkaz] Každopádně je to užasné auto co má koule (obvzlášť model R/T s motorem HEMI), moje nejoblíbenější amerika 😄
Pekelná Micinka
...