Technika
Mozno to nieje az taky zly napad... Mozno im ide o to, ze sa budu predavat tie pneumatiky aj s reklamou a ti menej-majetnejsi si budu moct dovolit aj lepsie pneumatiky. Predstavte si, ako sa na nejakom Ferarite (favorite) bude vynimat napriklad nieco v tomto zmysle... [odkaz]
Preco len tuzeri?! Je v tom vidim skvelu moznost reklamy. Preco by si tam napriklad nejaka firma nomohla dat svoj nazov alebo adresu web stranky? :yes:
Tak a o ďalší gýč na prznenie áut je na svete! Stačí to nahodiť na tie super káry s bakelitovým tesco-tuningom a fešáci budú zasa o kus väčší frajeri! Hlavne ak na HTP jebne Remus-rámus s 50 centimetrovým otvorom a vrčí to jak deravá sekačka! Nuž ale, proti gustu...
Ještě pamatuji bílé pruhy na pneumatikách,bylo to docela hezké ale sebekrásnější fota na bocích kol za jízdy budou vypadat jako špinavé gumy.Nebylo by možné stejnou technologií vytvořit i bílý bok pneu.? >😁
Verim, ze zvlast v Japonsku si to zakazniky najde. Krom tech tuzingaru to ale moc diru do sveta neudela.
to bude nádhera až budou ty obrázky odrápany od obrubníků, bude se na to dívat jedna báseň >😁
já osobně mám zvýrazněné nápisy na gumách....nevím, líbí se mi to....ale co je vrchol, stím už jsem se setkal, že měl borec na své fábii zvýrazněné nápisy na gumách značky "obnova" >😁