Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Řidičem v Čečensku: Kalašnikov místo klaksonu (video)

17 komentářů

maiky81
Cecenske dementne opice. A takto dopadneme, ked sa budu rusit skoly a ludia budu coraz viac hlupejsi.
WinDiesel
Tento Tvůj příspěvek zřejmě nazačuje narůstající hloupost, nebyl o ničem, hloupý žvást. Ve Tvém případě to neznamená rušení škol, ale asi předčasné opuštění základní školy Tvojí osobou.
pumpkin
"nebyl o ničem"... ty si tiež zjavne e😜ert. 8-s
maiky81
Mas snad pocit, ze sa v civilizovanych krajinach, kde je vacsia miera vzdelanosti jazdi ako v Cecensku? Mal som na mysli Dobesovo "setrenie" na nespravnom mieste. Alebo si necital nic o dotaciach podla naplnenia tried? A pripadalo ti prirovnanie dementne opice neadekvatne k ich spravaniu na ceste?
KubikCv
Další potvrzení,že malej mozek spolu s malým šulínem = velký SUV nebo offroad >😁 >😁

Buďme rádi za Trpišovskýho....ten si následně alespoň nechá rozbít hubu >😁
WinDiesel
Jsi mimo. Mnohem agresivnější byl ten s tím samopalem a ten tedy v SUV rozhodně neseděl.
KubikCv
ten jen zastrašoval....ale Lanďák to auto vytlačil
gld
Vysvetlí mi niekto, prečo zrámovali tú bielu ladu? Však on tú kolónu nevytvoril..?

Na margo videa- krásna ukážka stavu v krajine, kde neplatí už úplne nič...len kalašnikov a hrubá sila..čakám kedy to dôjde k nám.
white label
Ty k tomu videu potřebuješ nějaké vysvětlení, máš snad pocit, že tam někdo vůbec nad něčím přemýšlel?
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
WinDiesel
K Vám už to bratři Slováci dávno dorazilo, masakrů už u Vás bylo několik. Toho sis nějak nevšiml?
gld
Teraz myslíš streľbu v devínskej alebo čo?
Cara Binieri
Jizda ze svatby...ten Zigul jim do kolony najizdel, tak dostal co proto. 😄

Aspon, ze "Vanoce po chlapsku" nezapomneli na durazne varovani i pro ceske ridice.
WinDiesel
Aha, takže lepší je nechat na sebe střílet (a potom rychle uhnout)..... Výsledek je stejný ale ty volíš střílení místo vytlačení.
Já volím nedokonalou českou demokracii před totálbordelem rusko-kavkazského východu.
KubikCv
tady to projde kamarádům kamarádů....
objekt21
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
positivemind
Ta Toyota na konci mne opravdu dostala... toho magora s kulometem nevidím jako velké drama, spíš mi přijde větší ten magor s Ladou a ten usměrňovač s Toyotou. Očividně ho musel vidět z vyššího posazu, tak ho uklidil.