Videa
maiky81
0
Cecenske dementne opice. A takto dopadneme, ked sa budu rusit skoly a ludia budu coraz viac hlupejsi.
WinDiesel
0
Tento Tvůj příspěvek zřejmě nazačuje narůstající hloupost, nebyl o ničem, hloupý žvást. Ve Tvém případě to neznamená rušení škol, ale asi předčasné opuštění základní školy Tvojí osobou.
pumpkin
0
"nebyl o ničem"... ty si tiež zjavne e😜ert. 8-s
maiky81
0
Mas snad pocit, ze sa v civilizovanych krajinach, kde je vacsia miera vzdelanosti jazdi ako v Cecensku? Mal som na mysli Dobesovo "setrenie" na nespravnom mieste. Alebo si necital nic o dotaciach podla naplnenia tried? A pripadalo ti prirovnanie dementne opice neadekvatne k ich spravaniu na ceste?
Další potvrzení,že malej mozek spolu s malým šulínem = velký SUV nebo offroad >😁 >😁
Buďme rádi za Trpišovskýho....ten si následně alespoň nechá rozbít hubu >😁
Buďme rádi za Trpišovskýho....ten si následně alespoň nechá rozbít hubu >😁
Jsi mimo. Mnohem agresivnější byl ten s tím samopalem a ten tedy v SUV rozhodně neseděl.
ten jen zastrašoval....ale Lanďák to auto vytlačil
Vysvetlí mi niekto, prečo zrámovali tú bielu ladu? Však on tú kolónu nevytvoril..?
Na margo videa- krásna ukážka stavu v krajine, kde neplatí už úplne nič...len kalašnikov a hrubá sila..čakám kedy to dôjde k nám.
Na margo videa- krásna ukážka stavu v krajine, kde neplatí už úplne nič...len kalašnikov a hrubá sila..čakám kedy to dôjde k nám.
Ty k tomu videu potřebuješ nějaké vysvětlení, máš snad pocit, že tam někdo vůbec nad něčím přemýšlel?
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
K Vám už to bratři Slováci dávno dorazilo, masakrů už u Vás bylo několik. Toho sis nějak nevšiml?
objekt21
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Ta Toyota na konci mne opravdu dostala... toho magora s kulometem nevidím jako velké drama, spíš mi přijde větší ten magor s Ladou a ten usměrňovač s Toyotou. Očividně ho musel vidět z vyššího posazu, tak ho uklidil.