Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Řidičem v Čečensku: Kalašnikov místo klaksonu (video)

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (17)
Krátké video z Čečenska naznačuje, že jízda po zdejších silnicích může představovat boj o život.

Necelou minutu dlouhé video je ukázkou bezohlednosti s jakou se pohybují řidiči po čečenských silnicích. Kromě klaksonu a nadávek zde předjíždějící k potvrzení své suverenity používá pro jistotu střelbu ze samopalu.

Skutečnost, že auto je jednou z nejúčinnějších zbraní potvrzuje řidič Toyoty Land Cruiser, který bez jakýchkoliv skrupulí usměrní bílou Ladu a nekompromisně jí vytlačí ze silnice.

Pokud máte pocit, že něco takového se u nás nemůže stát, pak stačí lehce zapátrat v paměti. Agresivita řidičů na našich silnicích rovněž není nejmenší, což dokazuje například nehoda z března 2010, kdy byla na dálnici D1 vytlačena řidička mimo vozovku nebo „trestání“ pomalu jedoucích řidičů prudce brzdícím černobílým Mercedesem-Benz ML 63 AMG.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (17)
Avatar - positivemind
29. 1. 2012 21:22
Žádný sraní
Ta Toyota na konci mne opravdu dostala... toho magora s kulometem nevidím jako velké drama, spíš mi přijde větší ten magor s Ladou a ten usměrňovač s Toyotou. Očividně ho musel vidět z vyššího posazu, tak ho uklidil.
28. 1. 2012 20:02
Re: HMM..
Mas snad pocit, ze sa v civilizovanych krajinach, kde je vacsia miera vzdelanosti jazdi ako v Cecensku? Mal som na mysli Dobesovo "setrenie" na nespravnom mieste. Alebo si necital nic o dotaciach podla naplnenia tried? A pripadalo ti prirovnanie dementne opice neadekvatne k ich spravaniu na ceste?
Avatar - pumpkin
28. 1. 2012 15:22
Re: HMM..
"nebyl o ničem"... ty si tiež zjavne expert. 8-s
28. 1. 2012 14:52
Re: SUV
Jizda ze svatby...ten Zigul jim do kolony najizdel, tak dostal co proto. :-)

Aspon, ze "Vanoce po chlapsku" nezapomneli na durazne varovani i pro ceske ridice.
Avatar - KubikCv
28. 1. 2012 14:28
Re: SUV
tady to projde kamarádům kamarádů....