Ekonomika
Je dobře, že vzpamatovává :yes: Špatný, ale je, že žije jen ze 2-3 modelů😒br />
Colt - je mimo, nezajímavé malá auto, nemá moc šancí
Lancer - sedan parádní, sportback už méně, ale stále dost povedené auto
ASX - trefa do černého, vidím jich na silnicích víc a víc, jen u 1,😁 by mohli jít s cenou o trošku níže 😉
Outlander - už je OUT, chce to rychle novou generaci
Pajero - má už svoje léta a neni tahákem, jako v 90 letech
L200 - parádní pracant, s Navarou opravdový pickup na práci.
A ptám se, kde je ten celkem úspěšný Galant ??? Střední třída v tahu :no: Btw je to jen můj názor na tuhle značku, podle mě si v Evropě kompletně rozkopala portfolio modelů stejně jako Nissan (tomu se daří lépe) a vsadila na malá auta, nižší střední, Crossovery a SUV... Co k tomu víc říci 😉
Colt - je mimo, nezajímavé malá auto, nemá moc šancí
Lancer - sedan parádní, sportback už méně, ale stále dost povedené auto
ASX - trefa do černého, vidím jich na silnicích víc a víc, jen u 1,😁 by mohli jít s cenou o trošku níže 😉
Outlander - už je OUT, chce to rychle novou generaci
Pajero - má už svoje léta a neni tahákem, jako v 90 letech
L200 - parádní pracant, s Navarou opravdový pickup na práci.
A ptám se, kde je ten celkem úspěšný Galant ??? Střední třída v tahu :no: Btw je to jen můj názor na tuhle značku, podle mě si v Evropě kompletně rozkopala portfolio modelů stejně jako Nissan (tomu se daří lépe) a vsadila na malá auta, nižší střední, Crossovery a SUV... Co k tomu víc říci 😉
Co se týče 1,8 DI-D, cena půjde dolů se zahájením výroby batříčků od Peugeotu a Citroënu, navíc podle mne existence těchto modelů trochu stlačí cenu dolů.
chce to novy colt ktory pride uz koncom roka a myslim ze dalsi uspech znacky je zaruceny
😉
V každém případě to bude zajímavé, možná by to chtělo prodlouženou verzi tak, jak to má Kaškaj.
😉
Opakovaný vtip přestává být vtipem.
Lepší by bylo opravit auto na vlastní náklady a potom vystavovat ÚČET ZA OPRAVY, ne auto propíchlé krumpáčem.
Jediné rozumné vysvětlení by bylo, kdyby to byl Áda, který zjistit, že si na rádiu nemůže naladit velmi dlouhé vlny.