Novinky
Porsche nabízí již velmi dlouho sáňky, myslím, že také v dvojím provedení. Ale design i zpracovnání je o level výš.
V ceně je také obrovský rozdíl - holt Porsche no 😄
Konečně něco pro plakátovce z Eintopf-klubu >😁
Alespoň se kluci konečně můžou vyřádit před barákem a na diskuzi daj pokoj >😒] >😒] >😁
Progresivnost designu a techniky u dřevěných sáněk pěkně drží basu s tím co VW předvádí i aut... Bravóóó >😁 😉
Alespoň se kluci konečně můžou vyřádit před barákem a na diskuzi daj pokoj >😒] >😒] >😁
Progresivnost designu a techniky u dřevěných sáněk pěkně drží basu s tím co VW předvádí i aut... Bravóóó >😁 😉
zdravy rozum
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Festovní dřevo, festovní styl. Už jsi se byl někdy podívat na kopci, kde se sáňkuje? Budeš překvapenej - Lowend jede tradičně igelitový pytle od brambor, případně poklice od kastrolů, mainstream jede pekáče a plastikové bobby, prémie sofistikované tvary na odlehčených materiálech a jak vidíš, supermainstream jede festovní dřevo. Prostě klasika.
Jak tak nahoře ovšem čtu, váhový limit mě poměrně rasantně deklasuje. Dietu odmítám, na pytlích nejezdím, nakonec mi nezbyde, než sáňkovat v prémii. Aktuálně to sedí - prémiový mráz, prémiové sáně.
BRAVO RAMPOUCH :yes:
Jak tak nahoře ovšem čtu, váhový limit mě poměrně rasantně deklasuje. Dietu odmítám, na pytlích nejezdím, nakonec mi nezbyde, než sáňkovat v prémii. Aktuálně to sedí - prémiový mráz, prémiové sáně.
BRAVO RAMPOUCH :yes:
:yes😒br />
Ja vedel, ze na nejake GTi mit budu! >😁
Ja vedel, ze na nejake GTi mit budu! >😁
V takovém případě doporučuji raději připlatit za model s "ručkou" a volantem s úžasným citem v řízení... 😉
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Pěkná sestavička, a pěkná pilotka. 😄 😉
Pilotka už bude mít v dubnu 5 let a až nebezpečně se nedá nerozmazlovat... :😉 >😒]
A co říkáš na to výkonné tuningové nezávislé topení v kufru... 😉
A co říkáš na to výkonné tuningové nezávislé topení v kufru... 😉
Mě by spíše zajímalo, jestli ty budíky na těch bobech opravdu fungují >😒]
Co by ty budíky na saních ukazovaly, leda tak rychlost a venkovní teplotu? >😒]
A nebo by mohla být verze pro dospělé, kde by byl stav paliva. Když by ukázalo, že jsi na dně, tak bys vytáhl butylku a dolil se až po hrdlo >😒] V zimě se dostatek paliva při sáňkování nesmí zanedbávat! >😁
Chlastat můžeš jen na saních bez volantu, protože (jak známo) alkohol za volant nepatří! 😉
>😒]
>😒]
Koukám, že sáňky už máš. >😁
>😁 :yes😒br />
Zapomenem já i ty
na váhové limity
Polámeme přes zimu
saně z supermainstreamu. 😉
Zapomenem já i ty
na váhové limity
Polámeme přes zimu
saně z supermainstreamu. 😉
>😁 :yes:
[odkaz] hlavne ten koniec je výživný. :yes:
je videt, ze tentokrat se redakce konecne trefila do vkusu svych ctenaru, diskuzni nadseni nezna mezi
inu svuj k svemu
inu svuj k svemu
ps: tie cierne mi zabalte dvojmo, jedny pre dceru a tie druhe pre mna, jasne ze len na jednu jazdu, kedze povolenu nosnost prekracujem 1,86x :yes: