Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Volkswagen GTI: Speciál pro zimní provoz

David Bureš
Diskuze (58)
Volkswagen si pro milovníky zimních hrátek přichystal sáňky se speciálním designem.

Německé zastoupení Volkswagenu začalo ve svém e-shopu nabízet sáňky Crazy Bob, jejichž moderní tvary se inspirovaly automobily této značky vybavené logem GTI. Pro zákazníky, které by moderní křivky neoslovily, si Volkswagen přichystal dřevěné sáňky s tradičním designem.

Saně s názvem Crazy Bob jsou vyrobené z plastu a jsou lakovány černou barvou, kterou doplňují červené detaily. Podle výrobce nabízejí při jízdě i díky své nízké hmotnosti čiré potěšení. Díky své váze je saně navíc možné lehce nést při odchodu ze sjezdovky. S jejich testováním pomohlo německé sdružení TÜV.

Sáňky však nejsou určeny pro majitele Golfu GTI, popřípadě Pola GTI, ale spíše jejich dětem. Nosnost saní totiž činí pouze 75 kilogramů. Výrobce tvrdí, že na nich mohou jezdit děti od čtyř let.

Vedle saní s moderním vzhledem nabízí Volkswagen také klasičtější sáňky. Ty jsou vyrobené ze dřeva a mají i typičtější vzhled. Jelikož je možné tyto sáňky složit, jsou také praktičtější. Dřevěné sáně jsou dlouhé 80 centimetrů a váží 5,5 kilogramu.

Dřevěné sáně od Volkswagenu jsou určeny pro děti od šesti let, jejich nosnost je 100 kilogramů, vedle samotných dětí se tak na nich bude moci případně svézt i některý z jejich rodičů.

Zájemci o sáně Crazy Bob zaplatí 64,90 euro, což v současnosti odpovídá zhruba 1.700,- Kč. Dřevěné sáňky jsou levnější, stojí 49,90 euro, tedy asi 1.300,- Kč.

Pro zákazníky, kterým současné chladné počasí vadí a myslí už na léto, pak Volkswagen jízdní kola. Na výběr jsou horská i silniční.

David Bureš
Diskuze (58)
Avatar - white label
4. 2. 2012 15:13
Re: takova volovinka a kolik radosti
To víš, tohle není článek pro "kruté kingy" tvého formátu! :*) >:-[]

P.S. Musíš se před sebou, krutokingu, cítit hodně trapně, nejen proto, že sis podobný článek vůbec přečetl, ale ještě k němu i dobrovolně přispíváš do diskuse... 8-s ;-)
4. 2. 2012 07:49
takova volovinka a kolik radosti
je videt, ze tentokrat se redakce konecne trefila do vkusu svych ctenaru, diskuzni nadseni nezna mezi
inu svuj k svemu
Avatar - white label
4. 2. 2012 01:56
Re: RAMPOUCH GTI
Musíme si ho letos dobře hlídat, asi mu na všechny ty monosmajlíky odpovím stejně... >:D
Avatar - white label
4. 2. 2012 01:53
Re: RAMPOUCH GTI
Jak vidíš, koupil jsem si k nim už i to auto... >:-[]
Avatar - Ronault.
3. 2. 2012 20:02
Re: RAMPOUCH GTI
To se ti ty příspěvky rychle kupí, chceš nás s WL letos trumfnout, co? >:-[]