Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Jaguar XJ220: Hliníková střela slaví 20 let

9 komentářů

blowiik
Opravdovej "kus auta" a pro mě asi nejkrásnější supersport, kterej kdy vznikl.... :yes:
Pamatuju si, že model xj220 v poměru 1:12 od Maista jsem dostal někdy kolem roku 1995 nebo 1997 k vánocům.... Doteďka, když na něj v obejváku kouknu, divim se, jak je vymakanej 😄

ps. Ano, opravdu si v obýváku vystavuju modely aut -> přítelkyně to neskutečně nesnáší. Navíc na nich má zakázáno utírat prach, aby něco neulomila, takže si je hadříkem šušnim sám. A co je nejlepší? Že pak můžu konstatovat, že se podílím na "domácích pracích".
Dinar
Nesnáším serepatičky na poličkách, ale jednu výjimku jsem v tomto směru udělal, na polici nad barem v obýváku se vyhřívá a oprašována hrdě stojí červená esence motorismu, Porsche 356 cabrio (1:24). 😄 😉
blowiik
jojo to já taky... mám rád čistý řešení, ale výjimku tvořej právě tři modely v obejváku... dva jsou 1:24 a jsou víceméně pro moje oko... a pak právě ten Jaguár, ten je teda ale vidět pořádně, ono 1:12 už je docela macek 😄
Dinar
To jo, a jinak taky souhlas, tohle auto byl od Jaguaru skutečný Počin. Z času na čas je dobré, když automobilka vyrobí nějaký model vzešlý z čirého zanícení svých konstruktérů. 😉
CHerokee
Kdo má rád auta sbírá modýlky. Já mám v pracovnu laděnou do Fordu Mustang (asi 25 modýlků 1:1😄. Ložnici do Jaguaru (16 modelů) a obyvák je věnovám Mercedesu. Garáž pak značce Harley Davidson. K tomu patří polštáře s logy atp. A i když přítelkyně remcá, tak ví, že dřív než tyto modely by šla z domu ona.
Sleeper
Pánové, oproti vám mám tedy zlatou ženu a budu si jí hýčkat i nadále. Ona mě v mém koníčku ještě podporuje... 😄
Pekelná Micinka
No jo, tak paromobily... >😁 >😒]
Sleeper
Sbírám i benzinová auta 😄 [odkaz] [odkaz] [odkaz] 😄
Pekelná Micinka
:yes: