Ekonomika
Ten nový BiTurbo dvoulitr: [odkaz] jede slušně, navíc je Insignia pode DEKRA nejméně poruchové auto: [odkaz] a každý kdo má živnosťák má nárok na fleetovou slevu a ušetří další desetitisíce...
Takže češi si samozřejmě radši koupí SuperBé 😄
Takže češi si samozřejmě radši koupí SuperBé 😄
nejméne poruchové auto, za 3 dni ich odťahovka v okolí odtiahla 20, jedna z toho moja. Po 5000km menené brzdové kotúče. Materiály vnútri sú otrasné, tenké vŕzgavé plasty, ťažké ako krava 1,82 tony pri ST. Poznám x nespokojných majiteľov. Rečičky o BiTurbe sú fajn, ale aká bude realita a poruchovosť.
Fleetová zľava sa dáva v ČR aj bez "živnosťáku" aj na jedno auto.
Jediné čo tomu autu nemožno vytknúť, je design.
Fleetová zľava sa dáva v ČR aj bez "živnosťáku" aj na jedno auto.
Jediné čo tomu autu nemožno vytknúť, je design.
JO JO 20ks, Insignií z okolí a ty asi bydlíš ve skladu Opelu.. hahaha.. mě teda nic nevrže, kotouče mi drží, 5tis km je asi pěkná kravina viď.. ty asi pracuješ někde v prodeji u Škodovky.. to je závist.. ale s tím asi nic neuděláš..
Jsou tam zkušenosti majitelů.Někteří ji i kvůli problémům prodali.
Bez Flex-Ride je to v pohodě,ale ten je u 4x4 je standartně. 8-s
4x4 u Insignie jde i s manuálem,za automat je příplatek 50 000 Kč.
Ještě k té zvýšené spotřebě - pokud půjdeš po benzínu, tak ta spotřeba určitě bude vyšší oproti konkurenci, ale zas ne tolik. Pokud po naftě, tak bude možná i menší, protože ten Subarudiesel je v tomhle ohledu opravdu špička. Kromě MPSa mám ještě Forestra v naftě, jezdí s tím manželka a spotřeba dlouhodobě cca 6,3l, při dálce (Francie - lyže) dokonce 5,7 s boxem na střeše. To je podle mě na SUV s permanentním 4x4 špičková hodnota. A to Legacy bude mít ještě nějakou tu desetinku k dobru ...
Maximálně by to mohlo vadit, když to najednou zabere v zatáčce, popř. v obtížnějším terénu.
Já chtěl hlavně podotknout, že konkrétně Legacy nemusí mít vyšší spotřebu jak auto s Haldexem, dokonce může mít i spotřebu nižší. On i ten Haldex něco váží, v současné generaci dokonce i permanentně malou část výkonu přenáší. Špičkový motor může dělat opravdu hodně.