Novinky
Asi ne, ale úsměv má podobný >😁 Teď vážně, vypadá docela dobře až na ten úsměv od ucha k uchu 😉 Pěkný zadek auta, zajímavé tvary z boku. Jen vnitřek se mi nelíbí, obvzláště ty "chromované" plasty :no:
Je to humus... Pretiahnutý humus so zabudovanými svetlami Giulietty na zadku... O 2 roky to bude nutne potrebovať facelift....
Proboha to korejci neumí vyrobit nějaký pěknější volant? To je ještě horší než ten v Octavce :no:
ne neumí, je opravdu děsný... btw co máš proti volantu v Octávce? Já s ním problém nemám... 😉
No, vadí mi jak vypadá, osobně se mi ty 4-ramenný volanty nelíbí. A na můj vkus má ten volant moc tenkej věnec.
Rozhodne by si, co se tyce exterieru, polepsil😊
tohle auto muselo jistě pozbírat spoustu designových cen, nevíte někdo jaké? 😄 😉
Počkej až přijde inscest, on ti to sem nakopíruje všechno. Věřím, že pokud to auto získalo cenu za nejhezčí držák SPZ v Ugandě, tak to sem natapetuje.
Trapas je, že když jiný jouda půl roku vkuse tapetoval něco o motoru roku tak ti to nevadilo... Dvojí metr...
Jo, myslim to vazne :-! 😄
ked sa to ale predava iba v USA tak zrazu to auto cechom chyba 😉 divneeeee ale tak to je
[odkaz]