Ekonomika
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářePeugeot 3008 1,6 THP: 5 kW navíc a Euro 5 za stejnou cenu (od 569.900,- Kč)
12 komentářů
salamoon
na toto auto je potreba sa dlllllho pozerat,aby clovek odcenil jeho dizajn :yes😒br />
nieje to nic prvoplanove,ale je to originalne,mohutne,a pre mna velmi pekne.
ako kombinacia tried,tak exterier,a interier je klasika peugeot-teda spica. :yes😒br />
hned by som bral jeden s 1.6 150k dieslom
nieje to nic prvoplanove,ale je to originalne,mohutne,a pre mna velmi pekne.
ako kombinacia tried,tak exterier,a interier je klasika peugeot-teda spica. :yes😒br />
hned by som bral jeden s 1.6 150k dieslom
To auto je naopak prvoplánově líbivé. A i interiér je klasika Peugeot - kýč jak od kolotoče.
Mě se to líbí převelice - u Domanskýho ve Zdibech měli černou, na velkých 18" kolech, s HUD a dalšími vymoženostmi.. Předek je pro mě úplně ok, nebude rychle stárnout, protože mu ten "úsměv" trochu zatrhli.. Zadek je z bočního zadního pohledu docela těžkej, ale zvláštní tvar světel to celkem úspěšně maskuje.
To pravý ořechový je ale uvnitř. Výborná sedadla, kvalitní materiály, všechno festovně drží pohromadě... Vadí mi středový tunel, díky kterýmu si nemůžu volně hovět s pravou nohou. Netlačí a není to nepříjemný, jako třeba v Roomsteru (tam je to úděsná tortura, protože ve svém autě se pohodlně rozvalím), ale jinak za 1*.
Výborná je středová studna (schránka s gigantickým a klimatizovaným úložným prostorem), která pojme snad přes dvacet litrů.. čehokoliv.
Dobrá poloha za volantem, dost místa i vzadu... Jak říkám, mě se to líbí. Zatím jsem 3008 neřídil, ale zajímá mě to. Jestli odstranili klasickou nectnost jejich tuhý zadní nápravy (nedůstojný bouchání na nerovnostech), tak z mého pohledu nemá 3008 chybu. THP nebo automat s dieselem, obojí bude pěkná mela 😉
Pežerun... >😒] :yes:
Až trochu zkorigují ceny, tak může být pro lidi zajímavá volba ke kompaktům. Takhle zatím za cenu střední třídy nevidím jediný důvod, proč místo toho radši nekoupit střední třídu.