Novinky
... tohle se přesně stalo modelu SL. Děs a hrůza. Jinak to říct nelze.
je to rovnako ako mensie SLK uplne neforemne a nevyvazene... Ta ich nova velka agresivna maska s megahviezdou uprostred (B, CL, CLS, SL, SLK) sa ku konzervativnemu mercedesu vobec nehodi. Skoda, lebo design je jedinou vadou na inak perfektnych autach.
Patříš k minoritě, co má názor jako ty. Mercedes už dávno nejde cestou konzervativní. To si uchovaly pouze některé řady, jako E a S klasse.
Kupodivu se mi to líbí. Není to úplná pecka, ale líbí se mi to.
Hodnotím to úplně stejně, akle já nejsem objektivní. :yes: Jsem zvědavý, až si ho prohlídnu zblízka.
..jedete do (řeknu to "ošklivě" česky) Ženevy? 😉
Obávám se, že letos mi to práce neumožní 😒. Třeba vyjde Frankfurt....
Nove SL mi pride nejakym sposobom neforemne a nevyvazene. Posobi opticky tazsie nez predchadzajuca generacia hoci je tomu opak. To podciarkuje este verzia AMG. Uz z dialky by malo kricat ´´pozri na mna zozeriem ta! ´´, ale nie je tomu tak. Nebyt 4 ciernych dier v difuzore tak si nikto nevsimne rozdiel medzi 500 vs 63. Nemecka nenapadnost je fajn ale asi nie u auta kde si mozete vybrat conti,dbs,xkr. Ale co ma najviac zaujalo su spojlery ci uz predny, bocne listy alebo na kufri, vsetky vyzeraju ako prilepene a navyse. Jasne maju svoju funkcnost ale vzhladovo neladia. Nevravim a ani nemam rad audi, ale pri modeloch RS su tieto doplnkove otvory na chladenie a lizatka a etc. v jednom celku. Tvoria akymsi sposobom homogenne auto kde je hmota inak vytvarovana ale nie dolepena. Je to skoda,mam rad MB ale nove SL sa mi nedostalo pod kozu.
Jako malou pihu na kráse (charakteru) vnímám konec 6.3 V8