Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mercedes-Benz SL 63 AMG: Nová generace představena při testech F1

17 komentářů

white label
Tak bacha aby neskončil někde v SEXSHOPU (v lepším případě), nedej bože na E55 (tím ovšem nemyslím určitý MB třídy E). >😒]
Hammunasakra
Docela ANO 😉
PS: A na Buřtíka jdou pomalu "nakupovací choutky" 😄
white label
Já asi jo, a ty, máš to kousek ne? 😉
white label
Je sudý rok, takže na podzim je jako obvykle Paříž, Frankfurt zase až příští rok na podzim... 😉
CHerokee
Obávám se, že letos mi to práce neumožní 😒. Třeba vyjde Frankfurt....
Hammunasakra
..jedete do (řeknu to "ošklivě" česky) Ženevy? 😉
CHerokee
Hodnotím to úplně stejně, akle já nejsem objektivní. :yes: Jsem zvědavý, až si ho prohlídnu zblízka.
Mig_35
Kupodivu se mi to líbí. Není to úplná pecka, ale líbí se mi to.
figurka
Ne. Dovolil jsem si rozšafnější formu, aby trochu odvedl pozornost od mé nepřesnosti. >😁
white label
"Áno,...? Dnes píšeš ze Slovenska? >😒]
CHerokee
Patříš k minoritě, co má názor jako ty. Mercedes už dávno nejde cestou konzervativní. To si uchovaly pouze některé řady, jako E a S klasse.
soobik
je to rovnako ako mensie SLK uplne neforemne a nevyvazene... Ta ich nova velka agresivna maska s megahviezdou uprostred (B, CL, CLS, SL, SLK) sa ku konzervativnemu mercedesu vobec nehodi. Skoda, lebo design je jedinou vadou na inak perfektnych autach.
hijack
Nove SL mi pride nejakym sposobom neforemne a nevyvazene. Posobi opticky tazsie nez predchadzajuca generacia hoci je tomu opak. To podciarkuje este verzia AMG. Uz z dialky by malo kricat ´´pozri na mna zozeriem ta! ´´, ale nie je tomu tak. Nebyt 4 ciernych dier v difuzore tak si nikto nevsimne rozdiel medzi 500 vs 63. Nemecka nenapadnost je fajn ale asi nie u auta kde si mozete vybrat conti,dbs,xkr. Ale co ma najviac zaujalo su spojlery ci uz predny, bocne listy alebo na kufri, vsetky vyzeraju ako prilepene a navyse. Jasne maju svoju funkcnost ale vzhladovo neladia. Nevravim a ani nemam rad audi, ale pri modeloch RS su tieto doplnkove otvory na chladenie a lizatka a etc. v jednom celku. Tvoria akymsi sposobom homogenne auto kde je hmota inak vytvarovana ale nie dolepena. Je to skoda,mam rad MB ale nove SL sa mi nedostalo pod kozu.
Johny.Rico
... tohle se přesně stalo modelu SL. Děs a hrůza. Jinak to říct nelze.
figurka
Áno, to označení 63 mne neustále mate.
talio2
byl to 6,2 V8..
figurka
Za toto nelze než Mercedesu jinak, než :yes: :yes:
Jako malou pihu na kráse (charakteru) vnímám konec 6.3 V8