Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Video: Renault Kangoo Z.E. – Kompaktní dodávka na elektřinu

7 komentářů

ryccardo
100 km/h za 20,3 sekundy. Díky to mi stačí, další parametry vědět nepotřebuju. To musí být docela o život jezdit s takovým šnekem.
IPace
problem je, ze se uvadi zrychleni 0-100, to je u elektromobilu vpodstate nic nerikajici udaj, kor u auta urcenem pro mestsky provoz kde se v lepsim pripade to auto podiva nekam k 80 v hodine, jiz udavana maximalka rozumnemu napovi, ze to nebude dalnicni kuryr 😉

meli by spise udavat treba 0-50 nebo 0-60, kde to u elektromobilu nijak spatne neni a pri stejnych vykonech motoru by jim lecjake auto s benzinakem/naftou mohlo zavidet 😄
dr.biker
Přesně tak, akcelerace je u elektromobilů velice dobrá, mě osobně akcelerace Peugeotu IOn hodně překvapila.
Jinak tato elektrododávka je určená do městského a příměstského provozu, kde se často řidič nedostane k vyšší cestovní rychlosti jak 60 km/h. A do této rychlosti auto akceleruje bezvadně. A kdo si pořídí elektromobil, tak není žádný závodník, bude se snažit jezdit ekonomicky, aby dojel co nejdál, přeci nebude zkoušet zrychlení z 0 na 100 km/h s dodávkou, na to tu máme přeci jiné auta, třeba hot-hatch...
kyklop
pozri si zrychlenie podobne velkych nakladakov so zakladnymi motormi (cca 55kW) a zistis, ze tato hodnota je s tymto elektromobilom porovnatelna 😉
Ronault.
Uvědom si, co je to za auto a k čemu to má sloužit. Příště budeme vytýkat zrychlení třeba bagru, ne?
kyklop
bagru a inym polnohospodarskym strojom >😁
ryccardo
no co tak pamatuju tak se tu výtýkalo zrychlení (a zdaleka ne tak strašný) i jiným autům namátkou Fabce HTP, Citigo. A tady je najednou hodnota přes 20 vteřin v pohodě. Jak tu ale někdo psal zajímalo by mě za jak dlouho to udělá 0-60, ale žádný zázračný číslo bych nečekal.