Testy
To je pro všechny garážový onanisty a kluky z plakátu, kteří by si ve svý pomýlenosti snad mysleli, že je to obyčejnej o cenťák zvedlej pašák s haldexem!!! Takhle ne, hoši, tohle je supr meinstrýmová hypr prémie pro ty, co věděj!!! Co maj vodžito!!!
Tak jest.... 😄
PS: ale v realite po usednuti do nove A6, clovek zjisti, kde je ta premie 😉 a trochu jina liga...ve vsem.
PS: ale v realite po usednuti do nove A6, clovek zjisti, kde je ta premie 😉 a trochu jina liga...ve vsem.
I takhle by to neznalý člověk mohl napsat. Ale jinak má Alltrack naprosto odlišný podvozek od pružin a tlumičů až po silentbloky. Z toho vyplývá jiný dojem z řízení. Za mě je to povedený auto. Na kočičí hlavy či tramvajový koleje - ideál.
😄 ..jízdně není Alltrack oproti Passat Variant jiný .. větší nepohodlí posádka ucítí na větších výmolech .. v zatáčkách je cítit vyšší stavba vozu, náklony jsou větší než u Variantu. Ve vysokých rychlostech nad 180 km/h (tak "ve VYSOKÝCH rychlostech", nebo "nad 180 km/h? 😉 ) ztrácí Alltrack jistotu a rád s zavlní..
"Za mě je to povedený auto" JOSSALITO 😄
"Za mě je to povedený auto" JOSSALITO 😄
Asi popisuješ svý auto, co? :-!
Ale KDEPAK - cituji z textu na auto.cz 😄
(o vw Passat ALLTRACKu 😉
PS: NEvím jestli má Alltrack (oproti Passat Variant) opravdu JINÉ silentbloky, jiné tlumiče a jiné pružiny - ale JINAK zdá se NEjezdí..
..no vlastně ano (ještě) o trochu HŮŘe 😄
(o vw Passat ALLTRACKu 😉
PS: NEvím jestli má Alltrack (oproti Passat Variant) opravdu JINÉ silentbloky, jiné tlumiče a jiné pružiny - ale JINAK zdá se NEjezdí..
..no vlastně ano (ještě) o trochu HŮŘe 😄
Byť ráda, že to nesrovnali s tou tvou houpavou loďkou s tupým řízením. :-!
Slyšela jsem že nějaké CITROËNy s hydraulikou byly houpavé - ale jak to víte vy, když tou dobou v československu byl ještě komunismus...? 😉
No nic, užij si svou schízu. Nazdar. :-!
Možná byste mohl trochu "aktualizovat data" = přečíst si alespoň to co píší na auto.cz 😉
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
A ty bud rád, že to nesrovnávali třeeeeeba s toyotou.... 😉 Už víme jak takový srovnání dopadaj >😒]
Copak má toyota takovoudle oplastovanou čtyřkolku? 😲
Né, to bylo jen takový rejpnutí v souvislosti s porovnávacím testem co tu nedávno byl publikován.... 😄
Rýpeš... akorát do sebe...
Pokud si to tak pochopil....tak potom se nedivim tvým ostatním příspěvkům... 😄
Chceš být vtipnej, ale nejsi. Jsi trpaný. To je celý.
Možná máš na to při svém věku/inteligenci právo, já ti za to ale palce dávat nebudu.
Možná máš na to při svém věku/inteligenci právo, já ti za to ale palce dávat nebudu.
Nesnažím se být vtipný, ale je trapný jak tu fanaticky obhajuješ jeden produkt způsobem jakého by nebylo hodno snad ani Enzo. Na hloupý příspěvky přece nemužeš čekat inteligentní reakce..Už jen že si myslíš že tu čekám na nějaký tvý palce...I ty jeden šprýmaři.. >😁 A víš co? ja ti palce dám..a hned tři pro hezčí den... :yes: :yes: :yes:
Myslíš velmi vyrovnaně, nebo jsi četl jen nadpis a konec... 😉 >😒]
Zkus i jiné srovnávačky tohoto páru a budež možná hodně překvapený. 😄
Zkus i jiné srovnávačky tohoto páru a budež možná hodně překvapený. 😄
Vezmu si z tvého příspěvku jen to pozitivní a proti ti děkuju za kompliment.. >😒]
Jak ti polichotil, kdyz napsal ze myslis, co?
Uz ti to driv nekdo rek?
Uz ti to driv nekdo rek?
Neplet se do rozhovoru dospělých ty "entito"...
Mně to přijde napsaný jasně, pokud to nechápeš, co já s tim??.. ;-\
Mně to přijde napsaný jasně, pokud to nechápeš, co já s tim??.. ;-\
Je velice úsměvné jak moc se snaží VW napodobovat své koncernové bratříčky😊)) I když každy kdo se s tímto vozem projede má pocit kvalitně postaveného vozu, ale pouze do té doby, než příjdou problémy a pak se člověk nestačí divit kolik vlasně stojí obyčejný LIDOVÝ vůz a napodobenina svého bratra (AUDI). Jen pomatenec nemůže tuto skutečnost vidět. Je škoda, že tonto vůz se bude prodávat, i když je to impotentní vozidlo, které si koupí pouze člověk neznalý aut. Zapálený člověk, který je nadšený řidič volí MONDEO!!!!!Škoda jen je že nás. které baví řízení je méně😊))Ale my všichni ostatní víme jak se na lopatě sedí!!!!!!!!!!!!!!! >😒] >😒] :-! >😁 >😁 >😁
BROVO FORD BRAVO :yes: :yes: :yes:
BROVO FORD BRAVO :yes: :yes: :yes:
Jako vtip dobry...ale Mondeo to take neni zadna vyhra.
PS: stary Passat byla hruza, ale ty nove, jsou OK, tedy alespon co maji znami...dnes uz je to spis kus od kusu.
PS: stary Passat byla hruza, ale ty nove, jsou OK, tedy alespon co maji znami...dnes uz je to spis kus od kusu.
Hele nesouhlasím, sedni si do Mondea 2.2 147 KW ve výbavě titan a pak se sedni do passata 2.0 TDI HIGHTLINE😊)))nebo jak se ta výbava nevýbava jmenuje😊)) Projeď se a pak mi řekni (napiš) 😉
Že bych zrovna 2.2 147 kW doporučoval "zapáleným lidem a nadšeným řidičům", to tedy říct nemůžu. Chápeš, že Mondeo samo o sobě již dost přerostlé a těžké dostane s tímhle dieselem další ránu, nota bene když charakter toho motoru ve spojení s manuálem není žádná výhra ? Věř, že vím o čem píšu.
Jestli chceš pohodlí a nadbytek výkonu, okořeněné dostatečnou prostorností a velmi dobrými jízdními vlastnostmi, pak jsi u Mondea s tímhle motorem a pokud možno automatem na správné adrese. Na nějakou sportovnost rovnou zapomeň...
Jestli chceš pohodlí a nadbytek výkonu, okořeněné dostatečnou prostorností a velmi dobrými jízdními vlastnostmi, pak jsi u Mondea s tímhle motorem a pokud možno automatem na správné adrese. Na nějakou sportovnost rovnou zapomeň...
Mne to jizdne prislo jeste docela dobre, az na to ze se mi zdalo, ze se to Mondeo kroutilo vice jak stara generace, ale co mne zarazilo, totalne tvrdy podvozek na sedmnactkach, to bych ja nedal, tlouklo to poradne na kazde dire. Takze u Mondea bych ja nevyzdvihoval zrovna pohodlnou jizdu. Po usednuti do nove A6 a na osmnactkach (vim ze je to jina liga), to je jak ridit uplne neco jineho, lehkost, sedi, pohodli uplne jinde...hodne lidi pise, ze jsou to vyhozene prachy, ale ja bych to dal, ten rozdil ve zpracovani i jizde tam opravdu je a dost znacny.
Tady si dovolím nesouhlasit. Ale srovnávat prosím v rámci třídy, nová A6 pro mě není jiná liga ale úplně jinej sport 😉 . U Mondea na 17" se o "totálně tvrdém" podvozku vůbec nedá mluvit. Naopak bez výhrad musím z vlastní zkušenosti přitakávat všem testům, které zdůrazňují poměrně vyjímečné sladění pohodlného podvozku při zachování nadprůměrné agility. Znovu opakuji, v rámci třídy, nepřesedám do Mondea z prémiový vyšší střední. 😉
Souhlas, aktuální Mondeo (po faceliftu) na 17" kolech nemá s komfortem podvozku (v rámci své třídy) problém.
Taky mne to prekvapilo, ale snad nemel tlumice ko, auto melo jen 20 tisic najeto, byl to 2.0 diesel. Pak jedine, ze by to byly gumy (zimni), pravda je, ze jsem jel jen to jedno a totalne mne to odradilo. Stary model mne prisel podvozkove mnohem lepsi, ve vsem. Ale i on rikal, ze jich projel vic, nez si ho koupil (mel i stare) a tvrdsi proti starsimu je. Pry mnohem lepsi bylo na adaptivnich tlumicich, ze to byl rozdil, ale zase v servise mu rekli, ze jsou strasne poruchove a meni se i po 30 tisicich, at si je nebere. Az projedu to po faceliftu, tak to treba vezmu zpet 😉 I kdyz to uz bude mozna nove a u toho Ford pise, ze ma podvozek jako BMW, tak to se FAKT TESIM >😁
"Zapálený člověk a nadšený řidič volí MONDEO!!!Škoda jen je že nás. které baví řízení je méně:"
>😒] >😁 :yes:
Já to říkám furt, že to MONDEO je vlastně první velkoprostorový supersport na světě..., pro nadšené a zapálené řidiče! :😉 >😁
>😒] >😁 :yes:
Já to říkám furt, že to MONDEO je vlastně první velkoprostorový supersport na světě..., pro nadšené a zapálené řidiče! :😉 >😁
>😁 :yes:
Jestli je nějaké NEBE, a mají tam i auta, tak tam určitě jezdí zápálení řidičí (v čele s Janem Palachem a Zajícem) výhradně Mondea... 😲 😉
A první byl mistr HUS😊)) Hele, že ty taky onanýruješ s GTI a nosíte s GTI stejný tepláky ADIDAS v kapse s mobilem NOKIA NEBO ŽE BY APPLE >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
Jan Hus zřejmě neměl řidičák... 😉
Jestli máš Adidas/Nike, nebo Nokia/Apple je celkem jedno, ale vnímat Mondeo, jako auto pro zapálené lidi/nadšené řidiče, tak to už je slušná diagnóza i pro uživatele jiných neautomobilových webů. ˇ
Na co vlastně potřebujeme všechny ty sportovní vozy (od HH až po SS), když tu máme úžasné a dostupné MONDEO, navíc s bonusem praktické prostornosti?
Nadšení řidiči MONDEA všech zemí, spojte se! >😁
Jestli máš Adidas/Nike, nebo Nokia/Apple je celkem jedno, ale vnímat Mondeo, jako auto pro zapálené lidi/nadšené řidiče, tak to už je slušná diagnóza i pro uživatele jiných neautomobilových webů. ˇ
Na co vlastně potřebujeme všechny ty sportovní vozy (od HH až po SS), když tu máme úžasné a dostupné MONDEO, navíc s bonusem praktické prostornosti?
Nadšení řidiči MONDEA všech zemí, spojte se! >😁
Ja bych misto "spojte se" aplikoval spise tu hlasku z Pelisku, ale kdyz myslis 😄
Tak mě tu máš.... S kým se mám "spojit" ? 😉 >😁
S nudnými ovcovitýni šoféry koncernových rádobyhothatchů... 😲 >😁
S těma už těžko, neboť dávno zemřeli nudou přímo v interiéru svého rádobyhothatche...zatímco já zapáleně a nadšeně, téměř rozjásaně řežu zatáčku za zatáčkou. >😁 >😒]
Jj, něklteří zemřeli nudou a jiní se ulízalí palubky k smrti... 8-s >😁
>😁 >😁 :yes😒br />
Hrozná smrt...
Hrozná smrt...
Jj, taky co ti budu ("po smrti") vykládat, že... >😁
Jen se nedělej, [odkaz] tady ses docela rozepsal a ještě navíc sis dost přivlastnil společnou tvorbu. Dohodli jsme se, že to vydáme pod jménem Raymond A Woody, ne ? >😁 >😒]
Řeknu vám "tajemstvwí".. 😐
..ZAPÁLENÝ člověk a NADŠENÝ řidič NEvolí Ford Monde.. 😉
..a už VŮBEC NE vw Passat.. 😄
..a už ABSOLUTNĚ NE(připadá v ůvahu) vw Passat Alltrack >😒]
..ZAPÁLENÝ člověk a NADŠENÝ řidič NEvolí Ford Monde.. 😉
..a už VŮBEC NE vw Passat.. 😄
..a už ABSOLUTNĚ NE(připadá v ůvahu) vw Passat Alltrack >😒]
..a už ToTáLnĚ ABSOLUTNĚ NE(připadá v ůvahu) takový Citroen C5... >😁
Zapálený a nadšený řidič totiž obvykle logicky nevolí sedan/lifback/kombi ve středním meinstreamu, ale loví raději jinde... 😉
Zapálený a nadšený řidič totiž obvykle logicky nevolí sedan/lifback/kombi ve středním meinstreamu, ale loví raději jinde... 😉
a ani tie gycove farebne doplnky mu nepomohli 😉 skor naopak, takuto impotentnu hrozu by som nechcel kazdy den stretavat rano pred barakom :yes:
Utrapříznivec H/K káže proti údajnému kýči, a přitom se tu ke kýči několikrát denně sám "modlí"... >😒]
...tak to mas smulu, protoze v prodejich, ac mu moc nefandim, zatlaci ten tvuj hjundee do zeme 😉
Předně, aktuální passat sedan v černé metalíze na přiměřeně velkých kolech je náramnej fešák :yes😒br />
Ale časem se mi v jakékoliv jiné verzi a barvě (násobně nelichotivě platí pro mutaci CC) jeví jako... standardní standard. Tedy co se designové stránky týče, techniku netřeba sporovat, protože na svou třídu a standardní mainstream představuje rozhodně nadstandard.
Žijeme v instantní době, kdy stačí představu v prášku zalít horkou vodou a máme tu... Alltrack. Je zdravý, bez glutamátů, zasytí, neuškodí... stojí majlant, ale budeš "in" 😄
Takže když si ten Alltrack prohlížím [odkaz] , nevzbuzuje u mě nic. Prostě nic, pro co by stálo za to dívat se déle, než je nezbytně nutné na přechodu pro chodce...
Na zrychlení tepu a zpomalení kroku (na tom přechodu pro chodce) je tu v této třídě někdo úplně, ale úplně jiný: [odkaz]
😉 :yes:
Ale časem se mi v jakékoliv jiné verzi a barvě (násobně nelichotivě platí pro mutaci CC) jeví jako... standardní standard. Tedy co se designové stránky týče, techniku netřeba sporovat, protože na svou třídu a standardní mainstream představuje rozhodně nadstandard.
Žijeme v instantní době, kdy stačí představu v prášku zalít horkou vodou a máme tu... Alltrack. Je zdravý, bez glutamátů, zasytí, neuškodí... stojí majlant, ale budeš "in" 😄
Takže když si ten Alltrack prohlížím [odkaz] , nevzbuzuje u mě nic. Prostě nic, pro co by stálo za to dívat se déle, než je nezbytně nutné na přechodu pro chodce...
Na zrychlení tepu a zpomalení kroku (na tom přechodu pro chodce) je tu v této třídě někdo úplně, ale úplně jiný: [odkaz]
😉 :yes:
Jojo, kdyz jede 508, lidi na prechodu radeji zpomali, nez by se nechali prejet frustrovanym kapitanem hybridniho parniku....
Na místě je otázka, proč by si někdo kupoval auto, z kterého je frustrovaný ? Obzvlášť když už se pohybujeme v poněkud vyšších cenových hladinách.
Ne, že bych v tomto případě s mariachiem zcela souhlasil, ale on přece nepíše, že dotyčný by byl frustrovaný zrovna ze svého auta, spíš z něčeh👋čehokoli ze svého života...
Kupec 508RXH je frustrát...zatímco řidič Passatu Alltrack je naprosto vyrovnaným, dalo by se říct prémiovým člověkem? Nebo jak si to mám vysvětlit?
Zrovna od Tebe bych nečekal, že budeš s podobnou blbostí (sice ne zcela, ale...) souhlasit.
Zrovna od Tebe bych nečekal, že budeš s podobnou blbostí (sice ne zcela, ale...) souhlasit.
Umíš číst? "Ne, že bych v tomto případě s mariachiem zcela souhlasil..."
Připadá ti to snad jako souhlas??? 8-s 😉
Připadá ti to snad jako souhlas??? 8-s 😉
Číst umím.
Taky jsem tam napsal takovou vsuvku...jen mě zajímalo, jakou spojitost má nákup 508 s nějakými deprivacemi. 😉
Za stejné výroky některé členy komentariátu doslova pranýřujete (ne, že by si to Koreafans nezasloužili). >😒]
Taky jsem tam napsal takovou vsuvku...jen mě zajímalo, jakou spojitost má nákup 508 s nějakými deprivacemi. 😉
Za stejné výroky některé členy komentariátu doslova pranýřujete (ne, že by si to Koreafans nezasloužili). >😒]
Právě s tou zobecněnou spojitostí mezi stavem duše/mysli majitele a jeho konkrétní značkou/typem vozu (tady už poměrně tradičně) nesouhlasím...
OK, pro mě výrok "ne zcela souhlasím" znamená "myslím si to taky, ale nechci to říct naplno".
Dva semestry diskusního a rétorického semináře se na člověku podepíší. 😄
Dva semestry diskusního a rétorického semináře se na člověku podepíší. 😄
S jakou blbostí, nekoukej na ty kolem, na sebe se podívej, jdi do své garáže a otevři vrata. Co myslíš, že tam najdeš? Sebe. Nebo se domníváš, že bys tam měl najít souseda? 😄 Jsi než to, co tvůj vůz. Přesně a dokonale.
Nespatřuju rozdíl mezi oplastovaným Francouzem s hnusnými LEDkami a oplastovaným Němcem s hnusným chromem.
Motivy nákupu chápu, ale jdou zcela mimo mě.
V garáži jsem našel studenta, takže to holt platí. 😄
PS: Octavii to ve Scoutu sluší.
Motivy nákupu chápu, ale jdou zcela mimo mě.
V garáži jsem našel studenta, takže to holt platí. 😄
PS: Octavii to ve Scoutu sluší.
Studenta? Studuješ? 😄 Bravo, to se cení. Vyraž tedy do garáže tak tři čtyři roky po ukončení studií, pak napiš cos tam našel... 😉
Jo, ber Octavii scouta, budeš na silnici za machra, překrásné, doslova překrásné auto.
P.S. Pozor, ten Němec právě o ten chrom přišel, má tam dole vpředu dokonalou partii, a moc mu to v ní sluší. Neříkám, že je to volvo :yes: ale volvo také není supermainstream. V (super)mainstreamu je horní Passat bez konkurence.
Jo, ber Octavii scouta, budeš na silnici za machra, překrásné, doslova překrásné auto.
P.S. Pozor, ten Němec právě o ten chrom přišel, má tam dole vpředu dokonalou partii, a moc mu to v ní sluší. Neříkám, že je to volvo :yes: ale volvo také není supermainstream. V (super)mainstreamu je horní Passat bez konkurence.
Jo jo, studuju, vydělávám, bohužel na nové si do inženýra nenašetřím a bez práce na úvazek se mi ve showroomu vysmějou.
Holt středoškoláci mají náskok, my to budem dohánět za dva roky.
Pro mě je v dnešní době chrom kdekoli esteticky absolutně nepřijatelným (s vyjímkou exklusivních vozů a držáku ha*zlpapíru), proto mě moc neoslovuje ani facelift Passata. S technikou to nemá nic společného, tam není co dodat. Líbil by se mi nějaký all-black paket, snad to někdy dorazí i do příplatkové výbavy.
Jinak Alltrack je mnohem lepší než normální model, tam některé konfigurace hraničí až s nevkusem (světlá pastelová barva + plecháče).
Nedávno jsem viděl v ?Letňanech? V60 kombi s nějakým paketem, krása. :yes:
Holt středoškoláci mají náskok, my to budem dohánět za dva roky.
Pro mě je v dnešní době chrom kdekoli esteticky absolutně nepřijatelným (s vyjímkou exklusivních vozů a držáku ha*zlpapíru), proto mě moc neoslovuje ani facelift Passata. S technikou to nemá nic společného, tam není co dodat. Líbil by se mi nějaký all-black paket, snad to někdy dorazí i do příplatkové výbavy.
Jinak Alltrack je mnohem lepší než normální model, tam některé konfigurace hraničí až s nevkusem (světlá pastelová barva + plecháče).
Nedávno jsem viděl v ?Letňanech? V60 kombi s nějakým paketem, krása. :yes:
Aha, tak jsem to špatně pochopil, i když i ta moje verze je možná. Přesně tehdy, když od auta mylně očekáváš něco, co ti nemůže splnit. Např. sportovní esprit od Mondea s těžkým nafťákem na předku. 😉
Třeba nám vysvětlí, jak to myslel, já to pochopil spíš tak, že si koupí podobného vozu (hybrid s výstřednějším designem) bude kompenzovat nějakou frustraci vůči svému okolí.
Znovu opakuju (zejména pro Odana), že tím nevyjadřuju souhlas s takovým názorem/tvrzením.
Znovu opakuju (zejména pro Odana), že tím nevyjadřuju souhlas s takovým názorem/tvrzením.
Auta, jejich konkrétní značka a konkrétní modely přitahují svou podstatou, svým charakterem poměrně vyhraněné skupiny jezdců - tu ostré hochy, tu eurodrzky, tu antoušky, tu táty hub, tu čurypísky, tu prosťáčky... Ta mariho horní alegorie je dokonalou flešovou charakteristikou jak auta tak jezdce. Ani raději nechci spekulovat jak je to s autorem příspěvku na kterého mari právě reaguje... 😄 Není to prvoplánový pokřik, má to hloubku a slova (včetně toho "parníku", to zejména akcentuji) dokonale sedí.
P.S. Snad jen... ještě bych dodal, že mě osobně tam možná trochu scházelo to památečné manšestrové sako, ale to už je má pouhá skromná diskusní licence 😉
P.S. Snad jen... ještě bych dodal, že mě osobně tam možná trochu scházelo to památečné manšestrové sako, ale to už je má pouhá skromná diskusní licence 😉
Bylo to spis rypnuti jakop reakce na tu posledni vetu.
Nicmene ta frustrace se tam nevloudila jen tak - vzpomnel jsem si totiz pri psani ten legendarni vyrok: Muzes koupit co chces, nakonec stejne budes nastvanej, zes nevzal toho Passata 😄
Ano, lide nebyvaji frustrovani svymi auty, ale spis faktem, ze to byli prave oni sami, kdo si to auto vybral a podvedome hodne dobre vedi, co to o nich vypovida...
Nicmene ta frustrace se tam nevloudila jen tak - vzpomnel jsem si totiz pri psani ten legendarni vyrok: Muzes koupit co chces, nakonec stejne budes nastvanej, zes nevzal toho Passata 😄
Ano, lide nebyvaji frustrovani svymi auty, ale spis faktem, ze to byli prave oni sami, kdo si to auto vybral a podvedome hodne dobre vedi, co to o nich vypovida...
Takže k tomu jak si to myslel měla zřejmě blíž reakce woodyho, než moje vyvsvětlení...
Rozhodne nekastuju lidi podle aut a nesmyslim o nich negativne, kdyz mi jejich auto nevoni.
..ale to jste tady (na auto.cz) skoro "druh na vymření", víte to? 😄
To si nemyslim.
Je tu spousta rozumnych (zrovna treba v tomto vlakne a nemyslim tim sebe), jen umet cist 😉
Je tu spousta rozumnych (zrovna treba v tomto vlakne a nemyslim tim sebe), jen umet cist 😉
Nebuď zbytečně skromný a klidně rovnou napiš, že tím myslíš mě!!! Já totiž nejsem vztahovačný, urážlivý a už vůbec ne domýšlivý. >😁
Jsi moc rezolutní. Perunovo zpomalení kroku u 508 bys měl brát s nadsázkou, což umíš, protože s daleko větší nadsázkou dokážeš příjmat GTIho ody. Takže kde je chyba? Kdo ví, jak je to s tou nezávislostí a nekastováním lidí dle auta 😉
Tak na zrychlení tepu a zpomalení kroku (i mimo přechod pro chodce) je tady pro mě někdo úplně, ale úplně jiný 😒br />
[odkaz]
>😁 >😁
Passat se prostě drží svého, komu se líbil doteď, tak se mu bude líbit i "óltrek" a možná přiláká i někoho navíc...ale mě určitě ne. 😉
[odkaz]
>😁 >😁
Passat se prostě drží svého, komu se líbil doteď, tak se mu bude líbit i "óltrek" a možná přiláká i někoho navíc...ale mě určitě ne. 😉
A po Mondeu tu máme další S(uper)S(port), tentokrát S(uzuki)S(amuraj)... >😒]
Samurai navíc dokáže u kolem j(e)doucích vzbudit i překvapivou dávku empatie a občas i určitého sociálního cítění... 😒 >😁
Samurai navíc dokáže u kolem j(e)doucích vzbudit i překvapivou dávku empatie a občas i určitého sociálního cítění... 😒 >😁
Tak je pravda, že mi občas na semaforech házeli lidi dovnitř drobný, ale myslel jsem že je to nějaká stará japonská tradice.... 😐 >😁 >😒]
červený Passat s oplastovanými blatníkmi...to je dneska ale doba! To už radšej tu Ladu Nivu,v nej človek aspon nevyzera jak ***.
Ty tvoje měřítka... 8-s
raz v živote som sa viezol v červenom Passate...nikdy viac! >😁
Jó, ty raději i30 8-s
nekecaj! i30 si na 99% v živote nekupim...na druhu stranu kritizujem tu kombinaciu červena + čierne plasty na plechu,nie passata
Když už nic, tak aspoň barva.
Jako by se nedala objednat jiná. 8-s
Jako by se nedala objednat jiná. 8-s
A jiná barva pomůže? možná černá s těma chrom doplnkama bude vypadat o něco líp..ale pořád to bude stejně nenápadité auto 8-s
Nac vubec uvazovat o vizualne zastarane nespolehlive kopii, kdyz original je ve vsem lepsi....
[odkaz]
[odkaz]
Až na tu vizualitu...
To je subjektivni zalezitost.
Pro tebe určitě, protože je to "japonec", tak je to jen subjektivní záležitost, vypadat takhle němec, tak je to zcela nepřípustné... >😒]
Mylis se. Nesud me podle sebe.
To jsem taky nikdy nedělal, nebo jsem ti snad někdy napsal něco v tom smyslu že jsi: chytrý, rozumný, moudrý, zkušený, inteligentní apod.? 😲 :😉 >😁
A taky ztělesněná skromnost... >😁 :yes:
To ale nemeni na faktu, ze se mylis.
Nejdřív mě lekneš svým odkazem a teď mi k tomu navíc svou reakcí doslova "vyrazíš dech"... 😲 8-s >😁
A to jsem se snazil opatrne, aby ses nepolekal. :-!
S tím si nedělej zbytečné starosti, úplně nemůžeš za to, že jsi tu za diskusního
"slona v porcelánu"... 😉
"slona v porcelánu"... 😉
Klid. To je zase jen tvuj nazor. Ja ti ho neberu. Radsi za slona v porcelanu, nez za labila, kteremu se stejne vsichni jen smejou a srovnavaji s mistnim jelitem.
Ale no tak, chlapečka se to dotklo a on se nám rozčílil... >😁
Mazej už radši do postele, zítra máš ještě školu, nebo teď máte jarní prázdniny...? >😒]
Mazej už radši do postele, zítra máš ještě školu, nebo teď máte jarní prázdniny...? >😒]
? Rozcili? Znovu se mylis. S tou tvou labilitou to zacina by spatne. Chudak jelito, kdyz ho s tebou vsichni srovnavaji.
Chudák by byl předevšíml někdo, koho by tu srovnávali s tebou, prostě děcko, které ještě neumí diksutovat samo za sebe, tak zkouší mluvit za všechny, tvoje malost je evidentně bezmezná... :😉 >😒]
Dno diskuzni zumpy, labil a jelito. Hloupoucky pubertaci spolecne s buranem Navtechem. O automobilech se nebavi, protoze o nich nic nevi. Opakuji pouze blabolovy nesmysly a rozumni diskuteri se jim jen smeji. >😁
Svět podle bambusáře.
Jak moc by si chtěl, jak strašně moc...
Jak moc by si chtěl, jak strašně moc...
Pouze dalsi fakta. Nejvetsi legrace je, jak se kluci pubertacky neumele snazite ze zastarale kopie udelat spicku tridy. >😁
Zkus to zopakovat ještě aspoň stokrát, pak tomu možná i sám uvěříš...
Netreba, ja beru fakta tak jak jsou. Bez predsudku a zbytecnych prani. Automobil v clanku nahore je tim, co jsem napsal. Az Volkswagen prijde s necim skutecne novym se spickovymi vlastnostmi hodnymi svemu postaveni, rad zmenim nazor. To nahore jen jen dalsi zastaralou skladankou pro nemyslici stado ovci.
to je teda zrůda.. :no:
..ehm a KTERÝ?? (je ta "zrůda"? - mně totiž příjdou DESIGNově "nic moc" OBA 😄
:yes: 😄 :yes:
Fuj, to sem se lekl... >😁
Proti tomu je i ta designová "nuda" zlatá... >😒]
Proti tomu je i ta designová "nuda" zlatá... >😒]
Designova nuda je vzdy minusem ve vnimani celku. Ale ber to pozitivne, vnimani vzhledu je vec subjektivni.
Ano, my všichni víme, že to jedinný pravý voko má jeden bambusář.
Hele, máš li rád tyto designový asijský úchylnosti, který jsou katastrofa jak z venku, tak zevnitř, tvoje věc, ale snažit se to protlačit v Evropě, je asi stejný nesmysl, jako vysvětlovat Asiatovi, že každý Evropan fakt vypadá naprosto jinak. :-!
Hele, máš li rád tyto designový asijský úchylnosti, který jsou katastrofa jak z venku, tak zevnitř, tvoje věc, ale snažit se to protlačit v Evropě, je asi stejný nesmysl, jako vysvětlovat Asiatovi, že každý Evropan fakt vypadá naprosto jinak. :-!
Smůla pro Subaru, že se jejich modely prodávaj I PŘES svůj design, zatímco by se mohly prodávat I PRO svůj design.
Velmi výstižně/trefně napsáno! :yes:
Zvlášť pro současnou produkci Subaru to platí dvojnásob!!
Zvlášť pro současnou produkci Subaru to platí dvojnásob!!
Tak "schvwálně" - jestli příjde "Velmi výstižně/trefně napsáno! 2 😉
Ach a pro současnou generaci Passat to platí dvojnásob!! 😄
Ach a pro současnou generaci Passat to platí dvojnásob!! 😄
VW Passat vypadá aktuálně tak, jak má aktuálně VW Passat vypadat a jestli ti jako důkaz nestačí jeho prodeje, pak je to především tvůj "problém"... 😉
Passat, který by se líbil zrovna tobě je stejně v principu pouhé sci-fi... >😒]
Passat, který by se líbil zrovna tobě je stejně v principu pouhé sci-fi... >😒]
Ale já s tím, že aktuální design ODPOVÍDÁ tomu jaký aktuální Passat je - NAPROSTO SOUHLASím.. :yes: 😄
PS: Už zase spojujete prodeje a ... cokoliv? 😉
Tak DOBŘE: Dnes má narozky Justin Bieber ... jestli vám jako důkaz (božíčku ČEHO asi tak? 😄 ) nestačí jeho prodeje.. 😉
PPS: Já náhodou RÁDA sci-fi (a DOVEDU si "představit" že v nějaké "alternativní historii" by se mi líbit třeba i MOHL 😄
PS: Už zase spojujete prodeje a ... cokoliv? 😉
Tak DOBŘE: Dnes má narozky Justin Bieber ... jestli vám jako důkaz (božíčku ČEHO asi tak? 😄 ) nestačí jeho prodeje.. 😉
PPS: Já náhodou RÁDA sci-fi (a DOVEDU si "představit" že v nějaké "alternativní historii" by se mi líbit třeba i MOHL 😄
Tvůj problém je v tom, že si pleteš kvalitu průmyslového designu např. s hudební/uměleckou kvalitou v "muzice". 😉
To spíš asi ani NEee.. 😉
..neb já tou kvalitou NEmám na mysli "design" - i když lidé si vozy vybírají/kupují z PODOBNĚ "hluboce kvalitativních" důvodů ... z jakých si kupují CD Justina Biebera apod. 😄
PS: Prostě Justit (a vw Passat) teď (stále ještě) "frčí".. :yes😒br /> ..ale radši je NEporovnávat, NEzjišťovat jestli jsou "doopravdy" tak moc výjímečně "dobří" (jak by prodeje "jakonapovídaly" 😉
..neb já tou kvalitou NEmám na mysli "design" - i když lidé si vozy vybírají/kupují z PODOBNĚ "hluboce kvalitativních" důvodů ... z jakých si kupují CD Justina Biebera apod. 😄
PS: Prostě Justit (a vw Passat) teď (stále ještě) "frčí".. :yes😒br /> ..ale radši je NEporovnávat, NEzjišťovat jestli jsou "doopravdy" tak moc výjímečně "dobří" (jak by prodeje "jakonapovídaly" 😉
Rozdíl je minimálně v tom, že Passat je proti JB stálice, kdežto JB je zase naopak proti Passatu jen aktuální rychlokvaška...
...no "to se teprve uvidí" (ne že bych si to TAKÉ NEmyslela.. 😉
PS: Docela by mne ZAJÍMALO PROČ si tolik (automobilově naprosto NE"znalých") lidí myslí že vw (Passat) je NEJ"lepší" 😄
(asi NEčtou "zpětně" hodnocení v Gebrauchtwagenkatalozích, že? 😉
PS: Docela by mne ZAJÍMALO PROČ si tolik (automobilově naprosto NE"znalých") lidí myslí že vw (Passat) je NEJ"lepší" 😄
(asi NEčtou "zpětně" hodnocení v Gebrauchtwagenkatalozích, že? 😉
Spravna poznamka. :yes😒br />
A ted si zkus odpovedet na otazku:
Proc ty Gebrauchtwagenkatalogy nectou?
Zeby proto, ze je NEzajimaj Gebrauchtwageny? 😉
A ted si zkus odpovedet na otazku:
Proc ty Gebrauchtwagenkatalogy nectou?
Zeby proto, ze je NEzajimaj Gebrauchtwageny? 😉
No to SOUHLASím.. 😄
..a PROTO NEví jak to "doopravdy" s kvalitou aut je.. 😉
..a PROTO NEví jak to "doopravdy" s kvalitou aut je.. 😉
Ano, ziji ve sladke nevedomosti kupcu novych wagenu, kterym je po gebrauchtech kulovy >😁
Hele, když tvá oblíbená automobilka nefiguruje na předních příčkách prodejnosti/spolehlivosti nových vozů, tak čím začneš argumentovat?
No přece tou tabulkou, kde se na těch čelních příčkách vyskytovat může. Bohužel, zrovna tato tabulka se zabývá těmi použitými vozy a co na tom, že ty by sis nikdy ojetinu nekoupil... Hlavně, že je (pochybná) munice do diskuze. >😁
No přece tou tabulkou, kde se na těch čelních příčkách vyskytovat může. Bohužel, zrovna tato tabulka se zabývá těmi použitými vozy a co na tom, že ty by sis nikdy ojetinu nekoupil... Hlavně, že je (pochybná) munice do diskuze. >😁
Asi jste chtěl text zkrátit a trochu se vám "posunul" původní ORIGINÁL smysl věty, takže pro jistotu jí uvede v PLNÉ FORMĚ/verz: "..kteří si MYSLÍ že jim je po gebracht-katalozích (či testech na 100 tisíc km apod) kulový" 😉
Štěstí pro vw, že se jejich modely prodávají i PŘES svou konstrukci, zatímco by se mohly prodávat i PRO svou konstrukci 😄
Reagoval jsem na VZHLED Subaru, proto odpovídat TECHNIKOU VW je jaksi pletení pojmů. Hezký den. 😉
JEN jsem si dovolila vaše slova "přehodit" 😉
(a popravdě VZHLEDově to nejsou zas tak rozdílné vozy - NElíbí se mi ani jeden 😄
Pěkný den (a rovnou "zív zív" dobrou noc 😉
(a popravdě VZHLEDově to nejsou zas tak rozdílné vozy - NElíbí se mi ani jeden 😄
Pěkný den (a rovnou "zív zív" dobrou noc 😉
Nevím čím to může být, ale už se mi tu párkrát stalo, že jsem místo skutečně napsaného "Hezký den", četl něco ve smyslu "Běžte do pr.ele"... >😁
A co by jsi si přála od mainstreamu nejmainstreamovatějšího ?
..aby byl pod plechy karoserie stejný jako Subaru Outback? 😉
OK. A kdo z mainstreamu nabízí techniku Outbacku (no, nikdo, protože takto zaměřené auto nikdo nenabízí), resp. kdo z mainstreamu nabízí obecně techniku Subaru ?
Nevytváří právě tato absence (třeba) této techniky (ale může se jednat o styl) prostor právě pro značky, které až tam mainstreamem nejsou (Subaru, Alfa, Volvo) ? Stejně tak by jsme mohli kritizovat třeba Toyotu, Ford, Renault atd..., ale nepřijde mi to uplně správně zaměřené kritika.
Edit: Vlastně nabízí, 508, jen u ní také nějak nevidím tu techniku Outbacku za což bych ho ale neodsuzoval. Jsem velmi zvědav, jak elektro čtyřkolka bude pracovat v reálu.
Nevytváří právě tato absence (třeba) této techniky (ale může se jednat o styl) prostor právě pro značky, které až tam mainstreamem nejsou (Subaru, Alfa, Volvo) ? Stejně tak by jsme mohli kritizovat třeba Toyotu, Ford, Renault atd..., ale nepřijde mi to uplně správně zaměřené kritika.
Edit: Vlastně nabízí, 508, jen u ní také nějak nevidím tu techniku Outbacku za což bych ho ale neodsuzoval. Jsem velmi zvědav, jak elektro čtyřkolka bude pracovat v reálu.
..tak to já TAKÉ (to k tomu HYbrid4 systému.. 😄
PS: Ten vw Passat si tu "kritiku" ale ZASLOUŽÍ - neb po NĚM "davy šílí" (tak kdyby "šílely" alespoň po něčem typu Subaru Outback - pro tu techniku, nebo po nějaké té Alfě - pro její "šmrnc" a design, ale v čem/jak je zrovna vw Passat (ať Alltrack nebo "standard") výjímečný? No v .... ničem 😉
(no a PROTO tak nějak NENí "potřeba" kritizovat jiné "obyčejné/fádní" nijak výjímečné vozy - ale jen/hlavně ten "stejněNEvýjímečný" - jen MASOVĚ "jinak" vnímaný...působí to LOGICKY, SOUHLASíte? Nebo? 😄
PS: Ten vw Passat si tu "kritiku" ale ZASLOUŽÍ - neb po NĚM "davy šílí" (tak kdyby "šílely" alespoň po něčem typu Subaru Outback - pro tu techniku, nebo po nějaké té Alfě - pro její "šmrnc" a design, ale v čem/jak je zrovna vw Passat (ať Alltrack nebo "standard") výjímečný? No v .... ničem 😉
(no a PROTO tak nějak NENí "potřeba" kritizovat jiné "obyčejné/fádní" nijak výjímečné vozy - ale jen/hlavně ten "stejněNEvýjímečný" - jen MASOVĚ "jinak" vnímaný...působí to LOGICKY, SOUHLASíte? Nebo? 😄
>😁 doleva, doprava. Hlavně neodpovědět.
Teď jsi Kylie opravdu ukázala logiku. Kritizovat výrobek proto, že je zákazníky kupován. >😁 >😁 Když už, tak by měli být kritice podrobeni ti zákazníci, ale produkt ? >😁 >😁 Oni by ti zákazníci třeba po Alfě toužili, ale jaksi kterou alfu si v Passat klase koupíš ? A i když byla, tak ti zákazníci ukázali, jak je jejich touha silná. Tam kritizuj Alfu, že nebyla schopna přesvědčit davy, aby po jejich produktu šílely. Alltrack vyjímečný ? Jak se to vezme. Minimálně v tom, že vůbec existuje. Další rozmazlení potencionálních zákazníků.
Přemýšlím nad tím, jestli tohle myslíš vážně. Tohle je téma tak na střední odbornou, obor prodavačka.
Teď jsi Kylie opravdu ukázala logiku. Kritizovat výrobek proto, že je zákazníky kupován. >😁 >😁 Když už, tak by měli být kritice podrobeni ti zákazníci, ale produkt ? >😁 >😁 Oni by ti zákazníci třeba po Alfě toužili, ale jaksi kterou alfu si v Passat klase koupíš ? A i když byla, tak ti zákazníci ukázali, jak je jejich touha silná. Tam kritizuj Alfu, že nebyla schopna přesvědčit davy, aby po jejich produktu šílely. Alltrack vyjímečný ? Jak se to vezme. Minimálně v tom, že vůbec existuje. Další rozmazlení potencionálních zákazníků.
Přemýšlím nad tím, jestli tohle myslíš vážně. Tohle je téma tak na střední odbornou, obor prodavačka.
..nahoru doleva dolů doprava - hlavně SÁM NEodpovědět na KONRÉTNí dotaz - tolik k vaší "výčitce" 😉
Myslím že Alltrack je "výjímečný" někde v úrovni toho 508 RXH (no vlastně ani to ne - tam je docela "výjímenčný"/progresivní ten pohon kol)..
Prostě OPRAVDOVÉ auto téhle kategorie (zatím stále) je jen to Subaru Outback - zakladatel třídy 😄
Tak Alltrack je "rozmazlování" zákazníků VW? 😉
No já VŽDY říkám že/jak jsou NEnároční.. 😄
Myslím že Alltrack je "výjímečný" někde v úrovni toho 508 RXH (no vlastně ani to ne - tam je docela "výjímenčný"/progresivní ten pohon kol)..
Prostě OPRAVDOVÉ auto téhle kategorie (zatím stále) je jen to Subaru Outback - zakladatel třídy 😄
Tak Alltrack je "rozmazlování" zákazníků VW? 😉
No já VŽDY říkám že/jak jsou NEnároční.. 😄
Takže i slepota. Nevidíš odpověď na tvé (zmatené) otázky ? Naopak já jsem se od tebe třeba nedozvěděl, kdože v mainstreamu nabízí tu techniku Subaru. 508 ? Těžko soudit. Když je to hybrid, jak bude zadní pohon fungovat při nabití systému na 0%.. (?) Pokud jediné opravdové auto téhle kategorie je Outback současné generace, protože byl zakladatel třídy, tak dle stejné logiky můžeme tvrdit, že jediný supersport je dnes Aventador, protože Miura byla první. Kylie, dle mne si buď prostě hloupá a nebo se jen dobře baviš, stejně jako GTI. Bohužel, k druhé variantě ti schází nadhled.
No vidím cosi o PRODAVAČCE, vidím svůj (snad celkem jasný a jednoznačný) dotaz: "Souhlasíte?" ...ale asi jsem opravdu SLEPÁ - odpověď tam NEvidím.. 😐
Tak a teď k VAŠÍ otázce - odpovídat na dotaz kdo nabízí techniku Subaru (jsem si tedy myslela že) NENí třeba (to je "danné", to VÍME snad všichni.. 😉
..a PROTO jsem k "technicky tuctovým" napodobeninám jakou je vw Alltrack také celkem "kritická" = Alltrack "se vydává" za cosi jako je Subaru Outback (ale stále to JE jen obyč. vw Variant - s trochu horším chováním v zatáčkách a při vyšší rychlosti - viz úvodní text).
PS: Vozů postavených ve stylu Aventadoru tu ale pár MÁME (to jste NEvěděl? 😉
Tak a teď k VAŠÍ otázce - odpovídat na dotaz kdo nabízí techniku Subaru (jsem si tedy myslela že) NENí třeba (to je "danné", to VÍME snad všichni.. 😉
..a PROTO jsem k "technicky tuctovým" napodobeninám jakou je vw Alltrack také celkem "kritická" = Alltrack "se vydává" za cosi jako je Subaru Outback (ale stále to JE jen obyč. vw Variant - s trochu horším chováním v zatáčkách a při vyšší rychlosti - viz úvodní text).
PS: Vozů postavených ve stylu Aventadoru tu ale pár MÁME (to jste NEvěděl? 😉
"Alltrack vyjímečný ? Jak se to vezme. Minimálně v tom, že vůbec existuje. Další rozmazlení potencionálních zákazníků." Tohle ti nepřipadá jako odpověď a můj pohled na "vyjímečnost" Alltracku ? Myslel jsem si to, slepota. Nebo řízená hloupost.
Tedy opět, kdo v mainstreamu nabízí techniku outbacku ? Ano, víme to všichni. Nikdo. Proto doufám, že kritiku budeš zmiňiovat i u ostatních výrobců, než jen u VW.
Ano, vozů ve stylu Aventadoru je více. Stejně tak jako vozů ve stylu Outbacku je více. První Outback byl první. Dle tebe jediný správný. Proto říkám, že Aventador je jediný správný, protože Miura byla také první.
Kašlu na předkládání dalších argumentů. S tím, kdo neargumentuje nemá cenu diskutovat.
Tedy opět, kdo v mainstreamu nabízí techniku outbacku ? Ano, víme to všichni. Nikdo. Proto doufám, že kritiku budeš zmiňiovat i u ostatních výrobců, než jen u VW.
Ano, vozů ve stylu Aventadoru je více. Stejně tak jako vozů ve stylu Outbacku je více. První Outback byl první. Dle tebe jediný správný. Proto říkám, že Aventador je jediný správný, protože Miura byla také první.
Kašlu na předkládání dalších argumentů. S tím, kdo neargumentuje nemá cenu diskutovat.
Měla jsem za to, že se bavíme o výjímečnosti KONSTRUKČNí (Subaru), nebo alespoň výjímečnosti DRUHu POHONU VŠECH KOL (HYbrid4-ní) - navzvat VÝJÍMEČNÝM to že se auto oplastuje (a nepatrně zdvihne)... no budiž - JE to "výjímečnost" (vwýjímečná 😄
A nebo NE - "nijaká" napodobenina typu Alltrack (vedle ORIGINÁLu Subaru Outback) mne NEba (a jestli víte o nějaké další takovéhle NE-výjímečné záležitosti, dejte vědět - budu kritická ÚPLNĚ STEJNĚ 😉
PS: Já beru auta "ryze prakticky" (ta levná i ta drahá), čímž myslím že auto je primárně na JEŽDĚNí = trochu "exhibicionistické" výtvory typu Aventador mne až tak NEoslovují (když k nim navíc bývá "o pár vesnic/městeček vedle" k mání alternativa praktičtější, snáze a příjemněji ovladatelná, více do GT laděná, která bývá navíc i reálně rychlejší - no proč bych toužila/celá "pryč" byla z vozu typu Aventador, který sice asi "bombastičtěji" vypadá, ale ... 😄
PPS: Můj NEJvyšší favorit mezi sportovními vozy dneška je Ferrari FF :yes: :yes:
A nebo NE - "nijaká" napodobenina typu Alltrack (vedle ORIGINÁLu Subaru Outback) mne NEba (a jestli víte o nějaké další takovéhle NE-výjímečné záležitosti, dejte vědět - budu kritická ÚPLNĚ STEJNĚ 😉
PS: Já beru auta "ryze prakticky" (ta levná i ta drahá), čímž myslím že auto je primárně na JEŽDĚNí = trochu "exhibicionistické" výtvory typu Aventador mne až tak NEoslovují (když k nim navíc bývá "o pár vesnic/městeček vedle" k mání alternativa praktičtější, snáze a příjemněji ovladatelná, více do GT laděná, která bývá navíc i reálně rychlejší - no proč bych toužila/celá "pryč" byla z vozu typu Aventador, který sice asi "bombastičtěji" vypadá, ale ... 😄
PPS: Můj NEJvyšší favorit mezi sportovními vozy dneška je Ferrari FF :yes: :yes:
Kdyby VW melo techniku Subaru, tak Subaru neproda jedine auto.
V(e střední) Evropě? 😉
PS: Víte, jsou na téhle planetě místa, kde "ani kdyby vw mělo techniku Subaru, tak neprodá skoro jediné auto" 😄
PS: Víte, jsou na téhle planetě místa, kde "ani kdyby vw mělo techniku Subaru, tak neprodá skoro jediné auto" 😄
Mozna v Japonsku.
A to jeste kdo vi jestli...
A to jeste kdo vi jestli...
V Japonsku samozřejmě URČITĚ - ale zrovna tak v USA/Kanadě (nebo očekáváte že majitelé OUTBACKů začnou masově přecházet na Alltrack? >😒]
Nevyhazuj to z kontextu, porad se pohybujeme v rovine "Kdyby VW melo techniku Subaru, tak Subaru neproda jedine auto".
A tedy ano - pokud by alltrack pouzival techniku Subaru, presli by vsichni majitele Outbacku (minimalne tedy drtiva vetsina) na alltrack.
A tedy ano - pokud by alltrack pouzival techniku Subaru, presli by vsichni majitele Outbacku (minimalne tedy drtiva vetsina) na alltrack.
A proč?? (si to myslíte??
Subaru se prodava diky technice, ktera u jinych vyrobcu vlastne nema primou konkurenci. Ten porad omilany permanent 4x4, boxer motory, osove soumerna platforma, k tomu specialitky jako uzavwerky (jejda - chybka 😄 ) nebo redukce...
Subaristi to berou, nebot ta technika je proste bytelna a nekompromisni a berou ji bez ohledu na to, zdali je pro ne ta nekompromisnost opravdu realne dulezita, nebo ne (vetsinou ne). Pak to vypada tak, ze majitele vselijakych STi, Foresteru a Otiku se sjedou pod sjezdovkou (sjedou, jako ze tam kazdej prijede), nechaj stopnout vlek a vyjedou to nahoru. Machrovinka. Je to jedinej okamzik v zivote subaristy, kdy schopnosti tech permanentu vyuzije fakt naplno. A kdy pak kolem jeho kary chodej "manazeri regionalnich prodeju" a pokyvuji hlavami pri vzpomince na sve sluzebni Oktavky a Ceedy, ktery tohle nesvedou.
Zbytek roku pak ziji s autem, jehoz servsni naklady by vyvolaly udiv i u MB a jehoz uzitnym vlastnostem se muze smat i Fabia kombi (to zase bude kecu).
A jsem si jisty, ze kazdy subarista v duchu toleruje levne materialy, mizernou ergonomii a priserny vzhled jen kvuliva te technice.
U Passatu nic ze vzhledu, ergonomie, ci materialu a kvality zpracovani tolerovat nemusi, ten ma vse na nejvyssi mozne urovni sve tridy.
Ano, Passat je o vesmir lepsim vozem, nez Outback, nebo Legacy a jen a pouze jejich technicky zaklad jim dava prodejni potencial.
Proc si ostatne myslis, ze Subaru nevyrabi treba Legacy jako normalni predokolku s dieselovym radovym motorem vpredu napric?
Sami dobre vedi, ze by bez symmetrical bla bla a permanent bla bla neudali ani jediny kus...
Mimochodem - nez budu narcen - misto Passatu to same muzu klidne napsat i o Mondeu, napriklad.
Edit: Kurna, to je dlouhe 😄
Edit II: A stejne to muzu vzit obracene: Kdyby Subaru najalo evropskeho designera (resp. tym designeru) a zapracovali na vzhledu a ergonomii, tak by razem ubylo lidi, kteri kupuji Haldexy, nebot pokud by potrebovali 4x4, mohli by koupit Subaru a nemuseli slevovat ze svych estetickych naroku.
[odkaz]
[odkaz]
Edit: A jeste jeden edit - myslim, ze podobne tema padlo v diskusi pod Maserati Quattroporte. Kdo chce lux limuzinu, ktera se chova jako supersport?
A ja se ptam: Kdo vlastne chce strednetridni pohrebak, ktery se chova jako rallye-special?
Subaristi to berou, nebot ta technika je proste bytelna a nekompromisni a berou ji bez ohledu na to, zdali je pro ne ta nekompromisnost opravdu realne dulezita, nebo ne (vetsinou ne). Pak to vypada tak, ze majitele vselijakych STi, Foresteru a Otiku se sjedou pod sjezdovkou (sjedou, jako ze tam kazdej prijede), nechaj stopnout vlek a vyjedou to nahoru. Machrovinka. Je to jedinej okamzik v zivote subaristy, kdy schopnosti tech permanentu vyuzije fakt naplno. A kdy pak kolem jeho kary chodej "manazeri regionalnich prodeju" a pokyvuji hlavami pri vzpomince na sve sluzebni Oktavky a Ceedy, ktery tohle nesvedou.
Zbytek roku pak ziji s autem, jehoz servsni naklady by vyvolaly udiv i u MB a jehoz uzitnym vlastnostem se muze smat i Fabia kombi (to zase bude kecu).
A jsem si jisty, ze kazdy subarista v duchu toleruje levne materialy, mizernou ergonomii a priserny vzhled jen kvuliva te technice.
U Passatu nic ze vzhledu, ergonomie, ci materialu a kvality zpracovani tolerovat nemusi, ten ma vse na nejvyssi mozne urovni sve tridy.
Ano, Passat je o vesmir lepsim vozem, nez Outback, nebo Legacy a jen a pouze jejich technicky zaklad jim dava prodejni potencial.
Proc si ostatne myslis, ze Subaru nevyrabi treba Legacy jako normalni predokolku s dieselovym radovym motorem vpredu napric?
Sami dobre vedi, ze by bez symmetrical bla bla a permanent bla bla neudali ani jediny kus...
Mimochodem - nez budu narcen - misto Passatu to same muzu klidne napsat i o Mondeu, napriklad.
Edit: Kurna, to je dlouhe 😄
Edit II: A stejne to muzu vzit obracene: Kdyby Subaru najalo evropskeho designera (resp. tym designeru) a zapracovali na vzhledu a ergonomii, tak by razem ubylo lidi, kteri kupuji Haldexy, nebot pokud by potrebovali 4x4, mohli by koupit Subaru a nemuseli slevovat ze svych estetickych naroku.
[odkaz]
[odkaz]
Edit: A jeste jeden edit - myslim, ze podobne tema padlo v diskusi pod Maserati Quattroporte. Kdo chce lux limuzinu, ktera se chova jako supersport?
A ja se ptam: Kdo vlastne chce strednetridni pohrebak, ktery se chova jako rallye-special?
Nikdo a proto se už ten střednětřídní pohřebák jako rallye speciál nechová.
Je videt, ze jsi v novem Outbacku nikdy nesedel Navtechu. Jinak by ani hloupoucky buran jako ty nevypustil takovy nesmysl.
Ty budeš fakt hloupý. Protože mariachi opravdu není Navtech.
Navtech nebo jak si ted tady vlastne rika, neni nez diskuzni ubozak, ktery si zmeni nick a mysli si, ze je z nej hned jiny diskuter. Buran, ktereho moto zni "nejdulezitejsi je co si o tvem aute mysli tvuj soused". Takovymi ubozaky ja opovrhuji.
P.S. ale o meneni nicku ty uz neco vis, ze?
P.S. ale o meneni nicku ty uz neco vis, ze?
Navtech je Navtech. Je asi dvakrát starší než mariachi. A opravdu to není jedna a tatáž osoba. Vyrovnej se s tím jak chceš, ale to co zde předávíš, je jen nějaká mimózní křeč.
Jeden menic nicku se zastava druheho. Az z te puberty vylezete, pak si muzeme popovidat. Uc se jelito, cestuj a poznavej svet. Mozna si udelas rozhled a nebudes tady za ..... jelito.
Opravdu si myslíš, že takový póvl jakým jsi, mě může urazit? Ale jdi chlapečku...
Subaru se prodava dobre. Nejen kvuli vzhledu, ale hlavne pro svoji kvalitu a spolehlivost. V teto discipline hraje prvni ligu, zatimco se Volkswagen potaci v okresnim preboru.
Jak jsem jim rekl, vnimani vzhledu je subjektivni zalezitost. To, ze nedokazes ocenit jiny tvar nez krychli, neni tvoje chyba. A tak je to take dobre. Svet by byl velice nudny, kdyby vsechny automobily na silnicich vypadaly jako Passat z clanku.
Jak jsem jim rekl, vnimani vzhledu je subjektivni zalezitost. To, ze nedokazes ocenit jiny tvar nez krychli, neni tvoje chyba. A tak je to take dobre. Svet by byl velice nudny, kdyby vsechny automobily na silnicich vypadaly jako Passat z clanku.
Raději vidět svět "nudný", než "hrozný"...
S tou spolehlivostí by tě možná na Subaru fórech vyvedli z omylu. Obzvlášť po nasazení boxer-dieselu. Ale jak se říká : Nobody´s perfect.
Nobody´s perfect, jistě, ale zrovna marianek žije ve svém (dětském) světě, kde se auta japonských značek, jako je Subaru, Toyota/Lexus apod. zkazit vlastně nemůžou, na rozdíl třeba od koncernu VW, kde se zase naopak pokazí (až na absolutní výjimky) úplně všechno... >😒]
Labile, muzes si svyma pestickama mlatit okola jak chces, klidne si i dupni. To tvoje infantilni vztekani je opravdu k smichu.
Ani nevis, jak blizko jsi k pravde. Je FAKTEM, ze japonske znacky, ktere jsi napsal jsou se spolehlivosti a kvalitou daleko pred Volkswagenem. Muzes se klidne roztrhat a nic na tom faktu nezmenis.
Ani nevis, jak blizko jsi k pravde. Je FAKTEM, ze japonske znacky, ktere jsi napsal jsou se spolehlivosti a kvalitou daleko pred Volkswagenem. Muzes se klidne roztrhat a nic na tom faktu nezmenis.
Je opravdu komické, že tu slovem infatilní šermuje (o půl třetí ráno) zrovna diskusní děcko zahnané do kouta, které tu místo věcných protiargumentů infantilně komolí nicky druhých a ohání se tu údajným zdejším "veřejným" míněním. Přitom zrovna ty tu máš "image" naprosto nedospělou a není žádný problém (jen podle tvých příspěvků a reakcí na ně) přijít rychle na to, že tady své rádoby životní zkušenosti pouze marně předstíráš. Můžeš se klidně roztrhat a nic na tom faktu nezměníš..., diskusních "děcek" je tu sice dost, ale ne všichni si hrajou na dospělé intelektuály tak průhledně, jako ty "marnýjanku" (doufám, že jsem ti nick zkomoli také dostatečně infantilně)... >😒]
Az dospejes, prijd a popovidame si o zivotnich zkusenostech. Zatim sis ani nevytvoril vlastni nazor na nic, jen tady opakujes nesmysly jednoho blabola, cimz jses jen clen hloupeho stada. Takova ta diskuzni zumpa, pubertak, kterym zde kazdy opovrhuje.
Na fora nemusim. Boxer diesel ma manzelka v garazi uz dost dlouho. Najeto 50t km bez problemu.
to je tak roční sotva zejetý auto 😉
Jestli mas manzelku, ktera najede 50 t za rok, tak to si ji moc neuzijes. Vidim, ze ani nevis kolik se vetsinou najede s druhym autem v rodine. Mas ty vubec rid. opravneni, nebo se tady bavim s dalsim pubertakem jako labil a jelito?
Az ti zacne rust ochlupeni, sestoupi ti varlata a zmuzni hlas, pak mozna opustis od buraga modelu pri trose stesti se tva inteligence alespon zdvojnasobi a dosahne potrebneho minima aby jsi nebyl podle tabulek oznacen za cloveka s demenci, pak si ty sam a tve okoli oddychne a snad si i sam uvedomis co za jantara jsi ze sebe v detstvi delal
50 tacu bez problemu?
Tak to je fakt uspech...
A mimochodem - ci je ta manzelka?
Tak to je fakt uspech...
A mimochodem - ci je ta manzelka?
Kena a v garáži bburago...
Come on Barbie, let's go party...
Edit: Jupi - tohle je dvoustej prispevek >😁
Ehm...jak dlouho je tra za sebou tahat na provazku bburago, nez nalita tech 50 tisic? >😁
Edit: Jupi - tohle je dvoustej prispevek >😁
Ehm...jak dlouho je tra za sebou tahat na provazku bburago, nez nalita tech 50 tisic? >😁
Záleží na měřítku. Každopádně solidní výsledek. >😁
Pockej - a ty km jsou pak taky v meritku?
Mozna staci jen dvakrat kolem obyvaku a kousek predsine >😁
Mozna staci jen dvakrat kolem obyvaku a kousek predsine >😁
No jasně. A víš kolik nalítá v létě u babíčky na zahradě. Akorát, jak do dospělého světa zakomponuje, až Forestera odnese sousedův pes a "škrábne" lak. Patrně útok vandala. >😁
Já tedy viděla (návrhy na) příští Subaru Forester - a toho psa "co ho odnese" bych (např.) krmit/živit tedy FAKT NEchtěla.. 😉
Píšu to o kousek nahoře. Hloupá a bez nadhledu...
..no tak TAKovýhle "nadhled" (co jste právě "předvedl") - to opravdu NEbudu komentovat... 😐
Když už něco nechcete komentovat, tak to nekomentujte, ano? Ale to byste nesměla být Kylie...
Ošišišš - TO jsou ale NÁROKY na diskuzní příspěvek.. 😉
..tak napsat "tohle komentovat NEbudu" se vám zdá NE"vhodné"?? 😄
PS: S touto "úrovní nároků" na diskuze tu musíte STRAŠNĚ "tupět", NE? 😉
..tak napsat "tohle komentovat NEbudu" se vám zdá NE"vhodné"?? 😄
PS: S touto "úrovní nároků" na diskuze tu musíte STRAŠNĚ "tupět", NE? 😉
Ty máš dokonce garáž a manželku s autem, to LEGO už dneska fakt dělá úplně všechno... >😁
P.S. Celých 50 tis. km bez problémů??? Neuvěřitelné (a nejen u hračky)!!! >😒]
P.S. Celých 50 tis. km bez problémů??? Neuvěřitelné (a nejen u hračky)!!! >😒]
Subaru je maličká automobilka, která dělá masový asijský design. Vydávat ho za něco extra, by byl zásadní omyl. Nemá dokonce ani na to, aby měla designové centra např. pro Evropu či USA, jako to mají korejci, nebo Toyota či Nissan. Všechno si mastí doma v Tokyu. Co z toho vyleze, jsem napsal výš.
Malá sice opravdu je (tak nějak jako současná Škoda), ale prodává (a to možná dokonce nejvíc) na americkém kontinentu (hodně je potkáte i v Austrálii) = takže nazývat to "masovým asijským designem" - to nějak "nevím nevím" 😉
Ani velikost automobilky, chybejici (zbytecne) evropske designove centra nemeni nic na faktu, ze to nahore jen pouhou nepovedenou kopii, ktera se predloze nemuze v nice rovnat.
Tohle se snad nedá ani kopírovat... 8-s 8-s >😁 :no:
hm, řekl bych přímo takový originální shocking breaker
Celkem fftipné (krom toho že ten Alltrack přišel o pár desítek let později, i tak je konstrukčně "slabší" a i ta vizuální podoba je "vwětší" než by někteří chtěli (si jen) připustit.. 😄
Zatímco u tebe je vůle připustit si v tomto ohledu téměř cokoli, naopak bezmezná... >😁
jj, konstrukčně zaostalé, nehezké a neoriginální to mají zákazníci nejraději.
Já VWím!! 😄
...prostě hlupáci, kteří netuší která bije....kdyby jen tušili tak všichni kupují Bristol Fighter.....
Aspoň, že my tady dobře víme, která (se tu vytrvale) bije za Citroen C5, ale hlavně proti koncernu... >😁
No alespoň JEDEN "co se vyzná" :yes: 😉
jj, asi začnu radit neúspěšným koncernům, když máte problémy postavte konstrukčně zaostalé (alespoň mínus 20 let, ale raději horší) auto, ošklivé jak noc a úspěch máte zaručen. Jen nechápu co ti Sergiové, Xavierové a další pořád vymýšlí, vždyť je to tak prosté, stačí trochu zprznit jejich technicky a designově nedostižná auta...
To je ale DOBRÁ rada - na tom co je POD kapotou, totiž evidentně příliš (naprosté VĚTŠINĚ lidí) NEzáleží, nebo? 😄
MNOHEM důležitějším než reálný konstrukce, nebo i reálná poruchovost je ... (doplňte si sám - já totiž NEvím CO přesně je to co dělá "představwu" že VĚTŠINA výrobků koncernu vw - od Mii po R8 jsou "nejlepší" auta na světě.. 😉
..že DSG je nejlepší převodovka, že 2.0 Tdi je nejlepší diesel (no možná dokonce MOTOR v kategorii) atd. atp. 😄
PS: No prostě FAKT "k nevíře" a místy FAKT bžunda (třeba ALLTRACKem nikdo nejel - víme JEN že tam žádné "převratné" technické změny NEjsou, je to fakt jen jemně zvýšený lehce oplastovaný vw Passat Variant - a má TOLIK "zastánců" - třeba i proti konstrukčnímu "mastrštyku" Subaru Outback - desetiletími prověřené velmi spolehlivé "klasiky" své třídy 😉
MNOHEM důležitějším než reálný konstrukce, nebo i reálná poruchovost je ... (doplňte si sám - já totiž NEvím CO přesně je to co dělá "představwu" že VĚTŠINA výrobků koncernu vw - od Mii po R8 jsou "nejlepší" auta na světě.. 😉
..že DSG je nejlepší převodovka, že 2.0 Tdi je nejlepší diesel (no možná dokonce MOTOR v kategorii) atd. atp. 😄
PS: No prostě FAKT "k nevíře" a místy FAKT bžunda (třeba ALLTRACKem nikdo nejel - víme JEN že tam žádné "převratné" technické změny NEjsou, je to fakt jen jemně zvýšený lehce oplastovaný vw Passat Variant - a má TOLIK "zastánců" - třeba i proti konstrukčnímu "mastrštyku" Subaru Outback - desetiletími prověřené velmi spolehlivé "klasiky" své třídy 😉
Ano, jsou e😜erti kteří Alltrackem dosud nejeli a ví, že je zaručeně dobrý a jsou zase jiní e😜erti (-ky) co jím také nejeli a ví, že je zaručeně špatný. Teda podle fotky to bych chtěl jednou fakt umět, jak vy e😜erti to děláte to laikovi hlava nebere.....
No jsou e😜ertKY, které si přečetly úvodní text (že jizdně je Alltrack trochu HORŠí než passat Variant 😉
PS: Jinak jsme v kategorii "klasického" (obvyklého) - vw může používat "obyčejnější" technická řešení a přesto je "lepší" (než ostatní s dražšími a náročnějšími postupy a řešeními 😄
PS: Jinak jsme v kategorii "klasického" (obvyklého) - vw může používat "obyčejnější" technická řešení a přesto je "lepší" (než ostatní s dražšími a náročnějšími postupy a řešeními 😄
Každá zvýšená odvozenina základního modelu bude na hladké cestě jízdně o něco horší a na špatné cestě o něco lepší, to snad e😜ertky vědí a nedělají z toho vědu. Passat ve své třídě používá standardní řešení a je určitě plně srovnatelný s konkurencí, nemá žádnou výraznou slabinu a v řadě disciplín je velmi dobrý.
[odkaz]
[odkaz]
CHLAPi, s vámi je s každým dalším novwým modelem větší legrace 😄
Tohle je TŘÍDA právě OUTBACKu - a v té tedy passat Alltrack NEpoužívá "standardní řešení" (Passat používá "tuctové standardní řešení" srovnatelné s konkurencí pro "obyč" vozy střední třídy - no krom C5, ta používá lepší - i když jako zde jste mi již VWysvětlili, že to NEhraje roli - Passat tam i Passat Alltrack je i tak.. 😉
Tohle je TŘÍDA právě OUTBACKu - a v té tedy passat Alltrack NEpoužívá "standardní řešení" (Passat používá "tuctové standardní řešení" srovnatelné s konkurencí pro "obyč" vozy střední třídy - no krom C5, ta používá lepší - i když jako zde jste mi již VWysvětlili, že to NEhraje roli - Passat tam i Passat Alltrack je i tak.. 😉
Jak může C5 ve třídě outbacku používat lepší řešení když v té třídě vůbec nic nemá?
Cé pět prostě může. Tečka. Tyto axiomy se dále nerozebírají. 😉
jj - nejdřív si text PŘEČIST a až PAK reagovat - to je asi "příliš", že? 😉
Možná sis NEvšImLa, že NEreAGuJu na teBe. :-!
Možná jste si NEvšiml, ale to nač jste "chybně" reagoval byla "chybná" reakce na MŮJ příspěvek.. 😉
.
.
Tak to tady pozoruju a projednou se snad i přidám se svým názorem. Mám teď OTB a předtím jsem jezdil passatem.
Chápu ostatní, ale mě Outback pochopitelně odporný nepřijde(viz fotky na mojeauto) a podle mě jezdí jednoduše a objektivně MNOHEM líp než Passat, a to nejen na sněhu. Za to, že se jich tolik neprodává, jsem vlastně rád - nechtěl jsem mít auto jako každý. Přiznám se, že mě dostal svou zábavností, schopnostmi, suverenitou a charakterem.
VW Passat mi ale také vychází jako hodně dobré auto, a taky se mi hodně líbí. V normální verzi 170k, DSG / 4x4 je to ideální rozumné rodinné auto "pro každého" s výborným DSG a elektronikou (radary, asistenty všeho druhu, kamery atp.), kterou Subo prostě nemá.
ALE
líbí se mi "normální" passat, tenhle mi přijde děsivě plastový, neopravdový a těch přidaných schopností (+30mm) je sakra málo.
Je mi skoro líto, že VW se vší tou technikou a možnostmi vytvoří takhle tuctového "allroada" VW umí Passat prekabátit i lépe - viz Passat CC. Jsem zvědavý, jestli bude stejně "plastový" i naživo a nebo jestli si nakonec vylepším názor.
Chápu ostatní, ale mě Outback pochopitelně odporný nepřijde(viz fotky na mojeauto) a podle mě jezdí jednoduše a objektivně MNOHEM líp než Passat, a to nejen na sněhu. Za to, že se jich tolik neprodává, jsem vlastně rád - nechtěl jsem mít auto jako každý. Přiznám se, že mě dostal svou zábavností, schopnostmi, suverenitou a charakterem.
VW Passat mi ale také vychází jako hodně dobré auto, a taky se mi hodně líbí. V normální verzi 170k, DSG / 4x4 je to ideální rozumné rodinné auto "pro každého" s výborným DSG a elektronikou (radary, asistenty všeho druhu, kamery atp.), kterou Subo prostě nemá.
ALE
líbí se mi "normální" passat, tenhle mi přijde děsivě plastový, neopravdový a těch přidaných schopností (+30mm) je sakra málo.
Je mi skoro líto, že VW se vší tou technikou a možnostmi vytvoří takhle tuctového "allroada" VW umí Passat prekabátit i lépe - viz Passat CC. Jsem zvědavý, jestli bude stejně "plastový" i naživo a nebo jestli si nakonec vylepším názor.
Nikdo z diskutujících Alltrack naživo neviděl, natož aby ho řídil, ale všichni už dopředu ví, jak pojede nejen ve srovnání s Passatem, ale dokonce i Outbackem. Jízdně lze běžného Passata porovnávat s běžným Legacy a Outback logicky zase s Alltrackem. Tvé srovnání je ovlivněno také větší osobní zkušeností s o dvě generace starším běžným Passatem s 1,9 TDI vs současný Outback s vrcholnou benzínovou motorizací 3,6 (viz tvé vozy v profilu).
Že ti tvůj Outback nepřijde odporný je pochopitelné, jinak by sis ho těžko koupil (každopádně předchůdci tohoto Outbacku na tom byli s designem mnohem lépe), ale když tu zrovna majitel aktuálního Outbacku napíše, že mu přijde Alltrack "děsivě plastový", pak se ptám o co měně plastový je (zatím jen podle fotek) právě Outback? Přední (ale i zadní) plast Outbacku je mnohem vyšší a podstaně méně citlivě zakomponován do už tak "obludně přefouklé" karoserie, což je právě věc, kerá se u Alltracku povedla znatelně lépe, a to nejen, než u Outbacku, ale i u Allroadu (minulý A6 i současný A4), kde si opticky příliš velké plastové plochy říkají o příplatelk za celolakování...
Že ti tvůj Outback nepřijde odporný je pochopitelné, jinak by sis ho těžko koupil (každopádně předchůdci tohoto Outbacku na tom byli s designem mnohem lépe), ale když tu zrovna majitel aktuálního Outbacku napíše, že mu přijde Alltrack "děsivě plastový", pak se ptám o co měně plastový je (zatím jen podle fotek) právě Outback? Přední (ale i zadní) plast Outbacku je mnohem vyšší a podstaně méně citlivě zakomponován do už tak "obludně přefouklé" karoserie, což je právě věc, kerá se u Alltracku povedla znatelně lépe, a to nejen, než u Outbacku, ale i u Allroadu (minulý A6 i současný A4), kde si opticky příliš velké plastové plochy říkají o příplatelk za celolakování...
Jasněže nesrovnavam stareho passata (to snad ani nejde), ale nového normálního 2,0TDI, máme ho v práci, a to klidně s OTB (který se sice víc nakloní, ale rozhodně je méně nedotáčivýa je s ním mnohem větší zábava).Plasty na tomhle alltracku nejsou lakované, narozdíl od OTB. Snad si za to půjde připlatit. Ale design je subjektivní, o to se nehádám, a uznávám, že se OTB (zvlášť v této generaci) nemusí líbit všem. Obecně mám allroady rád a myslel jsem, že to VW uchopí lépe (viz např. Scout).
A na outbacku můžeš mít plasty celolakované, podobně jako u allroadu? Nemyslím, to co máš ty, takové ty středy plastů ve stříbrném provedení (i když už to vypadá nesrovnatelně lépe, než tohle: [odkaz] ), ale úplně celolakované plasty.
Vím, že to srovnáváš s novějším Passatem, než kterého máš v recenzi, ale i tak by to chtělo srovnávat 3,6R spíš s 3,6FSI, než s 2.0 TDI, ale hlavně Outback a Alltrakcem a ne s Passatem, podobně taky nepřímo netvrdím, že mezi běžným Legacy a Outbackem není jízdně prakticky žádný rozdíl...
Vím, že to srovnáváš s novějším Passatem, než kterého máš v recenzi, ale i tak by to chtělo srovnávat 3,6R spíš s 3,6FSI, než s 2.0 TDI, ale hlavně Outback a Alltrakcem a ne s Passatem, podobně taky nepřímo netvrdím, že mezi běžným Legacy a Outbackem není jízdně prakticky žádný rozdíl...
No, ty plasty, co jsou dole, ty jsou asi vždy černé (kromě těch stříbrných středů) a nejde je mít u OTB lakované ani za příplatek. U alltracku se mi moc nelíbí lemy blatníků, které u OTB jsou v barvě karoserie vždy. Ale mám pocit, že právě tohle jde u audi nechat nalakovat, a pak to vypadá mnohem lépe.Tak předpokládám, že u VW to půjde taky.
Jinak souhlas, 3,6 má skutečně jiný podvozek než 2,0d (i podle testu zde na ACZ jezdí OTB 3,6 lépe než dieselové legacy) a s alltrackem ještě nikdo nejel. Nicméně, až bude k dispozici, rád se s ním pro porovnání svezu.
Taky je podle mě škoda, že mu VW nedalo víc než těch 16cm světlé výšky. I Scout nebo A4 Alroad má 18cm, OTB má 20cm a XC70 dokonce tuším 21cm. Letos v zimě se mi hodil každý z těch dvaceti 😄
Jinak souhlas, 3,6 má skutečně jiný podvozek než 2,0d (i podle testu zde na ACZ jezdí OTB 3,6 lépe než dieselové legacy) a s alltrackem ještě nikdo nejel. Nicméně, až bude k dispozici, rád se s ním pro porovnání svezu.
Taky je podle mě škoda, že mu VW nedalo víc než těch 16cm světlé výšky. I Scout nebo A4 Alroad má 18cm, OTB má 20cm a XC70 dokonce tuším 21cm. Letos v zimě se mi hodil každý z těch dvaceti 😄
Já bych právě rád počkal na reálné srovnání těchto dvou vozů (alltrack/outback) s dvoulitrovými diesely, vím že taková Kylie už ví vše teď, bez ohledu na to, jak by takové srovnání reálně dopadlo...
S těmi centimetry pevné světlé výšky je to vždy o hledání kompromisu vhodného pro většinu potenciálních majitelů, nějaká rezerva dobrá je, ale zase bych neřekl, čím víc, tím lépe.
Sám mám na A6 allroad možnost světlou výšku měnit v poměrně velkém rozsahu a je to k nezaplacení. Mít možnost auto nejen zvýšit, ale i snížit je skvělé a člověk tak má vlastně dvě auta v jednom s jízdně až nečekaně odlišným charakterem...
S těmi centimetry pevné světlé výšky je to vždy o hledání kompromisu vhodného pro většinu potenciálních majitelů, nějaká rezerva dobrá je, ale zase bych neřekl, čím víc, tím lépe.
Sám mám na A6 allroad možnost světlou výšku měnit v poměrně velkém rozsahu a je to k nezaplacení. Mít možnost auto nejen zvýšit, ale i snížit je skvělé a člověk tak má vlastně dvě auta v jednom s jízdně až nečekaně odlišným charakterem...
No u srovnání (až) VELMi záleží CO přesně "porovnáváte" 😄
PS: Myslím že MNOHEM větší šance by Alltrack měl při srovnání benzínů (kde BENZÍNový 2.0 TSi je docela DOST zajímavý/povedený motor..
PS: Myslím že MNOHEM větší šance by Alltrack měl při srovnání benzínů (kde BENZÍNový 2.0 TSi je docela DOST zajímavý/povedený motor..
Samozřejmě může jít o jakékoli srovnání objemově/výkonově podobných 4válců, ale ani 2,0 TDI CR 125kW není vůbec špatný motor, viz třeba srovnání minulé 120d s Golfem GTD, ze kterého tento motor vyšel velmi dobře..., dieselový boxer sice taky určitě není špatný, ale taková hvězda (nejen papírově), jako z něj většinou ultrapříznivci Subaru dělají, to taky není..., viz nejen srovnávací testy. 😉
STANDARDní naftové 2 litry budou jistě NEJprodávanějšími verzemi (u všech výrobců) - já bych u OUTBACKu (naprosto zcela jednoznačně) volila boxer 6tiválec 3.6 - a i když 4válec 2.0 TSi 155 kW, něco "do sebe" MÁ
PS: A to "zaplavení" Evropy (v této třídě - myslím střední "celkově") právě 2litrovými DIESLY - to na jednu stranu "chápu", ale jinak 8-s
PS: A to "zaplavení" Evropy (v této třídě - myslím střední "celkově") právě 2litrovými DIESLY - to na jednu stranu "chápu", ale jinak 8-s
No tak jak cca pojede VÍ všichni, kdo si přečetli text článku = trochu HŮŘ než passat Variant. 😐
(+ vzhledově vypadá TAKÉ "trochu hůř" 😉
Logika srovnání OUTBACKu a Alltracku možná trošičku "kulhá" (vw Alltrack se bude prodávat i jako PŘEDO-kolka - je to 2 verze PŘEDO- vs 3 verze 4x4 + dle textu víme, že "žádná zásadní technická změna se NEděje", je to prostě oplastovaný jemně zvýšený Variant..
..naopak Outback třeba právě ve verzi B6 3.6 jde "dál" než obyč. Legacy..
PS: Sorry ale Alltrack (zatím) působí jako "co nejlevněji" udělané "cosi" na způsob Subaru Outback (a JISTĚ se najdou tací, co to "sbaští i s navwijákem" 😄
(+ vzhledově vypadá TAKÉ "trochu hůř" 😉
Logika srovnání OUTBACKu a Alltracku možná trošičku "kulhá" (vw Alltrack se bude prodávat i jako PŘEDO-kolka - je to 2 verze PŘEDO- vs 3 verze 4x4 + dle textu víme, že "žádná zásadní technická změna se NEděje", je to prostě oplastovaný jemně zvýšený Variant..
..naopak Outback třeba právě ve verzi B6 3.6 jde "dál" než obyč. Legacy..
PS: Sorry ale Alltrack (zatím) působí jako "co nejlevněji" udělané "cosi" na způsob Subaru Outback (a JISTĚ se najdou tací, co to "sbaští i s navwijákem" 😄
Ty sis ten text článku zřejmě nepřečetla, jinak bys nemohla všechny změny zúžit pouze na oplastování a jemné zvýšení a naopak u Outbacku se podle tebe zjevně jedná (proti Legacy) o "revoluci", a to hllavně k vůli vrcholné motorizaci outbacku a vše co s tím (u outbacku) souvisí...
Je mi jasné, žý zrovna ty na nějaké srovnávačky čekat nebudeš, protože v tom máš jasno nejen podle teorie "čistoty konstrukce", ale hlavně podle záčku na masce... 😉
Je mi jasné, žý zrovna ty na nějaké srovnávačky čekat nebudeš, protože v tom máš jasno nejen podle teorie "čistoty konstrukce", ale hlavně podle záčku na masce... 😉
U Subaru Outback přece NEtřeba dělat nějaké "revoluce", ono už běžné silniční Legacy je pojaté "dostatečně" (myslím "pro vůz typu Alltrack" - tam moc "změn" dělat NEtřeba..). Prostě "obyč." Subaru Legacy je (dle MNE) dál a lepší než předokolková verze vw Alltrack..
..no a Outback je prostě "dál" (než Legacy) - a vrcholná verze B6 3.6 je "dál" než "normální" OUTBACKy 😄
PS: Všiml jste si že ZNÁČEK zmiňují VŽDY a STÁLE mí diskuzní oponenti? 😉
PPS: A všiml jste si že (a to BEZ výjímky!) že mi neustále všichni "vwysvětlujete" vlastně TO SAMÉ? (že "čistou" konstrukci, "lepší" konstrukční řešení vw vlastně NEpotřebují - že i tak zvládnou být konkurenceschopní, opravuji: "i tak jsou dokonce LEPŠí" 😄
..no a Outback je prostě "dál" (než Legacy) - a vrcholná verze B6 3.6 je "dál" než "normální" OUTBACKy 😄
PS: Všiml jste si že ZNÁČEK zmiňují VŽDY a STÁLE mí diskuzní oponenti? 😉
PPS: A všiml jste si že (a to BEZ výjímky!) že mi neustále všichni "vwysvětlujete" vlastně TO SAMÉ? (že "čistou" konstrukci, "lepší" konstrukční řešení vw vlastně NEpotřebují - že i tak zvládnou být konkurenceschopní, opravuji: "i tak jsou dokonce LEPŠí" 😄
hm, zajímavá diskuze, zatímco včera to bylo veselé počtení, dnes je to .... no k autu. Palec hore vw za vynikající vymlácení všeho z modelu, který je, přiznejme si to, za zenitem a na konkurenci ztrácí již ve velkém. Ale pár plastů a kotlinka je ráda.
Trošku mě překvapilo, že u znalce na design, pojetí, ducha, majstrštyky a podobně, stačí pár umělých hmot neboli plastů a je vymalováno >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
Osobně v tomhle nevidím vůbec smysl. Vůbec. Něco jiné je třeba S. Leg. W a Outbacka...auta stejné, ale každé jiné... tohle je...no.... výborný krok vw - genu. Nicméně vedle 508 (vime, který model) už vypadá jak starý chasník ve vytahaných umaštěných trenkách a nic na tom nezmění to, že si vezme kravatu.... :-!
Trošku mě překvapilo, že u znalce na design, pojetí, ducha, majstrštyky a podobně, stačí pár umělých hmot neboli plastů a je vymalováno >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
Osobně v tomhle nevidím vůbec smysl. Vůbec. Něco jiné je třeba S. Leg. W a Outbacka...auta stejné, ale každé jiné... tohle je...no.... výborný krok vw - genu. Nicméně vedle 508 (vime, který model) už vypadá jak starý chasník ve vytahaných umaštěných trenkách a nic na tom nezmění to, že si vezme kravatu.... :-!
On ten chasník, bude vypadat pořád jako chasník, taková 508 bude za pár let vypadat jako bezmezně zastaralý důchodce. 😉
Jako že 508 teď vypadá "chic" ale za pár let bude designově "nic moc", zatímco Alltrack je "nic moc" rovnou už dnes? (takže je vlastně "designově napřed"? 😉
Hmm, .... no,..... i tak se dá >😁 >😁 >😁 >😁 😉 :yes: P508 v té allroad verzi bude vždycky fešák v obleku H.Boss.... a ten allplast.... no ono trenky OKR jsou taky moc pěkné 😉
To si nemyslím, 508 nebude rychle stárnout, tenhle model má v genech, jde to vidět naprosto jasně, nadčasovost jiných Peugeotů. Vem si, jak pomalu stárnul oproti soudobému Pasatu model 405 a 406 nebo i menší modely, taková 205 se vyráběla neskutečně dlouho bez větších zásahů do vzhledu a byla stále svěží.
Takže tady jsi jaksi vedle. Ono taky na to koukáš VWokem a ne okem, pro které vwesing oproti designu nestárne.
Takže tady jsi jaksi vedle. Ono taky na to koukáš VWokem a ne okem, pro které vwesing oproti designu nestárne.
To jsi vzpomněl právě ty Peugeoty, které opravdu stárnuly pomalu. Jenže ty nové s těmi starými nemají mnoho společného. Ostré hrany i linky jsou spíš jmenovatelem Passatu než pětsetosomičky a v podstatě současné produkce Peugeotu.
Ostrá hrana a linka není synonymem dlouhověkosti designu. To by znamenalo, že Passat B5 zestárl už v chvíli vyjetí z montážní linky. Stejně tak jde vidět na oblých tvarech Laguny I, že i tohle auto stárne pomalu a má dostatek nadčasovosti.
Možná by se dalo pochybovat nad stálosti designu třeba 308, 207, ale k těm se 508 už tolik nehlásí.
Možná by se dalo pochybovat nad stálosti designu třeba 308, 207, ale k těm se 508 už tolik nehlásí.
Pětsetosma je příliš nové auto a od starší produkce odlišné auto, než aby se dal hodnotit její nestárnoucí design. Passat s designem a jeho zastaráváním obecně nemá problém. Toho se vůbec neobávám.
Já vůbec neporovnávám 508 s Passatem, ten mi je naprosto volný v tomto případě, já ti jen na Passatu vysvětluju, že hrany nemají nic společného s nadčasovostí.
Tvrzení, že za pár let bude vypadat Passat moderně je velmi odvážné, protože sice Passat není celý nový, ale ty podstatné části má nové a dost změnily charakter z "oblého" designu na "hranatý", je zcestné. To by znamenalo, že předešlé Passaty jsou nyní zastaralé a to snad tvrdit ty nebudeš. Celé to tvrzení o nadčasovosti designu VW dost pokulhává a je to spíše klišé a la nejlepší Fordovské podvozky či nezničitelnost japonského auta.
Tvrzení, že za pár let bude vypadat Passat moderně je velmi odvážné, protože sice Passat není celý nový, ale ty podstatné části má nové a dost změnily charakter z "oblého" designu na "hranatý", je zcestné. To by znamenalo, že předešlé Passaty jsou nyní zastaralé a to snad tvrdit ty nebudeš. Celé to tvrzení o nadčasovosti designu VW dost pokulhává a je to spíše klišé a la nejlepší Fordovské podvozky či nezničitelnost japonského auta.
Já nikde netvrdím, že za pár let bude vypadat passat moderně. To je tvůj zásadní omyl. Viz já 11:11.
"On ten chasník, bude vypadat pořád jako chasník, taková 508 bude za pár let vypadat jako bezmezně zastaralý důchodce"
Dá se to vykládat různě, pravda, ale to by znamenalo, že chasníka Passata nepovažuješ za dnes moderní design. Pokud tomu tak je, tak není problém.
Dalo by se to pak taky převést na formulaci "co je dnes zastaralé bude zastaralé i za pár let" a to pak nelze nesouhlasit.
Dá se to vykládat různě, pravda, ale to by znamenalo, že chasníka Passata nepovažuješ za dnes moderní design. Pokud tomu tak je, tak není problém.
Dalo by se to pak taky převést na formulaci "co je dnes zastaralé bude zastaralé i za pár let" a to pak nelze nesouhlasit.
Passata považuju za toho, kdo nenadchne a ani neurazí, na nic si nehraje a bude pořád vypadat tak nějak stejně.
..a teď zcela VÁŽNĚ a BEZ urážky, myslím že NEJ- to vystihl jeden z názvů článků o současném vw Passat: "GÉNIUS PRŮMĚRNOSTi" 😐
A co to má společného s nadčasovostí?
Přímo a samostatně v podstatě nic, ale v ohledu konkurence se tak jeví.
To je ale jen a pouze tvůj subjektivní dojem.
To, že koncernové vozy stárnou vizuelně velmi pomalu, je obecně známý fakt. Nemusíš s tím souhlasit, ale to je tak vše, co s tím uděláš.
To je fajn, ze jsi se docetl o tom, ze Volkswagen pomalu starne. To co je uz na lince zastarale nestarne pomalu, pouze se ze zastaraleho stane stary.
Zase ta tvoje umouněná snaha...
Jak zbytečné...
Jak zbytečné...
Jelito, uvedom si, ze s fakty nic nenadelas. Tahle detinska snaha vas obou je uplne zbytecna. Automobil nahore je zastarala nepovedena kopie, kterou si koupi jen stadni hlupak.
A za se ta snaha do nečeho či někoho kopat.
Copak? Máš osobní porblémy? Nedaří se? Nerespektují tě? Smějí se ti za zády?
Tímhle to nevyřešíš...
Copak? Máš osobní porblémy? Nedaří se? Nerespektují tě? Smějí se ti za zády?
Tímhle to nevyřešíš...
Snaha do nekoho ci neceho kopat? Nic takoveho jsem zde nedelal ani nedelam. Nepisi zde nez fakta. To vy kluci se tady z nepovedene zastarale kopie snazite udelat to co neni a nikdy nebude.
To je přání otce myšlenky. Rozdíl je v tom, že koncernový design bývá... a i to není přesné, takže zase jaksi mimo....VW design bývá spíše konzervativní a do jisté míry může být chápán jako zastaralý, což je jistě pravda. Což je, jak píšu, taky varianta, kdy se obhajují tyto výtvory slovy "nebudou stárnout". Ano, stará věc stárne pomaleji, čistě logicky.
Ale bohužel jsou zde auta a to přímo v této třídě a jde jmenovat např. 405, 406, Laguna I, 156, která byla moderně vyhlížející ve své době a rozhodně dnes nevypadají o nic stařeji než Passat ze stejné doby.
Takže ten tvůj neobecně známý fakt možná platí jen v tvé kvwebuli, ale nikde jinde. 😉
Ale bohužel jsou zde auta a to přímo v této třídě a jde jmenovat např. 405, 406, Laguna I, 156, která byla moderně vyhlížející ve své době a rozhodně dnes nevypadají o nic stařeji než Passat ze stejné doby.
Takže ten tvůj neobecně známý fakt možná platí jen v tvé kvwebuli, ale nikde jinde. 😉
Platí obecně, vím to já, ty to víš taky, ale veřejně si to tu nepřipustíš.
PS: Např. vnitřek 406ky je bída proti i o dvacet let starším vozům. Tam nadčasovost nezafungovala vůbec.
PS: Např. vnitřek 406ky je bída proti i o dvacet let starším vozům. Tam nadčasovost nezafungovala vůbec.
Aha, takže tvá klasická argumentace stylu "jossalito řekl, tak to tak je."
Spíše totiž platí obecně známý fakt, že konzervativní či zastaralý design Passatu nestárne nebo již v době svého vzniku spíše je to bída i k o dvacet let starším vozům. A dokazují to třeba Passat B4 vz např. Laguna I či 405/406, i Vectra.
Takže nám tady nedělej přednášky o tvé vysněné faktologii.
PS: Nevím proč odbíháš k interiéru, který rozhodně nějaké designové slabinu vůči soudobému Passatu B5 nemá, chytáš se stébla?
Spíše totiž platí obecně známý fakt, že konzervativní či zastaralý design Passatu nestárne nebo již v době svého vzniku spíše je to bída i k o dvacet let starším vozům. A dokazují to třeba Passat B4 vz např. Laguna I či 405/406, i Vectra.
Takže nám tady nedělej přednášky o tvé vysněné faktologii.
PS: Nevím proč odbíháš k interiéru, který rozhodně nějaké designové slabinu vůči soudobému Passatu B5 nemá, chytáš se stébla?
môže mi tu niekto dať iný kombík, ktorý by tomu mohol konkurovať za podmienky, že chcem auto s celokoženným interiérom, vstavanou navi s rozumným audio, automatickou prevodovkou (nie 4 stupňový od Subaru 😲 ), strešné okno, 4x4, nejakú rozumnú motorizáciu a pozor možnosť ťahať 2,2 tony príves a to všetko v balíčku do 43.000 EUR?
PS: 508 v štýle allroadu sa tomuto ani nepriblíži, ak by to chcel niekto navrhnúť.
PS: 508 v štýle allroadu sa tomuto ani nepriblíži, ak by to chcel niekto navrhnúť.
Ty uz to specifikujes, jak nasi policajti svoje dalnicni stihacky.
Chybi ti jen vyhrivane celni sklo..
Chybi ti jen vyhrivane celni sklo..
Opel Insignia :yes😒br />
Kombinace 6st. automat + 4x4 je k mání s motory 2.0 Turbo, 2.8 V6 Turbo (benzín) a 2.0 CDTI a 2.0 BiTurbo CDTI (nafta). Kůže, navi a spol. samozřejmě nejsou problém, ceny na nebo lehce pod úrovní Passatu - za 43 tis. EUR už máš i tu V6 nebo BiTurbo CDTI v nejvyšší výbavě (nepočítám-li OPC).
A v podstatě ty požadavky plní i Fiat Freemont, s AWD a automatem je k mání jak s naftou, tak s benzínem.
PS: A 508 neplní kterou z tvých podmínek?
Kombinace 6st. automat + 4x4 je k mání s motory 2.0 Turbo, 2.8 V6 Turbo (benzín) a 2.0 CDTI a 2.0 BiTurbo CDTI (nafta). Kůže, navi a spol. samozřejmě nejsou problém, ceny na nebo lehce pod úrovní Passatu - za 43 tis. EUR už máš i tu V6 nebo BiTurbo CDTI v nejvyšší výbavě (nepočítám-li OPC).
A v podstatě ty požadavky plní i Fiat Freemont, s AWD a automatem je k mání jak s naftou, tak s benzínem.
PS: A 508 neplní kterou z tvých podmínek?
Bi-turbo považují fandovwé za "vymyšlenost NEschopných" - tuhle vymoženost koncern prý NEpotřebuje.. 😉
(je fakt že si celkem vwystačí s obyč. 2.0 Tdí)
PS: Maličko "překvapena" SOUHLASím - Fiat Freemont je slušné auto za VELMi málo peněz :yes: 😄
(je fakt že si celkem vwystačí s obyč. 2.0 Tdí)
PS: Maličko "překvapena" SOUHLASím - Fiat Freemont je slušné auto za VELMi málo peněz :yes: 😄
Insignia a/nemôže ťahať 2,2tony b/ má malú svetlú výšku c/ nemá udržiavanie svetlej výšky takže aj ked za ňu zapneš príves s jej najvyššou povolenou hmotnosťou tak ti garantujem že sadne na * ako kačica.
508 RXH detto čo Insignia plus to bude mať robotizovaný automat, síce iný ako je u PSA zvykom ale predsa to bude poskakovať a húpať.
Freemont môže ťahať len 1100kg brzdený príves!!! a má to hodne "nervóznu" prevodovku, niečo ako ameriky 90tich rokov. Neurobilo to na mňa dojem a po skúšobnej jazde to vylučujem.
Nemám moc rád Passat, ale naozaj to asi okrem A4 allroad nemá alternatívu (A4 allroad je o cca 10k EUR drahší s porovnateľnou výbavou). Jediné čo sa tomu môže priblížiť je snáď Volvo XC70.
PS: nevie niekto či u toho óltreku v benzínu s DSG funguje LAUNCH CONTROL?
508 RXH detto čo Insignia plus to bude mať robotizovaný automat, síce iný ako je u PSA zvykom ale predsa to bude poskakovať a húpať.
Freemont môže ťahať len 1100kg brzdený príves!!! a má to hodne "nervóznu" prevodovku, niečo ako ameriky 90tich rokov. Neurobilo to na mňa dojem a po skúšobnej jazde to vylučujem.
Nemám moc rád Passat, ale naozaj to asi okrem A4 allroad nemá alternatívu (A4 allroad je o cca 10k EUR drahší s porovnateľnou výbavou). Jediné čo sa tomu môže priblížiť je snáď Volvo XC70.
PS: nevie niekto či u toho óltreku v benzínu s DSG funguje LAUNCH CONTROL?
Proč by Insignia neměla udržování světlé výšky? Má normálně u slabších motorizací nivomat (nebo jak tomu Opel říká), u silnějších pak stavitelný podvozek Flex Ride, který předpokládám umí to samé. Pravda, přívěs utáhne "jen" 1,8 tuny, nikoliv 2,2 t.
Automatická převodovka ve FREEMONTu je "čisté" 21. století.. 😉
..jen je to AMERICKÁ převodovka = je určená pro motory do osobních aut (čti BENZÍNy 😄
PS: Fiat Freemont 4x4 V6 3.6 :yes: (za méně peněz víc NEseženete.. 😉
PPS: A jestli budou všechny vozy PSA vybavené HYbrid4ním pohonem 4x4 (a má jich časem být docela DOST) "poskakovať a húpať" - to NEvím(e)
..mám jeden slíbený na vyzkoušení, nicméně v dosavadních testech to nějak "dramaticky" NEvypadalo.. 😄
..jen je to AMERICKÁ převodovka = je určená pro motory do osobních aut (čti BENZÍNy 😄
PS: Fiat Freemont 4x4 V6 3.6 :yes: (za méně peněz víc NEseženete.. 😉
PPS: A jestli budou všechny vozy PSA vybavené HYbrid4ním pohonem 4x4 (a má jich časem být docela DOST) "poskakovať a húpať" - to NEvím(e)
..mám jeden slíbený na vyzkoušení, nicméně v dosavadních testech to nějak "dramaticky" NEvypadalo.. 😄
Áha, takže díky tomu, že může Passat tahat 2,2 tuny, je absolutně bezkonkurenčně nejlepším vozem ve třídě? 8-s
Nepochybuju o perfektní technice Passatu, auto je to bezesporu velmi dobré a když bych kupoval auto pouze rozumem, vyberu si jeho. Kolik takových lidí ale bude tahat 2,2t přívěs? A jak to ta dvoulitrová nafta vydrží dlouho?
Tohle je na zlatej ventilek
Nepochybuju o perfektní technice Passatu, auto je to bezesporu velmi dobré a když bych kupoval auto pouze rozumem, vyberu si jeho. Kolik takových lidí ale bude tahat 2,2t přívěs? A jak to ta dvoulitrová nafta vydrží dlouho?
Tohle je na zlatej ventilek
Diskusní boj má příchuť bolehlavu, aplikovaného antikoncernistům, neb napadat Volkswagen za to, že jako jediný má ve třídě respektuhodného zástupce daného segmentu, na to je zapotřebí vskutku drasticky omámených hlav...
Jak se říká ve filmu Tři dny Kondora - "stane se to takhle" - silnice budou plné Alltracků, jednou dvakrát do roka potkáš u pangejtu šoféra hybridní pětsetosmičky vycucanýho přesně jak jeho baterky, a když vyjedeš na noc, možná potkáš kolem slepeckýho klubu i nějakého toho outbacka. U těch ale buďme vekorysí, mít povolení na jízdu výhradně v noci, aby se zabránilo denním úlekům esteticky citlivějších jedinců, to nakonec můžeme brát jako jistou garážovou originalitu.
BRAVWO ALLTRACK :yes:
Jak se říká ve filmu Tři dny Kondora - "stane se to takhle" - silnice budou plné Alltracků, jednou dvakrát do roka potkáš u pangejtu šoféra hybridní pětsetosmičky vycucanýho přesně jak jeho baterky, a když vyjedeš na noc, možná potkáš kolem slepeckýho klubu i nějakého toho outbacka. U těch ale buďme vekorysí, mít povolení na jízdu výhradně v noci, aby se zabránilo denním úlekům esteticky citlivějších jedinců, to nakonec můžeme brát jako jistou garážovou originalitu.
BRAVWO ALLTRACK :yes:
Dost slaba snaha. Ale i za ni :yes: . Predpoved se vydari stejne jako "propadak stoleti" F500. Vsak fakt zustane faktem. Allplast (jak vystizne) zustane pouhou zastaralou kopii pro stadove ovce. Kazdy se spetkou rozumu pujde pro lepsi.
Ano, fakt zůstane faktem - Passat bude i nadále nejprodávanější vůz střední třídy v Evropě, a potkat na silnici Outbacka je a bude asi tak nadějné jako vyhrát ve sportce první cenu. To jsou fakta silničního života. Fakta plakátu bys tu zase mohl vypsat ty. Ostatně nic jiného tu ani neděláš.
S tim nejde nesouhlasit. Zde vsak diskutujeme o Allplastu. Tech na silnicich uvidis pomalu. Faktem vsak take zustava, ze pokud se Volkswagen nepochlapi, Passat zustane mezi nejslabsimi v segmentu a bude prohravat srovnavaci test za srovnavacim testem i na tak pro-Volkswagenovskem portalu jakym auto.cz bezesporu je.
Jedna technická (vím, že to píšeš obrazně)...508 má pohon zadních kol vyřešen stejně, jako Lexus RX450h nebo třeba Toyota Prius, kdy jsou kola poháněna elektromotory, jimž je elektřina dodávána přímo spalovacím motorem. Není tedy možné, aby se z auta stala jen předokolka.
Jinak :yes:
Jinak :yes:
To znamená, že auto má (příklad) 200 HP na předku bez elektromotorů a nebo 170HP na předku a 30HP na zadku přes elektromotory (za předpokladu 0 ztrát, což je nereálné) ? A když jsou nabité baterie, tak 200HP předek a 30HP zadek ?
Budu to popisovat podle Lexuse, tam se to ukazovalo hezky na displeji a v tom autě mám dost najeto.
Zadní elektromotor se nabíjí hlavně rekuperací energie při brždění, pochopitelně ho lze dobíjet i motorem - dobíjí hlavně při plynulé jízdě kdy má auto přebytek výkonu. Spalovací motor má výkon asi 250 koní, takže to není cítit, naopak, do baterie mohou jít ztráty, které by jinak vznikly prohrabáním (bylo mi řečeno mechanikem).
Baterie nikdy nevybiješ do nuly, minimum je myslím 30%, maximal threshold je pod devadesáti procenty. Obvykle je kapacita využita na 60-65%, pro zrychlení tedy je vždy dost energie i pro zadek.
To se dostávám k meritu věci, teoreticky je možné to, co píšeš...v praxi se to ale nestane. Nebo mě se to nestalo nikdy a to s Lexusem mám najeto skoro patnáct tisíc, do Alp i jinam. A i kdyby, i P508 má výrazný přebytek výkonu.
Zeptám se na to majitele, taky mě to zajímá. Auto během jeho pobytu v Japonsku stálo v garáži dva měsíce a na nestandardní chování si po návratu nestěžoval.
Zadní elektromotor se nabíjí hlavně rekuperací energie při brždění, pochopitelně ho lze dobíjet i motorem - dobíjí hlavně při plynulé jízdě kdy má auto přebytek výkonu. Spalovací motor má výkon asi 250 koní, takže to není cítit, naopak, do baterie mohou jít ztráty, které by jinak vznikly prohrabáním (bylo mi řečeno mechanikem).
Baterie nikdy nevybiješ do nuly, minimum je myslím 30%, maximal threshold je pod devadesáti procenty. Obvykle je kapacita využita na 60-65%, pro zrychlení tedy je vždy dost energie i pro zadek.
To se dostávám k meritu věci, teoreticky je možné to, co píšeš...v praxi se to ale nestane. Nebo mě se to nestalo nikdy a to s Lexusem mám najeto skoro patnáct tisíc, do Alp i jinam. A i kdyby, i P508 má výrazný přebytek výkonu.
Zeptám se na to majitele, taky mě to zajímá. Auto během jeho pobytu v Japonsku stálo v garáži dva měsíce a na nestandardní chování si po návratu nestěžoval.
Ale kde vidíš zrovna v tomto příspěvku (na který reaguješ) záminku k diskusi na téma techniky 4x4 hybridní 508čky?
V minulých diskusích tu bylo zmíněno, že "pokud si vyflusáš baterky, máš z toho FWD". Měl jsem dojem, že GTI narážel mimo společenský status majitele Peugeotu i na tuto mylnou skutečnost. 😉
Nevěděl jsem, že je nutno se zpovídat z toho, co kam přispívám. Zvlášť ve chvíli, kdy je diskuze za*raná 350 příspěvky, které se zabývají😒br /> a) statusem majitelů Peugeotu
b) vzhledem Alltracku a statusem majitelů Volkswagenu
c) CItRoEneM c5 hdI a rozbitym CAPS LOCKem
d) Mondeem v turbu.
Nevěděl jsem, že je nutno se zpovídat z toho, co kam přispívám. Zvlášť ve chvíli, kdy je diskuze za*raná 350 příspěvky, které se zabývají😒br /> a) statusem majitelů Peugeotu
b) vzhledem Alltracku a statusem majitelů Volkswagenu
c) CItRoEneM c5 hdI a rozbitym CAPS LOCKem
d) Mondeem v turbu.
Já tam právě tu náražku nikde nevidím (proto se ptám), ale klidně mi napověz třeba citácí konkrétní pasáže...
A kde vidíš jakoukoli nutnost zpovídat se z toho kam přispíváš??? Vidíš snad v diskusi nějaké prostředky k vynucení reakce na jakýkoli příspěvek? Možná to studium na téma diskuse zanedbáváš... 😉
Jinak s těmi body a-d souhlas, zejména s bodem C jako Citroen C5. >😒]
A kde vidíš jakoukoli nutnost zpovídat se z toho kam přispíváš??? Vidíš snad v diskusi nějaké prostředky k vynucení reakce na jakýkoli příspěvek? Možná to studium na téma diskuse zanedbáváš... 😉
Jinak s těmi body a-d souhlas, zejména s bodem C jako Citroen C5. >😒]
Reknu to takhle, nudim se, tak jsem si nasel prispevek pod kterym bych se mohl blysknout nejakou zbrusu novou vedomosti. No a kdyz je pulka diskuze napsana ocividne vadnym clovekem a zbytek slecnou s vadnou klavesnici (me se to blbe cte), na vyber moc nebylo. >😒] >😁
Nee, spis mi vadi, kdyz nekdo kastuje lidi dle povozu - zvlast, kdyz A6 Allroad od Turka stoji stejne, jako Duster s klimou zdarma. A pak na Tebe jouda s pulmilionem na budiku muze mrkat, hele kamo, Audi jako Audi, oba jsme vatariii.
No a jeste vic mi vadi, kdyz se tu opakovane objevujou prispevky o technice od lidi, kteri auto videli jen na obrazku. Tobe se taly nelibi, kdyz se napise, ze TDI se krouti jako cikan pri vyslechu. Vzdy je nutno dodat, ze 2.0 PD a to od 06 do 07. >😁 Ted z hlavy nevim kod, MKP?
Rozumim, od priste vice cist a mene psat, rozkaz, polepsim se 😄
Nee, spis mi vadi, kdyz nekdo kastuje lidi dle povozu - zvlast, kdyz A6 Allroad od Turka stoji stejne, jako Duster s klimou zdarma. A pak na Tebe jouda s pulmilionem na budiku muze mrkat, hele kamo, Audi jako Audi, oba jsme vatariii.
No a jeste vic mi vadi, kdyz se tu opakovane objevujou prispevky o technice od lidi, kteri auto videli jen na obrazku. Tobe se taly nelibi, kdyz se napise, ze TDI se krouti jako cikan pri vyslechu. Vzdy je nutno dodat, ze 2.0 PD a to od 06 do 07. >😁 Ted z hlavy nevim kod, MKP?
Rozumim, od priste vice cist a mene psat, rozkaz, polepsim se 😄
Ano, ano, BRAVWO :yes: :-!
Alltrack je jasná trefa. Všude dobře vypadá a všude dobře... projede. Auto pro každý den, auto pro každého šoféra, jen to vědět. Dojmy jsou veskrze příznivé, nezbývá, než se těšit na plnodnotný testík. Zde bych se přimlouval za to, aby se testoval Alltrack samostatně, jednak se tím uvarujeme případných samovznícení některých čtenářů, jednak si to takový solitér jistě zaslouží.
Dávám plný počet, deset bodů. Článku i autu.
BRAVWO :yes:
PS: Já jsem z něj "vwrkůůů" ještě méně než z toho minulého.. 😉
[odkaz]
..než je (bylo) "toto".. 😉
..když už SEKÁČ, tak😒br />
[odkaz]
..TOTO (byl) je "sekáč".. :yes: 😄
..navíc je (oproti tomu vwašemu) vybaven MOTORem (a není zas tak o moc dražší.. 😉
PS: Jestli to "sekáč" bylo odvozeno od "second hand", tak se GTi-mu OMLOUVÁM (tak "drsná" vůči vw Passat bych NEbyla snad ani já.. 😄
PS: Máte pravdu - je to spíš na "mávnutí rukou".. 😄
PS: Camaro mi k výrazu "sekáč" pasuje NÁSOBNĚ víc/lépe než víceméně "nijaký" Alltrack - ohne LEGRACE!
Co se jízdního projevu týká, tedy toho, co tak ráda mixuješ s použitou technikou, pak doporučuju si outback projet, ono deklarované nízké těžiště ani výhodu permanentu při jízdě neumí zúročit, tedy v tom smyslu, že by byl z hlediska jízdního projevu deklasoval konkurenci, je to překvapivě ukolébané s nepříjemně lehkým řízením, nic z čeho by musela mít konkurence jedoucí trapný haldex těžkou hlavu. Člověk s řidičskou zkušeností chápe, že tyhle zdvižené kombíky prostě jezdí jako zvýšené kombíky a nečeká od toho projev sti. Ale když on to někdo viděl jen na obrázku, jmenuje se to subaru a není to volkswagen, tak to přece musí být lepší. Připomíná mi to, "jak to myslíš kyselé? Od docenta Róna z Bubenče přece nemohou být kyselé". 😄
PS: Ale za problém bych považovala i "obecné" protlačování levnějších konstrukčních řešení všeobecně - o což se asi jaksi zrovna POKOUŠÍTE.. 😄
PPS: ..všiml jste si, že to "musíte" dělat stále a znovu a znovu hlavně zrovna u vw 😉
PS: A to na co upozorňuji platí BEZ ohledu na znáčky na kapotě 😄
(za to že zrovna/nejvíc vw používá "jiná" řešení - motor do W místo do V, nebo "levnější" řešení - McPherson místo lichoběžníkového závěsu a menší brzdové kotouče ... místo větších 😉 atp. - za to JÁ přece NEmůžu 😄
PPS: To je VY je pak vwšechny musíte "obhajovat" (chápu že to "dá asi zabrat" 😉
Tak ještě že Dinar přišel, bez jeho názoru by článek nebyl kompletní..
😉
Ale velmi často to ani tak nebývá úmysl autora/pisatele, jako výklad nevyzrálého oponenta/čtenáře. :😉 >😒]
..a jestli to mám chápat jako že PREFERUJETE technická řešení v současném vw passat Alltrack nad Subaru Outback - tak "ok" (možná by to chtělo sundat si bvwýle.. 😉
Jinými slovy, neobhajuju techniku ničeho, hodnotím jízdní projev, a říkám, subaru outback není jízdně žádný zázrak, vzhledem k tomu, jak jezdí, nevidím absolutně žádný důvod myslet si, že by jeho jízdní vlastnosti měly znamenat nějakou konkurenční výhodu při srovnání s alltrackem nebo jakoukoliv jinou plastověkombíkovou konkurencí.
P.S. Jsi naprosto krystalický případ pokrytectví, hlasatelka pravd o koncepcích (zadní náhon) nebo v tomto případě permanentní 4x4, protože se to zrovna hodí, máš plnou hubu toho, jak jedině tyto koncepce, a sama jezdíš autem s koncepcí kritizovanou, navíc jízdně v rámci třídy autě podprůměrném. Zlob se jak chceš, ale v hodnocení, toho jak co jezdí, jsi důvěryhodná jak Jyrka před volbami. 😉
Když už chcete srovnávat passat - tak asi spíš s C5 (pokud to tedy má z nějakého záhadného důvodu být zrovna vůz od firmy Citroën - ostatně ta s tím má společného CO? 😉
Jiným slovy, hodnotit NEJPRVE dle použité techniky (u které samozřejmě platí whitelabel-ovo "nic neplatí absolutně" - což ale znamená, že v NAPROSTÉ VĚTŠINĚ PŘÍPADŮ TO PLATÍ, že? 😄 ) než - jako VY - "rovnou" (ještě než jsem Alltrack vůbec vyzkoušel) naznačovat že i s tou levnější technikou bude asi ...
..tenhle VWTIP (píši vw, neb to se tu děje STÁLE a POŘÁD ... že mi někdo "vysvětluje" že ta či ona firma používá sice opravdu LEPŠí řešení, LEPŠí techniku, ale když vw/škoda ... použije obyčejnější/levnější - tak i tak je to ve "vwýsledku" LEPŠí 😉
Tak tolik asi k "pokrytectví" apod.
PS: Existuje nějaká (jakákoli) VWÝJÍMKA, kde vw použili LEVNĚJŠÍ obyčejnější řešení a přitom jsou DOOPRAVDY s tím modelem/motorem "horší" než konkurence? Já se zatím VŽDY dozvěděla .... že řešení používají levnější/obyčejnější, ale.. >😒]
(A aby se ti to nepopletlo, nevyjadřuji se ke konkrétním vozům, ale obecně. 😉 )
PS: Aby se vám to NEpopletlo "za DINARa" 😄
PPS: Od toho tu máme WHITE LABEovo motto "nic neplatí absolutně" (jako to že koncernem vw často používaná "levnější" konstrukční řešení NEjsou VŽDY lepší ... než ta lepší dražší náročnější řešení konkurentů.. 😉
PPPS: A tenhle vw Allkoloplast na mne NEpůsobí nijak "převratně" a dokonce se o jeho chování a jízdních vlastnostech nic "převratného" NEpíše (spíš "jemně naopak" = KDO po takovéhle voze s NE"výjímečným" designem, dvěma benzíny a jedním dieslem ve dvou verzích, ve dvou PŘEDOkolkových vs 4x4 variantách 2😁 bude/může "šííílet"??
(možná bych i) CHTĚLA bych vědět CO to je za "typ" lidí 😄
Předokolka spojená s tímto "designem"/pojetím vozu - to opravdu NEstojí za komentář..to už je "přes míru" (nicméně jak říkáte, JE to prodejné, JSOU asi tací co to chtějí = 😐
Pěkný den (když už v SUV či něčem typu Alltrack, tak ROZHODNĚ "se 4mi" 😄
Mi se Passat zamlouval prostorem, zvykem-ovládači, předtím jsem měl Octu II 4x4, a ....spotřebou. Outback lépe jezdí, je s ním větší sranda, kde jiní brzdí, jedu normálně, sníh, bláto, nic není problém, světlá výška 20 cm, vozík nevozík, jede furt stejně......a....chlastá , ten můj byl 2,5i.
Äle......servis byl nuda!Nic se nekazilo, jen olej a furt to jezdilo. Takže největší pálka byl olej a filtry.....nic jiného nikdy! A to Passat mne potrápil mnohem, mnohem více!
to byly časy... 😒
stejně je hustý, jak jsou někteří snadno manipulovatelní. Na Passata někdo namontuje 4kolu, zvedne ho o 2cm a přidá plasty za 6000kč a milovníci VW stříkají blahem.