Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeŽeneva živě: Mercedes-Benz třídy A konečně odhalen i oficiálně (aktualizováno)
51 komentářů
Loptos
Uz sa neviem dockat >:-[]
HDR
Toto mi uplne vyrazilo dych.... Paradne auto.
twistedTSD
Ta zadní světla se tam podle mě vůbec nehodí. A pro změnu v předních světlech se mi nellíbí ten "výběžek"..Jinak ujde.
salamoon
po B stplik dobre :yes:
potom uz nie :no: (aj ked tento paket to TROSKU zlepsuje)
ta trciaca obrazovka vo vnutri :no:
potom uz nie :no: (aj ked tento paket to TROSKU zlepsuje)
ta trciaca obrazovka vo vnutri :no:
KANKUNEN
na mě působí tak proti srsti a zadní světla nejsou mercedes. Interiér je opravdu povedený.
3_diamanty
za nim kusok volvo tak dlho nic a potom audi s bmw :yes:
ten interier je neskutocne brutalny :yes:
medak neskutocne slape, drtiiiii vsetkych okolo rozdielom triedy:
nove CLS, SLS, SL , SLK , M, B, E coupe, teraz toto A - co auto to neskutocna bomba :yes:
perfetkne slape inovovane C-cko ktore v Europe uz predstihlo BMW3 aj audi v r 2011, Ecko je tiez super a Sko nikdy nestarne a navyse o chvilu tu mame aj nove Sko, Na jesen mame uz aj noveho velkeho medveda GL, mercedes neskutocne zabera a drtiiiii vsetkych okolo.
:yes:
ostatni nestacia ani sledovat novinky od medaka nie to mu este konkurovat, medak je king a rozdava konkurencii smrtelne udery, jeho auta su najdokonalejsie, takto dokonale zladene auta vo vsetkych triedach a namakane medak uz dlho nemal, bmw sa moze s jeho X6tkami a X5tkami skryt, 1-dnotka tiez vyzera jak po craschteste uplne tupo bezpohlavne a zozadu som mal pocit ze vidim vw polo cista nuda.
medak :yes:
kral bo je a bude vzdy mercedes :yes:
ten interier je neskutocne brutalny :yes:
medak neskutocne slape, drtiiiii vsetkych okolo rozdielom triedy:
nove CLS, SLS, SL , SLK , M, B, E coupe, teraz toto A - co auto to neskutocna bomba :yes:
perfetkne slape inovovane C-cko ktore v Europe uz predstihlo BMW3 aj audi v r 2011, Ecko je tiez super a Sko nikdy nestarne a navyse o chvilu tu mame aj nove Sko, Na jesen mame uz aj noveho velkeho medveda GL, mercedes neskutocne zabera a drtiiiii vsetkych okolo.
:yes:
ostatni nestacia ani sledovat novinky od medaka nie to mu este konkurovat, medak je king a rozdava konkurencii smrtelne udery, jeho auta su najdokonalejsie, takto dokonale zladene auta vo vsetkych triedach a namakane medak uz dlho nemal, bmw sa moze s jeho X6tkami a X5tkami skryt, 1-dnotka tiez vyzera jak po craschteste uplne tupo bezpohlavne a zozadu som mal pocit ze vidim vw polo cista nuda.
medak :yes:
kral bo je a bude vzdy mercedes :yes:
Je legrační pozorovat automobilový svět optikou člověka, který soudí podle obrázků. Není od věci si říct, že novým áčkem se Mercedes snaží získat pozice BMW řady 1. Že Mercedes chystá svojí verzi X6:-) A že až v těch autech svezeš, zjistíš, že knížka se nesoudí podle obalu...
Všiml jsem si že v posledni době je tu dost lidi kteři vybrali nebo by si vybrali auto podle vzhledu. Na to že je to server o autech tak je to docela smutne.
To je snad přirozené. Auto se mi musí hlavně líbit, až potom se dívám na ostatní parametry.
Nebudu přeci kupovat něco, co má skvělý podvozek, špičkový motor, malou spotřebu, nebo exkluzivní jízdní vlastnosti, když je to hnus na pohled.
To je jako si vybírat partnerku podle toho, kolik toho sní a vypije, kolik vydělá a jak dlouho ji trvá posekat trávník.Prvně se mi snad musí líbit ne? Nad ostatním přimhouřím oko.
Áčko má oproti bezpohlavní Audině koule. BMV sice koule má, ale design předchozí mi seděl víc. Takže u mě vede MB.
Nebudu přeci kupovat něco, co má skvělý podvozek, špičkový motor, malou spotřebu, nebo exkluzivní jízdní vlastnosti, když je to hnus na pohled.
To je jako si vybírat partnerku podle toho, kolik toho sní a vypije, kolik vydělá a jak dlouho ji trvá posekat trávník.Prvně se mi snad musí líbit ne? Nad ostatním přimhouřím oko.
Áčko má oproti bezpohlavní Audině koule. BMV sice koule má, ale design předchozí mi seděl víc. Takže u mě vede MB.
Takže dalši. :no:
To vis, nekdo podle vzhledu, nekdo podle zaruky a vyse slevy na skladovej kus...
Tak si vyber, co je lepsi.
A propo - podle ceho vybiras ty?
Tak si vyber, co je lepsi.
A propo - podle ceho vybiras ty?
Jen uvedu přiklad pro představu. Pokud se budu rozhodovat mezi 2 auty tak raději vyberu to ktere je z meho pohledu meně pohledne než to ktere se mi libi vice ale v komlexe je to horši vuz.
Jinak faktoru ktere rozhoduji u mě při vyběru auta je vic než dost. Ja docela rad auta řidim takže musi zaujmout i jizdně k tomu patři řizeni a řazeni. Na druhou stranu mam rodinu takže i jista davka komfortu musi byt. Auto jsem vybiral i s ohledem na provozni naklady a na to jake jezdim převažně trasy. Určitě i provedeni a pocit z interieru nesmi zustat stranou. Dale jsem měl požadavek na určitou vybavu z ktere jsem neminil slevit. To samozřejmě neznamena že designem aut opovrhuji. Jen to prostě u mě neni prioritni vlastnost vozu a nepovažuji ji za zasadni a u auta běžne produkce podstatnou.
Jinak faktoru ktere rozhoduji u mě při vyběru auta je vic než dost. Ja docela rad auta řidim takže musi zaujmout i jizdně k tomu patři řizeni a řazeni. Na druhou stranu mam rodinu takže i jista davka komfortu musi byt. Auto jsem vybiral i s ohledem na provozni naklady a na to jake jezdim převažně trasy. Určitě i provedeni a pocit z interieru nesmi zustat stranou. Dale jsem měl požadavek na určitou vybavu z ktere jsem neminil slevit. To samozřejmě neznamena že designem aut opovrhuji. Jen to prostě u mě neni prioritni vlastnost vozu a nepovažuji ji za zasadni a u auta běžne produkce podstatnou.
Takze jsi "tabulkar" >:D
Kazdopadne tipuju, ze 90% kupujicich je technika ukradena a vybiraji sve dalsi auto hlavne ocima.
Kazdopadne tipuju, ze 90% kupujicich je technika ukradena a vybiraji sve dalsi auto hlavne ocima.
Ja docela rad auta řidim takže musi zaujmout i jizdně k tomu patři řizeni a řazeni...a preto si si kupil(ak si dobre pamatam) Golf 1.2 TSI DSG >:D
Tady si zase někdo plete řízení vozu s manuálním/mechanickým řazením. Doufám, že máš jako správný řidič manuál bez synchronů (dále ruční sytič, mechanické blinkry a stěrače, švihadla a vůbec všechno bez elektriky a zbytečných posilovačů a pochopitelně nostalgicky/stylově startuješ klikou), protože synchrony jsou pro slečinky, opravdový řidič si s nimi to pravé řízení/řazení nikdy nemůže užít..., ale vysvětluj to aktuálně třeba odborníkům a jejich "neřidičským" vozům výhradně s dvojspojkou, jako např. u McLarenu, Ferrari apod. ;-)
Jestli si kupuješ věci jako je auto podle stejných parametrů, jako si vybíráš patnerku, tak zřejmě bude chyba někde v tobě, za kolik dá tvoje partnerka třeba z 0-100km/h ... >:D
jj přirovnani aut k ženam je docala časte.
Pokud se to týká jen čistě designu (ideálně např. u SS) tak to chápu, ale jakmile se do toho začnou tahat i technické parametry, nebo provozní a pořizovací náklady, pak je to vedle, jak ta jedle... >:-[]
To je fakt, auto vychazi podstatne levneji.
Mercedes A soudím zatím podle vzhledu. Ale jel jsem prakticky v každé třídě od Mercedesu. Snad kromě G a CL. Takže vím, o čem mluvím. ;-). Včetně nového Béčka, byl jsem jak v Praze tak v Ostravě na oficiální předvaděčce.
Víš o čem mluvíš? Tak potom mi ulehčíš rozhodování - koupit třídu A nebo jedničku? Třída A - předohrab se čtyřválcema. BMW řady jedna - zadokolka - výkonu do ní můžou dát prakticky kolik chtějí a proto má k přeplňovaný šestiválec. Které auto bude "víc" pro řidiče?
Koupíš slušné BMW 1 za 400 000? Pokud ano, prima. Zatím můžeme porovnat vzhled - já tu vidím opravdu moderní sportovně laděný Mercedes proti nepříliš nápadité usedlé mašině od BMW.
Bohužel pro Mercedes je tu premiova 1 BMW.
Troufnu si předpovídat, že nové A "nějaké" zákazníky od 1er přetáhne.
chrudoš
Nemuzu si pomoct, ale ty kudrlinky na boku mi to i30 proste evokuji vic, nez je zdravo. Coz zrovna pro me neni na zavadu. Acko je krasne, ne ze ne, nicmene treba na 1er no a hlavne na A3 proste nema, ta A3 se neskutecne povedla!
iudex
No zatiaľ musím zotrvať na svojich prvých dojmoch, v zmysle ktorých auto vyzerá ako zložené z dvoch rôznych áut. Predná vystupujúca robustná maska, obrovská hviezda evokujú obrovské auto, človek by za maskou čakal pokračovanie nejakej R-triedy, ale chyba lávky, čaká tam len malý hatch, ktorému je tá maska očividne veľká. Ako štvorročné dievčatko v maminých topánkach. Skrátka mi tam chýba vizuálna proporcionalita, zladenie. Samotný hatch z profilu vyzerá vydarene, aj keď nijak prehnane originálne a evokuje niektoré moderné neprémiové hatchbacky. Len tá nešťastne veľká maska... 8-s
st.paul
Nemám nič proti BMW, ale úprimne, vôbec by som sa nečudoval, keby po uvedení nového "Ačka" stiahlo BMW svoj "jednotkový" model z trhu a už nikdy sa do tejto triedy nevracalo.
Sdílení komentáře
Čo vidím ako priekak, je ale ten displej, ktorý vyzerá ako keby sa jednalo o nejaký tuzingový doplnok z Tesca.