Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autosalon Ženeva

Autosalon Ženeva

První výstava v Ženevě se konala už v roce 1905. Více než sto let stará tradice ženevského autosalonu řadí tuto výstavu mezi nejvýznamnější v Evropě i na světě.

Výjimečná je i svou neutralitou, protože Švýcarsko nemá žádnou vlastní velkou automobilovou značku.

Ženevský autosalon se koná na výstavišti Palexpo, jednom z největších výstavních středisek na světě. V sedmi propojených halách tu nové modely, facelifty a novinky automobilového průmyslu prezentuje pár stovek vystavujících a dění se nenechá ujít na několik set tisíc lidí.

Pro rok 2020 byl autosalon zrušen kvůli prevenci před dalším šířením koronaviru. Finanční potíže organizátorů a malý zájem vystavovatelů pak neumožní pořádat výstavu ani v roce 2021.

Autosalon Paříž

Autosalon Frankfurt

Další autosalony

Autosalon Ženeva 2020

Autosalon Ženeva 2019

Autosalon Ženeva 2018Autosalon Ženeva 2017
Autosalon Ženeva 2016Autosalon Ženeva 2015
Zpět na článek

Ženeva živě: Hyundai i30 kombi na vlastní oči

11 komentářů

Choochoo
Asi nastava doba, kdy se uz konecne dockame odpovidajici ceny OIII, teda dle fotek noveho Leona, ktery vypada jako socialni verze Hyundaie 😉
miromen
Ony už jsou někde k viděni fotky noveho Leona ?
Choochoo
A sakra, jsem napsal Leona? Jsem myslel Toledo >😁 Neni to jedno, vzdyt to bude zase mit akorat prilepeny kufr >😁 Uz tyhle auta neresim, vsechno na jedno brdo.
Omluva 😉
miromen
Jsem to tušil ale zeptat jsem se musel. No ja doufam že Leon bude vypadat podstatně lip.
3_diamanty
vyzera ten kombik krajsie ako na tych umelych prvych fotkach :yes😒br />
ale stejne sa mi ceed kombi paci viac ako i30 kombi :yes:
Choochoo
Taky mi ty fotky prijdou ted povedeny vice 😉
iudex
Áno, v reále, resp. pri neštylizovaných fotkách sa ten problém s nadmernou hmotou karosérie nad zadnými kolesami trochu stráca. Napriek tomu to nie je zďaleka ideálne, a to ani na tých veľkých diskoch; o to horšie v reále na nejakých 16kach. Autori Ceeda SW sa s tým vyporiadali lepšie.
Hombre_71
Ceed byl vždycky hezčí než I30 a i nová generace to potvrzuje. Hezčí, lepší levnější - na to že jde o dceřinou značku Hyundaie je to zarážející, ale ať. Kia je mi prostě sympatičtější.
igorvrazic
zial ceedu sprznili interier...ten ma i30 proste lepsi,europskejsi...exterier je ceed ina liga
:marTy
musím říct, že nový design "hjondé" se mi opravdu líbí, jak i40 tak i30 :yes:
Baart33
Já spíš čekám, kdy ty trubky začnou rozdávat doživotní záruku a to včetně provozního opotřebení. A až totálně dodrbou trh v Evropě, potáhnou vyrábět tříkolky pro Bangladéš. Bůh je mi svědkem, a to se mi jako ateistovi nepíše snadno >😁 , že bych měl v garáži radši 20 let starého Fiata, než tyhle "fluidní tvary" >😁 .