Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autosalon Ženeva

Autosalon Ženeva

První výstava v Ženevě se konala už v roce 1905. Více než sto let stará tradice ženevského autosalonu řadí tuto výstavu mezi nejvýznamnější v Evropě i na světě.

Výjimečná je i svou neutralitou, protože Švýcarsko nemá žádnou vlastní velkou automobilovou značku.

Ženevský autosalon se koná na výstavišti Palexpo, jednom z největších výstavních středisek na světě. V sedmi propojených halách tu nové modely, facelifty a novinky automobilového průmyslu prezentuje pár stovek vystavujících a dění se nenechá ujít na několik set tisíc lidí.

Pro rok 2020 byl autosalon zrušen kvůli prevenci před dalším šířením koronaviru. Finanční potíže organizátorů a malý zájem vystavovatelů pak neumožní pořádat výstavu ani v roce 2021.

Autosalon Paříž

Autosalon Frankfurt

Další autosalony

Autosalon Ženeva 2020

Autosalon Ženeva 2019

Autosalon Ženeva 2018Autosalon Ženeva 2017
Autosalon Ženeva 2016Autosalon Ženeva 2015
Zpět na článek

Ženeva živě: Lamborghini Aventador J na vlastní oči (autosalonové video)

8 komentářů

oldrt11
ja tomu asi vubec nerozumim, ale ja no tom nic extrovniho nevidim. podporuje to vubec iphone? kdyz to srovnam s tim citigo, tak ten jo..!
HitmanPB
iphone asi nie, ale VERTU áno >😒]
Johny.Rico
Když jsem viděl MB Stirling Moss, bylo to na poblití, vážně. Tohle, ač samá koncepce, je neskutečná nádhera. Je design a design :yes:
marianor
niečo mi hovorí že sa práve pozeráme na niektoré prvky ktorú použijú pri faceliftu aventádora
alambert
už ste někdy viděli auto s na*ranějším výrazem? >😁

ostatní auta včetně ferrárek a porsche se rozpadnou strachy... >😁
nick.name
krásný auto to je, bez diskuze, ale úplně dokonale čistý to neni, na můj vkus až moc všech těch černejch plastů (asi po vzoru roomster scout 😄 což je dost ulítlá móda...
figurka
Že by kompozit....
Baart33
Až na to, že plast a karbon je trošku jako nebe a dudy😃. Sice je to mimo dostřel většiny smrtelníků, ale tohle je ryzí umění. Tvůrci těchto aut prostě dokazují, proč Itálie byla kolébkou umění...