Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ženeva živě: Subaru BRZ na vlastní oči

18 komentářů

Enthusiastic.driver
Lio je jako obvykle mimo...
Faenord
...jak neěkdo může takové auto hodnotit takovým způsobem...ale když už, tak chybí ti tam emoce...přetížení v zatáčkách...atp. jak už někdo napsal nade mnou... >😒]
Emel
Jak jsi na to přišel? Toyota má dlouholetou tradici sportovních aut a tohle Porsche moc nepřipomíná - ani proporce, ani konstrukce... prostě nic. Skoro to vypadá, že Porsche je jediný sporťák co znáš 😉.
Emel
GT-R je jiná liga. BRZ je konkurentem pro Nissan Silvia, který se u nás ale neprodává... a případně pro 370Z, které je ale zase více GT a méně sportovní. Už cena GT-R a BRZ je úplně někde jinde...
figurka
Lepší je GT-R a lepší je BRZ 😉
Switch007
Požitek z řízení 11/10 😉
_MT_
Definuj lepší. 😄
Thomasino
Mě zase někdo psal, že udávaná hmotnost v Japonsku 1180 kg je jen suchá hmotnost 😒
Lio
Palubovka 5/10, predok 8/10, zadok 4/10... cena 3/10
lojzahlina
Sorry, že to tady říkám, ale tady se někdo opičí po Porschákovi ;-\
Mino 1
Tak pokial viem zahranicne media uvadzali pohotovostnu hmotnost 1180 kg. Aspon myslim, ze to bola pohotovostna.
Xylo
Taky jsem si všiml, bude to prohozené ...
pretekar
Nemozem si pomoct ale stale mi to pride ako nova S2000. Nie dizajnom ale tym co ponuka. Urcite je to skvele auto ale nic prevratneho to nie je 😒
Kazdopadne dvojickam drzim palce :yes:
moskito
Tak jak to teda je? 😉
Provocateur
Vsázím na GT-R. Vítěz bere tohle [odkaz] 😉
Thomasino
Stále jsem se ale nikde nedočetl, jestli udávaná váha 1200 kg je suchá hmotnost nebo pohotovostní. Pokud jen suchá, pak by to znamenalo skoro 1300 kg pohotovostní a to už taková bomba není, jak to vypadalo původně. Snad se to brzo dozvíme...

Škoda těch vodorovných světel (LEDky?) dole nad těma kulatými mlhovkami. V Japonsku se to prodává asi bez nich a vypadá to o něco lépe 😒
m.dlouhy
jak to vidim na fotkách, tak mi to hodně připomíná rychlíka od nissana. Tak co, bude lepší? Přijímám sázky >😁
3_diamanty
a este aj otackomer je v strede ako v porsche :yes: